Gå til innhold

Jan112

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jan112

  1. Er du siker på at fokuspunktet er på lysmasten? Er fokuspunktene på skyene vil de problemer (ingen kontrastere å fokusere på. Prøv å sett kamera på bare et fokuspunkt og la dette gå mot lysmasten. NB! området kamera benytter er større enn det som vises i søkeren.

    Det du sier her er det som slo meg også..att ikke fokuspunktene treffer masten men skyene i bakgrunnen.

  2. [er usikker på om dette er rette forum, men det får våge seg]

     

    I "gamle" dager var foto ensbetydende med film. Hvert bilde ble altså "lagret" på en film som riktig oppbevart har en holdbarhet som langt overgår et menneskes levetid. Nå har vi fått digitale kameraer... Bildene lagres på harddisker eller brente CD- eller DVD-plater. Utfordringen er at disse mediene ikke er på langt nær så varige som fotografiske negativer på film. Så hva skal man gjøre for å bevare minnene for ettertiden?

     

    Finnes det f.eks. noen nettbasert tjeneste som kan garantere langtidslagring av bildene i digitalt format? Hvordan vet vi i så fall at den er tilgjengelig om 20, 50 og 100 år?

     

    Finnes det noen teknologi lagrer digitale data betydelig lenger enn en brent CD eller en DVD?

     

    Jeg bare lurer...

    Problemet løser du enkelt ved å anskaffe eksterne harddisker.De kan jo også ryke,men ved flere minsker den muligheten.Når en er full..ikke lagre den hjemme...brann/tyveri osv..heller bankboks feks:-)

  3. LR er et eget program, og fullversjonen koster ca 3k.

    Er du studerende kan du få den for €69 og CS5 for €199 fra Adobe.

    Og er du tilsluttet en fotoklubb,kan du få feks CS5 til 2900.-ved ett 3 timers kurs...lisens men da eier NSFF programmet og du kan ikke drive næringsvirksomhet...sier seg selv..selger du bilder har du råd til å kjøpe CS5 for fullpris...se NSFF hjemmesider for info:)

  4. Skal kjøpe ny ekstern harddisk, har sett meg ut disse her:

     

    https://prisguiden.no/produkt/western-digital-elements-desktop-2-tb-141400

     

    wdfElements_BAAU.250x222.jpg

     

     

     

    https://prisguiden.no/produkt/samsung-g3-station-2tb-144342

     

    extern-35_samsung_g3_2tb_station_hx-du020ec-11944091-xtrab.png

     

     

     

    Begge koster rundt 600 kr. Samsungen er også litt nyere.

     

    Noen som har erfaringer med disse, og kan si om den ene eller andre funker bra eller dårlig på noen måte? Med tanke på stabilitet, støy, osv.

     

    Samsung'n kjenner jeg ikke til.WD har jeg 2 av..ikke akkurat denne typen som vist her.Men de jeg har meget stillegående.Den dyreste av de 2 kan jeg i tillegg stille inn for autobackup.Så utifra mitt bekjentskap til WD,ville jeg valgt den.Men til den prisen ville jeg kjøpt 2.Hvorfor? Jo om den skulle krasje så har du backup:)

  5. Heisann!

     

    På jobben nå har jeg fått i oppgave å gi alle bildene vi tar en standard ramme. Vi tar bilder hver dag og ingen av de kjøres igjennom noe redigeringsprogram. Det er bare rett fra kamera rett på nett.

     

    Det jeg leter etter et program hvor jeg kan kjøre kanskje 15 bilder igjennom så får alle lik ramme. Da kan jeg ta bildene fra kamera gjennom rammeprogrammet også legge det ut på nettet. Det skal se noe slik ut: SE HER

     

    Vet noen her om noe enkelt og greit som alle kan klare å bruke? Fikk noen ideer om automasjon i Photoshop, men det blir fryktelig avansert og unødvendig mye jobb. Håper å finne et program som er ment for flere bilder om gangen som kan løse denne oppgaven kjapt og enkelt!

