Gå til innhold

iPaal

Medlemmer
  • Innlegg

    312
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iPaal

  1. Hei.

    Hva er nytteverdien I å ha en kurvet mobiltelefon?

    Kurven er motsatt av en håndflate. Som påpekt ovenfor så er en buen også feil I forhold til mikrofon og høytaler.

    Hva med hard-cover til en buet telefon? Hvordan løser de det?

     

    Min teori er at dette kun er en eksprimentell gimmick og at buede telefoner ikke kommer til å bli I markedet.

     

    Det kan være at jeg ikke har forstått konseptet og at jeg kan overbevises :-)

     

    Enig, ser ikke poenget med kurvet telefon. Men hva er problemet med høyttaler og mic? Har du høyttaler på øret kan jo micen være mange cm unna munn uten at det er noe problem. Noe den allerede er for oss som fortsatt bruker telefoner med 4" skjerm og nedover.

     

    Går det ikke ann å lage et hardcover til en buet telefon?

    • Liker 1
  2. Ikke flere lommer? Crazy. Ser sjelden bukser med kun en lomme. Eller jakker for den saks skyld.

     

    Har ikke noe problem med restarts selv. Har telefonen i venstre bukselomme, skjermen innover.

     

    Problemet er når jeg bruker telefonen på jobb. Har verktøy i alle lommene. Der har ikke telefonen noe å gjøre. Så mobilen må ligge i en lomme på siden av buksen rett ovenfor kneet.

     

    Problemet med at telefonen ikke godtar oppdatering av programvare har kommet tilbake. Var helt i orden etter at jeg kjørte en hard reset, men nå etter et par dager får jeg beskjed om at den er endret igjen. Lurer på hva som forårsaker dette?

     

    En ting som kan hjelpe er jo et view cover.

  3. Da holder du i så fall lenge trykk på powerbutton. Bytt lomme?

     

    Har ingen andre lommer å ta av. Overrasket om ingen andre har dette problemet. Ingen mulighet til å deaktivere power knappen når tastelåsen er på?

     

    Problemet med at jeg ikke fikk oppdatert ota løste seg med en hard reset. Telefonen min var ikke rootet. Googlet litt og mange sliter med det samme.

  4. Ok, en av grunnene til å ha stor skjerm er for meg å kunne bruke nettet slik nettsidene skal være, mao desktop.

     

    Hvis du har kjøpt fra butikk skal det være standard rom på, jeg antok du kjøpte fra privatperson siden det virket på symptomene at det var flashet noe.

     

    Jeg ville returnert den med de problemene du beskriver. Den skal ikke restarte av seg selv, så du har fått noe ekstremt feil hvis det er tilfelle.

     

    Kies er kun til for vanlig oppgradering og Sync og slikt, skal ikke være nødvendig å bruke i det hele tatt om telefonen funker slik den skal ut av esken.

     

    Telefonen er kjøpt ny fra Multicom for et par uker siden. Det med at telefonen restarter trodde jeg hadde noe med at jeg trykker på flere knapper samtidig i lomma og ikke at det er noe feil med telefonen.

     

    Hvordan ser jeg om telefonen er rootet? Prøvde diverse apps, men ingen av de får tilgang.

  5. De nettsidene jeg frekventerer funker veldig bra for meg. Var slike småproblemer som gjorde at jeg gikk fra dolphin. Blandt annet.

     

    Bruker du mobilversjon eller ordentlig visning?

     

    Ipaal: nei skal ikke være det. Men eneste gangen jeg har opplevd restarts og den meldingen ved forsøk på å oppgradere telefonen, er ved custom roms.

     

    Jeg bruker mobilvisning. Feks VG. Slitsomt å lese med feks standard nettleser. Hvilke av funksjonene i kies er best å bruke for å få telefonen uten custom roms?

  6.  

     

    Grunnen til dette med oppdateringer er fordi telefonen har blitt rootet. Da kan du ikke oppdatere OTA. Du kan oppdatere via Kies, eller flashe standard NEE versjon tror jeg, da får du OTA igjen såvidt jeg vet.

     

    Gjør telefonen litt raskere ved å få siste oppdateringen samt gå innom developer mode og skru animasjonene til 0.5 eller Off, samt gå inn på S Voice og slikt av aktivering via homekey.

     

    Ang nettlesere er stock raskest ime. Dolphin er bra og, men ikke like kjapp.

    Bruker selv Chrome for tiden.

     

    Gode apps er så mye at det blir en avhandling i seg selv. Spør gjerne i Android tråden om appforslag som kan dekke behov du har eller ønsker, da får du nok gode svar.

     

    MonaH: standard Dolphin er nok best.

     

    Er telefonen rootet fra fabrikk da eller? Jeg har aldri rootet den og ingen andre har klådd på den. Vil gjerne ha den tilbake til "normal"

  7. Nå er det gjort. Min iPhone 5 er solgt og brukte pengene på en S4. Årsaken til det var iPhone 5 antenne problemer. Ble drit lei av at samtaler ble brutt hele tiden. Jeg var innom S2 en ukes tid, men den ble raskt lakt i skuffen pga mye bugs.

