Gå til innhold

norwegian_viking

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av norwegian_viking

  1. Har hatt nextgentel i 1.5 år uten problemer, og uten å snakke med kundeservicen noe særlig. Men når jeg i mai plutselig har 600 kbit nedlastingshastighet og en meget ustabil linje så skjønner jeg at folk blir en smule lei kundeservicen. Han første jeg snakker med sier at han skal sende meg en ny ruter og jeg prøver den. Samme problem og jeg ringer på nytt. Da blir jeg fortalt at jeg aldri skulle hatt en ny ruter siden problemet var en sentral som ble bytta ut. Greit tenker jeg og venter.

     

    17. august ringer jeg og spør om sentralen er bytta og om de kan sette opp hastigheten. Han jeg snakker med blir bare et spørsmåltegn og kan ikke finne noe informasjon om dette. Jeg blir da satt over til en tekniker.

    Han hadde heller ikke hørt om dette. Han prøver deretter å se hvor stor hastighet jeg kan få og sier at 740 kbit er maksimum. Jeg spør da hva som har skjedd med linja siden jeg tidligere har hatt den hastigheten jeg skal ha hele tiden uten problemer. Han forklarer dette med forandringer i linjenettet som har påvirket meg i en negativ retning.

     

    Jeg spurte da om noen andre internettleverandører ville ha det samme problemet med å levere en høy hastighet til meg. Han svarte at det bare var telenor som muligens hadde en sentral som nextgentel ikke fikk lov til å bruke som var nærmere meg.

    Jeg har sendt mail til stort sett alle de store internettleverandører og fått et positivt svar om at jeg kan få alle produkter som de kan levere. Ser nok ut som ngt har en kunde mindre i løpet av noen uker :thumbdown:

  2. Høyreklikk på my computer og velg manage, og så kommer det opp en boks med flere muligheter. Der trykker du på disk management så kan du partisjonere.

     

    Edit: Hvis du har norsk xp heter det behandle i stedet for manage, hvis jeg ikke tar helt feil.

  3. Når jeg prøver å installere suse 9.0 så stopper den på "analyzing system". Jeg tror kanskje det er på harddiskene den får problemer siden det er det eneste jeg har forandret på siden forrige gang jeg hadde suse. Jeg kjører hardware raid med to 200GB sata maxtor disker. Takker for all input.

  4. Når jeg prøver å boote suse etter install får jeg melding på skjermen at den er out of sync. Må jeg reinstalle og skifte på noen skjermkonfigurasjoner eller kan jeg løse det uten å måtte reinstallere. Har prøvd å starte opp i safemode, men samme greia der og.

×
×
  • Opprett ny...