Gå til innhold

Aspiranten

Medlemmer
  • Innlegg

    786
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Aspiranten vant dagen sist 24. mars 2017

Aspiranten hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Aspiranten sine prestasjoner

362

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg visste ikke at det var vanlig, eller i det hele tatt mulig å gå på langrenn 14 timer i døgnet hver dag uten restitusjon. Spilleavhengighet er en av de store samfunnsutfordringene vi må løse på et vis. Jeg er selv pårørende for spilleavhengige, og det koster omtrent like mye som pårørende til andre rusmisbrukere føler på.
  2. Så det du sier er at du blir krenket på grunn av tanken på mangfold, likeverd og inkludering? Jeg husker tilbake til en 10 år siden da vi fnøs av tanken på at homofile ønsket å bli representert i media med at det var ikke viktig. Nå har ting snudd og det er plutselig blitt ekstremt viktig. Hva skjedde? Hvorfor skal vi ikke la andre grupper bli representert? Hvorfor blir du så krenket over det? Du forstår jo hvor viktig det er å bli representert når det kommer til deg selv, men andre fortjener tydeligvis ikke den samme behandlingen. Hvorfor? Personlig mener jeg at en serie basert på denne episoden blir overdrevent. Episoden var bra, men den var også komplett og den bør få stå. Nettopp derfor jeg stort sett bare ser gamle filmer nå. Brokeback mountain er favoritten min. Men jeg trenger ikke den samme historien servert i alle filmene.
  3. Enda en serie/film hvor tynne Instagram modeller skal banke opp sterke menn altså. TLOU2 hadde i hvert fall en ganske troverdig kvinne med muskler i den rollen. Rart hvordan de klarer å ødelegge castingen så voldsomt.
  4. Høh, forventet lavere. Så fort man får oversikt over monsteret er hele greia bare et forutsigbart slag med sjakk. I starten var horroren egentlig som en følge av uoversiktlighet. Man vet ikke hva man gjør galt, og man kan bli drept når som helst. Historien var helt borte, det samme var stemningen. Jeg tenkte at de burde fjerne Amnesia navnet fra dette spillet. Penumbra, amnesia, og soma står som tre helt særegne mesterverk hos meg. Dette nye var mer arcade preget med frictional games mekanikker.
  5. Jeg klarer ikke å venne meg til mexican Joel og Ellie fra Wish... Sorry!
  6. Må dessverre advare mot å kjøpe dette enda, med mindre man ønsker å støtte utvikleren. Spillet har noen år igjen i Early Access, og det virker som om de bare har laget grunnkartet og slengt på et quest for å kunne selge det. Utrolig lite å bygge, og fiendene er superlette på normal vanskelighetsgrad. Jeg fant ingen grunn til å jakte dyr, bygge hus, eller beskytte seg. Du kan løpe fra alt av farer. Kartet er ekstremt tomt, med få spennende steder å utforske. Egentlig ingen, utover grottene. Også disse er laget vesentlig lenger enn de trenger. Jeg løp gjennom ufattelig mange lange korridorer uten innhold. Det er lite spennende utstyr å samle. Heller ingen grunn til å samle hemmelig utstyr. Modern axe man får helt i starten, varer helt til slutten.
×
×
  • Opprett ny...