     

    Takk!!!

    www.filterforge.com under downloads..men du kan bare ta ett og ett bilde med de pluginene..forøvrig gratis..til PS

  6. Hei.

    Har lest masse om dette på nettet men trenger mer hjelp.

     

    For 2 uker siden røk strengen under penishodet. Ringte legevakt og de mente jeg bare skulle la det gro i to ukers tid. Nå har det gått to uker og det så bra ut igjen, jeg og dama skulle prøve å ha samleie igjen, så revna strengen litt IGJEN!!!!!

     

    Dette er utrolig irriterende, og legen sa det skulle gå over, men når den ryker SÅ lett!

    Har noen erfaring med dette? noen tips? burde jeg vente eller er det eneste jeg kan gjøre, å gå til lege?

    Er utrolig redd for kutting og sying i penis!

    På en måte omskåret altså...damene må jo ble vill med deg etter hvert :thumbup:

    • Liker 1
  7. "This standard evolved into the conditional double standard in which women were permitted to engage in sexual relations only within a committed love relationship, whereas men were permitted to have as many sexual partners as they wanted without condition."

     

    det er jo fortsatt slik at kvinner som lever et utsveevende seksualliv med mange partnere blir sett ned på og kalt "horer" "løse" "simple" osv osv. mens det er det motsatte for menn.

     

    rent hypotetisk sett; hvis slik stigmatisering ikke eksisterte, tror dere flere kvinner ville hatt sex oftere, med flere partnere, fordi det ikke medfører skam, dårlig rykte og fordi man ikke risikerer å bli "dømt", baksnakket eller sett ned på.

     

    eller er det biologisk arv gjennom evolusjon at kvinner er mer selektive når de velger partnere fordi sex medfører større risiko for kvinner, spesielt med tanke på graviditet.

     

     

    Ligger i genene våre.Vi er "lagd" til forplanting i følge visse "eksperter".Men trenger vi leve det ut?...er en annen sak.En som holder seg til en:-)

  8. Er på utkikk etter en god snutebag til Nikon D3100 med 18-55. Det er greit at den er litt vannavstøtende, ellers har jeg ingen krav til den. Har sett litt på Case Logic SRC200. Noen som har erfaringer med denne? Evnt andre bager som egner seg godt? Er det lønnsomt å bestille fra utlandet?

     

    Takk på forhånd for alle svar.

    Har en Lowepro.Passer til mitt D90.Liten lomme foran til plass til ekstra batteri og minnekort..ja og om du bruker filter av noen slag(til å skru på objektivet)så er det plass til de også.Lønnsomt og bestille fra utlandet? Vet ikke..regner med du må betale porto,så går vel opp i opp.Kjøpt min hos Japan Foto,men de fleste fotokjeder fører disse...alt fra snutebagger til sekker og er vel de mest brukte vil jeg tro.God polstring.Tåler ett fall på glatte med andre ord.Men har du flere objektiver,vil jeg i tillegg satset på noe som henges i ett belte rundt livet...har til alle mine...6stk...om du ikke vil ha alt med i en sekk da forståes:-)

  9. Hei, jeg tenkte jeg skulle laste opp noen konsertbilder, vil gjerne ha kritikk på komposisjon og kontrast. Hvilket bilde likte du best og hvorfor?

     

    Kan også nevnes at det er de første konsertbildene jeg har tatt.

    Liker bilde 2 best,da det er mindre støy i det.Bildet 1 er bedre i komp men med mer støy..kan lett fjernes i PS:-)

  10. Jeg tok dette bildet på tur til Galdhøpiggen, bildet

    er tatt rett før Styggebreen. Håper å få noen tips

    for å få til lyset spennende, uten å måtte redigere

    (brukte Photoshop CS5, dere ser hva som er før og

    etter).

