Gå til innhold

mistert

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mistert

  1. Ikke utvokste kropper tåler mindre, da skjelletet og andre ting ikke er vokst nok. Begynner man da å belaste kroppen mye, kan det ødelegge og gi skader. Derfor er det greit å være litt forsiktig. Bare å trene, men lær deg iallefall hvordan man løfter osv.

     

    På vei til bolekropp ja. Du kommer til å angre senere. Ville heller ha en veltrent kropp istedenfor.

  2. Du ha et poenng biskop. Når det gjelder treningsmåte er det meningsløst å diskutere. Alle har sin egen måte, i forhold til mål, unngå skader, og fremdriftl Sier bare en måte å bli stor og sterk på, er å makse nesten hver gang. Man løfter nesten maks av det man kan 4-7 ganger, med 3 repitisjoner. Dere kan være uenig, men for mange fungerer det.

     

    Når man skal trene og bli stor, så må man ha et godt kosthold, og det er ikke vanskeligere for oss vanlige enn for Torkildsen.

     

    Når det gjelder plommen viser nyere forskning at man får lite kolesterol av av egg, så egg går greit å spise uansett.

  3. Plommen inneholder karbo. Hviten gjør det ikke. Derfor spiser noen kun hviten for å kun få protein. De vil ikke ha karbo. Derfor, kun protein. Har aldri sagt at proteinpulver er dårlig, men du må opp i såpass høy pris for god kvalitet, at man like gjerne kunne spisgt herre protein måltider. Olympiatoppen sier derfor at proteinpulver ikke er nødvendig.

     

    Lær dere ting, dere har ikke peiling.

  4. Snakker om trening som fungerer. Om du ikke vet hva du snakker, så forstår jeg ikke helt hvorfor du skriver et tostegsprogram og andbefaler dette. Er litt farlig å komme med råd til folk, når man ikke har kunnskap. Idrettsskader er ikke noe å spøke med.

  5. Hmmm. Du vet ikke hva du snakker om. Alle som skal til OL, bør være med i Olympatoppen. Det er de også. Ruth Kasirye er med i Olypiatoppens program. Dale Oen, Snildal, Kvale, Nordenstam, Tufte, Lund Svindal, Bjørgen, Nortug, Bøkko, osv.. Så de vet vel ikke hva de snakker, så du får andbefale de til å slutte i Olypiatoppen da, siden du vet best da.

     

    Har vel ikke hatt noen norske internasjonale utøvere som har hevdet seg i vektløftning uten å ha blitt dømt for doping, og som ikke hører til toppidrettssenteret og Olypiatoppen. Personene nevnt over er full av muskler, de kan kan øke vekten hvis de vil, men det gjør de ikke. De hadde ikke hatt problemer med det heller, med å føge vanlig kosthold.

  6. Har vel forsvart påstandene mine. Var som jeg sa tidligere, at dere treningsfolk på dette forumet er ganske dumme og naive, Frp osv. Kommer med fakta, men dere benekter fakta, og tror fremdeles på gamle påstander. Jeg vil gjerne lære, så kom med noen troverdige kilder som sier seg ensidig positiv til pulver. Til og med det internasjonale sykkelforbundet er imot dette. Så hvordan kan dere påsta at det er kun fakta det dere sier?

     

    Pulver er selgeres marked, og forbrukerne tror ensidig på effekten, og at det er så fantastisk. Jeg kommer med argumenter som sier at dette er till og tøys. At kroppen fungerer bedre uten pulver. Pulver produsentene gnir seg i hendene, er flott det, for broderen jobber innenfor bransjen. Så mer penger på han, mer penger på meg:) Så takk til dere:) Forsett å kjøp, kommer bare med et råd til dere. Et råd som jeg ikke burde komme med. Jeg kjenner industrien, og den er skitten, nesten mafia virksomhet

     

    Bildet er rapportert. Hvorfor legge ut naken bilder av seg selv? Ikke rart at du har dårlig selvtillitt for å si det sånn. Selvfølgelig får du muskler om du trener mye. Dere tror ensidig at det er pulveret som gjør dette, og ikke hardt arbeid. Sier at protein inntaket i kostholdet er mer en nok til å bygge musklene. Du hadde fått dette uten pulver også. For all del, kast penger ut vinduet. Bullshit at du trenger over 100g protein per dag, gjør du det, må du nok skaffe deg mer protein i form av mat eller pulver. Du trenger ikk mer en det uansett, så det betyr at pulveret blir brukt som vanlig forbrenning i kroppen. Hadde forstått deg om du veide over 130 kilo og skal bli fitness konge.

     

     

    ## dobbelpost slått sammen av ilpostino ##

  7. Snork. Sovnet igjen i første setning, men fikk med meg noe av det, da en annen leste det for meg. Han sovnet han også, men skal prøve å kommentere.

     

    Vi skal ikke høre på Olympiatoppen eller Helsedirektoratet. Saklig. Er vel en grunn til at Norge er en av de beste idrettsnasjonene i verden, basert på antall innbyggere. Alle disse utøverne er stort sett hjulpet av Olypiatoppen. Se på Petter Northug, han har gått ut mot pulver.

     

    Kroppen klarer ikke å ta opp all c-vitaminen, flere stoffer kroppen ikke klarer å ta opp.

     

    Du kan ikke diskutere når du ikke har kunnskap. 1kg muskler består av ulike bestanddeler. Blant annet mye vann. Derfor skal det ikke mye protein til for å kunne bygge musklene.

     

    Om du blir mett av maten, er vel dette et godt tegn på at kroppen ikke trenger mer mat. Dermed vil overskuddsmaten gå ut av kroppen i form av avføring, piss og forbrenning. Så blir dyrt det der prosjektet ditt.

     

    Uansett så har jeg fått bekreftet at jeg har rett fra 1 seniorrådgiver, 1 professor, samt en av rådgiverne til Lance Armstron i Livestrong. Så for al del, ta tips fra steroider.net.

×
×
  • Opprett ny...