     

    Kan på ingen måte si meg misfornøyd ned S4, men etter mitt ønske er den litt stor og den sklir lett ut av henda. Og den er merkbart tregere enn iPhone 5 til daglig bruk. Men nå harjeg bestemt meg for å bruke denne telefonen. Har i den forbindelse noen spørsmål. Telefonen min skrur seg av og på igjen 10-15 ganger om dagen. Men kun når jeg har den i lomma. Mistenker at dette er en tastekombinasjon som restarter telefonen. Er det mulig å hindre at dette skjer? Også har jeg problemer med at jeg ikke får oppdateringer på os. Kompiser får, men ikke jeg. Det står Din telefon er endret og oppdateringer er ikke tilgjenglig for din telefon. Hva er feil?

     

    Tar gjerne i not tips til gode apps. Tester diverse nettlesere nå. Så langt liker jeg Dolphin sin best.

  8. Overrasker meg hvor mange Apple hatere som bruker tid på å følge med på lanseringer av Apple produkter.Greit at de er interessert i teknologi, men hvordan kan de være så interessert i så dårlige produkter som Apple sine?

    Så det er grett å se at det kom en iPad mini og en ny "ny" iPad, da kommer det snart enda bedre og enda mer fantastiske 7-8" nettbrett fra f.eks. Samsung eller Asus.

     

    Det du også sier her er at andre leverandører følger Apple´s suksess. Det kalles ofte kopiering.

    • Liker 1
  9. Apple sine produkter er nok i flere tilfeller overpriset. Men hvorfor i all verden skal Apple senke prisene så lenge produktene selger som de gjør? Se på ei dongeri bukse feks? G-star koster fort 1499 kr. Dolce Gabbana kan fort koste 3000 kr mens man får ei fra J&J for 599 kr. Kvaliteten på buksene er det ikke så stor forskjell på. Men de selger på merkenavnet sitt. De har klart å etablere god omtale blant forbrukerne. Riktig markedsføring er det viktigste veien til suksess for et firma. Apple har klart det. Og tro det eller ei....overdreven hets som mange driver med her på forumet er faktisk god PR. Det gjør folk ekstra nysgjerrig på produktet.

    • Liker 1
  10. I mitt område finner jeg ingen feil med kart appen til Apple. Men etter å ha lest en del på nettet må jeg si at det er helt utrolig at de har tatt med denne løsningen på lansering av iOS 6. Burde heller kommet på en senere update når ting virket bedre. Jeg for min del har svært sjeldent brukt Google Maps, så kommer ikke til å savne Google Maps. Jeg bruker navigasjonsappen til Navigon. Den er også FULL av bugs. Kartene er jo riktig, men gamle og ikke oppdatert. Største problemet er at selve appsen er full av bugs.

  11. Egentlig utrolig at så mange (i Norge) finner seg i å bli "flådd" av apple. Prisene i USA (199, 299 og 399 USD) tilsvarer ca. 1150, 1700 og 2300 kr. Etter lanseringene koster iPhone 4S 4290. iPhone 4 skal nå koste USD 99 (575 kr), mens den i Norge skal koste 2890,-.

     

    Det rare er at de nye iPod touch koster det samme i USA som iPhone 5 med like mye minne, mens de i Norge skal koste fra 2.390,-

     

    Altså:

     

    iPod Touch 5. gen 32 GB USA 299,- Norge 2.390,-

    iPhone 5 32 GB USA 299,- Norge mer enn 4.290 (ny pris på 4S)

     

    Det vil si at man betaler en overpris på rundt 3.000 for en ny iPhone 5 i Norge sammenlignet med USA!

     

     

     

     

    Før regnet man at man kunne finne norsk pris på en vare med å gange prisen i USD med 10, men for apple må man nesten gange med 30.

     

    Ser man på amazon.com koster en Samsung Galaxy SII ca. 450 USD eller ca. 2.600 kr, i prisguiden finner man den til 2.900. For SIII tar man ut en også ut en "overpris" i Norge, da den ligger på 595 USD eller rundt 3.400 kr i USA, mens den her hjemme koster fra 4.400,-.

     

     

     

    Prisene du oppgir fra USA er med abonnements avtale da.......Får iPhone til 1 kr i Norge......

     

  12. FIkk ikke med meg noe om mindre sim-kort eller at 3,5mm jack ingangen blir flyttet til bunnen? Var dette bare rykter? De sa heller ingenting om SIRI på norsk så langt jeg har forstått? Litt skuffet, men sikkert mest pga ikke noe nytt av ryktene jeg har hørt. Kommer enda til å kjøpe, kjent med iOS-en pga ipod touchen min, men har aldri hatt en iphone før, når er det mulig å bestille fra apple.no?? :)

     

    Har du ikke sett på bildene?

×
×
  • Opprett ny...