     

    Bildet er tatt med Casio Exlim, EX-Z77, det er et

    billig digitalkamera, som jeg har hatt i 3 år.

    Lengter etter speilrefleks for å si det sånn!

     

    Mer info om bildet:

    F-stopp (aner ikke hva det er): f/4.4

    Eksponeringstid: 1/500 sek.

    ISO-hastighet: ISO-50

    Største blenderåpning: 3.3

    Ikke brukt blits

     

    Skal innrømme at jeg er ganske grønn når det gjelder

    alt dette over, vet knapt hva det meste betyr.

     

     

    Morsomt:-) F er blender.Snudd på hodet kan du si..som her f4,4...da slipper du mer lys inn...ved feks f13 som er en mindre blender slipper du så mindre lys inn:-)..og bildene blir mørkere,men kan kompenseres med senere lukkertid...eks 1/250sek:-)

  11. Vel det er slik kvinner er...vet ikke om du har dame...prøv når du kommer hjem å spørre henne hvordan dagen har vært...og du får alt i detalj.Vi menn er ikke slik,derfor er gjennomsnittet på ordforåde rundt 7000 i døgnet hos kvinner og bare 2000 hos menn.Om du liker det eller ikke.Er en grunn til att vi synes kvinner skravler som høns,og ikke ment som å latterliggjøre kvinnen.Dette er fakta.:-)

     

    Nå har jeg jo allerede postet en kilde som sier noe annet. Jeg spurte deg også om hvor du hentet infoen fra.

     

    Dersom du ser deg litt rundt i et sosialt lag, så vil du merke at menn (eller gutter i ditt tilfelle, antar jeg) prater livlig også. Ikke at verken dette eller eksperimentet ditt med en jente betyr stort da vi ser det vi ønsker å se. Derfor bruker vi den vitenskaplige metoden når vi vil finne ut om noe er sant- ikke synsing og subjektive meninger.

    Joda men ikke så mye som damer.Du må ikke tro ting,men vite.Er nok sikkert dobbelt så gammel som deg,og godt skolert:-)

     

    Forskjellen er vel gjerne at når menn bruker ord, omhandler det noe med substans og mening, mens kvinner gjerne bruker ti tusen ord på å prate om meningsløse ting uten relevans.

    Derfor blir antall ord en helt meningsløs statistikk å føre.

     

    Hehe. Det er fint og greit å kunne komme med bastante påstander uten noen form for grunnlag å legge de på. Svevekjeks.

    Takk det samme:-)

     

    Sjekk det ut om du ikke tror det:-)

     

    Slå opp "ordforråd" i ordboka du, kanskje det går opp et lys for deg da....

    Ordforråd i denne sammen heng har ikke noe med hvor mange ord du kan,men hvor mange du bruker for å forklare en liten fille ting...:-)

    Hvor jeg hentet kildene mine fra? DAGLIGLIVET...må ikke tro alt som står på nettet vet du:-)

  12. Vel det er slik kvinner er...vet ikke om du har dame...prøv når du kommer hjem å spørre henne hvordan dagen har vært...og du får alt i detalj.Vi menn er ikke slik,derfor er gjennomsnittet på ordforåde rundt 7000 i døgnet hos kvinner og bare 2000 hos menn.Om du liker det eller ikke.Er en grunn til att vi synes kvinner skravler som høns,og ikke ment som å latterliggjøre kvinnen.Dette er fakta.:-)

     

    Nå har jeg jo allerede postet en kilde som sier noe annet. Jeg spurte deg også om hvor du hentet infoen fra.

     

    Dersom du ser deg litt rundt i et sosialt lag, så vil du merke at menn (eller gutter i ditt tilfelle, antar jeg) prater livlig også. Ikke at verken dette eller eksperimentet ditt med en jente betyr stort da vi ser det vi ønsker å se. Derfor bruker vi den vitenskaplige metoden når vi vil finne ut om noe er sant- ikke synsing og subjektive meninger.

