Jump to content

MDCCLXXVI

Medlemmer
 • Content Count

  3286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

418 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Har gamle Tele2s' XL 6GB for 199,-. Dette heter nå Smart 1GB og får ikke Roam Like Home. Herlig. Alt skulle bli så mye bedre når Telia tok over Tele2..... Ser ut som om alt har blitt mye dyrere. Og dårligere.
 2. Kunne du sagt noen ord om hva som fikk NetOnNet til endre syn i saken? Kjekt for historiens skyld dersom andre som havner i lignende situasjon.
 3. Av annonse Nikon D800E kamera med Zeiss 2/100 ZF.2 objektiv pa finn.no - Folgende samtale fant sted over sms: Er juridisk bindende avtale inngatt?
 4. Synes det er ganske ville priser på mobilabonnementer enda. 1GB data til 199 i måneden er vel "standarden" fortsatt, etter flere år... Og etter at TS kjøpte opp Tele2 er tilbudet dårligere. Får ikke lenger kjøpe datapakker, men bli i stedet tilbudt å oppgradere abonnementet mitt. Som om jeg kommer til å gi fra meg 6GB til 199,- med det første...... Vurderte lenge å gå over til Banzai, men nå har jo de også kuttet det som gjorde dem attraktive i utgangspunktet; de store abonnementene *sukk*.
 5. Kommer AMD med noe nytt, da? Blir 400-serien noe annet enn en rehash av 300-serien, som igjen var en rehash av 200-serien, som igjen var en rehash av 7000-serien.....
 6. Hold an folkens, skal bare bruke kr 62 563,- på ting jeg bør slå til på (ikke trenger red.anmrk).
 7. Om MPAA m.fl. hadde brukt disse ressursene til å utvikle et bedre alternativ enn man får via nedlastning (popcorntime, kodi, plex) *sukk*
 8. Oppdaterer tråden nå som svar fra FTU foreligger. Kort fortalt dreide dette seg om reklamasjon på et hovedkort som hadde gått ut av produksjon, og derfor umulig å skaffe 100% identisk til omlevering. Videre ønsket jeg et tilnærmet identisk hovedkort omlevert, noe deal.no nektet å levere, med mindre jeg betalte prisdifferansen på ca. kr 250,-, noe jeg synes var urimelig. Nå er saken avsluttet hos Forbrukertvistutvalget. Jeg er ikke 100% fornøyd, men jeg ser i ettertid at jeg kunne dokumentert noen detaljer bedre (kvittering på forsendelse av hovedkortet for undersøkelse) og krevd heving av den gamle prosessoren. Da ville jeg antakelig fått fullt medhold. Sakens dokumenter ligger her (ikke lastet opp enda - 25.11.15), og sammendraget i pdf-format ligger her.
 9. Ja, jeg måtte ringe og be om å få minutter, sms og data inkludert i Sverige. Hårreisende at alle med "spesialabonnement" må gjøre dette når Netcom lovet gull og grønne skoger etter overtakelsen.
 10. Her er link til El Capitan i iTunes store. https://itunes.apple.com/us/app/os-x-el-capitan/id1018109117?mt=12
 11. Om du googler låse opp operatørlåst telenor-mobil kommer du til en side hvor du kan fylle inn IMEI nummeret til telefonen for å sjekke status på operatørlåsen, og evt. fremgangsmåte for å bli kvitt den.
 12. Du virker å være opplest på trådløs teknologi; kunne du sagt noe kort (off topic) om når det kommer trådløs strøm (slik Nicolai Tesla forespeilet)? Spennende med ny teknologi!
 13. Sjelden har jeg opplevd makan til frustrasjon når det kommer til villedende markedsføring. Jeg hadde et spesialabonnement som Tele2 kjørte i samarbeid med Elkjøp (XL 6GB til 199,-/mnd). Dette inkluderte, som alle andre abonnement fra Tele2, databruk i Sverige. Ingen andre operatører opererte med tilsvarende funksjon i sine abonnement. Regner med at Tele2 kapret mange kunder ene og alene pga. dette. Etter at Netcom overtok Tele2 fikk jeg denne skrytemailen av Netcoms markedsføringsavdeling: Jasså... Hvor er inkludert data i Sverige? Nei, det er tatt bort fra alle 6GB abonnementene. Dårlig start. Hvor kan jeg fylle på med fornuftige datapakker? Hos Tele2 kunne jeg kjøpe 3GB data for 149,-. Det eneste jeg kan kjøpe hos Netcom er utlandspakker med lite data som koster en arm og et ben. Gratis BankID hadde jeg hos Tele2. "Lynraskt 4G-nett" hadde jeg hos Tele2 (låste operatørinnstilling til å bruke kun Netcom, som de leide av). Sim-kort til flere telefoner. Unødvendig for meg. Tipper at 0.2% av Netcoms kunder bruker Trilling-SIM. Ekstra DataSIM. Igjen, hva skal jeg med ekstra DataSIM? Tror de fleste har fått med seg at det ikke er vits å kjøpe iPad med 4G når man kan dele internett fra mobilen (som man alltid har med seg) "Mobilpant". Mer som Mobilran på åpen gate. Et hån mot forbrukere. Jeg måtte ringe Netcom kundeservice for å høre om det var riktig at "Sverige inkludert" ikke ville gjelde mitt abonnement. Korrekt, sa han på kundeservice, men de kunne endre på det siden jeg ringte å spurte. "Flott" sa jeg, og holdt på å legge på. Tenkte bare å forsikre meg om at data også ble inkludert, noe det IKKE ble. Men, det hadde jeg jo i mitt abonnement hos Tele2, sa jeg. "Å ja, da skal vi inkludere det òg." Makan til villedende markedsføring skal man lete lenge etter. Den dagen jeg ser et abonnement med mer enn 6GiB data til 199,- er jeg den første som bytter vekk fra Netcom. Samme som før. Bare bedre........
×
×
 • Create New...