    Joda men ikke så mye som damer.Du må ikke tro ting,men vite.Er nok sikkert dobbelt så gammel som deg,og godt skolert:-)

     

    Forskjellen er vel gjerne at når menn bruker ord, omhandler det noe med substans og mening, mens kvinner gjerne bruker ti tusen ord på å prate om meningsløse ting uten relevans.

    Derfor blir antall ord en helt meningsløs statistikk å føre.

     

    Hehe. Det er fint og greit å kunne komme med bastante påstander uten noen form for grunnlag å legge de på. Svevekjeks.

    Takk det samme:-)

     

    Sjekk det ut om du ikke tror det:-)

     

    Slå opp "ordforråd" i ordboka du, kanskje det går opp et lys for deg da....

    Ordforråd i denne sammen heng har ikke noe med hvor mange ord du kan,men hvor mange du bruker for å forklare en liten fille ting...:-)

  13. Lindorff er et ganske stort navn på dette markedet, og består av flere selskaper. Min erfaring med de er at de er store, tungvinte men følgte regelverket. Dvs på enkeltsaker og småsaker.

     

    Om Lindorff sender slike krav i ny og ne så tyder det på at det er utestående krav som ikke er betalt. Ta kontakt med de for å ordne opp i det, ikke ignorer de og tro at dere har gjort opp fordi dere har en kvittering. Noe skurrer, og da er det best å ordne opp før det får konsekvenser.

     

    Gjør som følger:

    1. Ta kontakt med to kredittvurderingsselskaper(Lindorff og Experian). Dette er uavhengige selskaper, men har du en reell anmerkning skal den dukke opp på begge rapportene.

     

    Om det er en anmerkning på en eller begge;

    2A. Ta kontakt med inkassoselskapet som står på anmerkningen og be om dokumentasjon på kravet.

    3A. Sammenlign dokumentasjonen mot det dere har av betalte kvitteringer.

    4A. Påpek evnt feil og krev å få dette rettet med inkassoselskapet.

    5A. Følg opp og påse at anmerkningen blir fjernet(gi de 1-2 uker).

     

    Om det ikke dukker opp noen anmerkninger;

    2B. Ta kontakt med Lindorff(det selskapet dere får krav fra) og be om dokumentasjon på kravet.

    3B. Sammenlign dokumentasjonen mot det dere har av betalte kvitteringer.

    4B. Henvis evnt til dokumentasjonen og få det skriftlig at Lindorff frafaller kravet.

    5B. Om de ikke godtar å frafalle kravet til tross for at dere har betalt tar dere saken videre til inkassoklagenemda.

     

    Dette bør være overkommelig for de fleste å få til. Ta vare på alt av kommunikasjon, og foreta alle henvendelser skriftlig. Lindorff er på ingen måte hevet over loven, så det du henviser til skyldes enten feil i systemet eller at dere faktisk ikke har betalt inn hele kravet.

     

    Om det er sistnevnte så gjør opp eller inngå en betalingsplan asap. Det gjør alt mye værre å overse det.

     

     

    Hjelper ikke med noen dialog med Lindorff.Dessverre:-) Men så lenge en har kvitteringen må de jo bare ringe 5-6 ganger i året.Men som tv2 hjelper deg har tatt opp flere ganger er ikke dette nytt liksom..selv med kvittering>:-)Og alt er oppgjort.-)

  14. I det øyeblikket gjelda en betalingsanmerking hører til er betalt og gjort opp så SKAL betalingsanmerkningen slettes i fra offentlige registre. Dette er loven. Been there done that. Noen er trege, og noen bryr seg ikke. Her slår du i bordet med lovverket, krever å få de fjernet og sørger for å følge de opp.

     

    Man må IKKE bevise i ettertid at man er gjeldsfri. Det er feil.

     

    Men om du misligholder lånet ditt hos Postbanken(som er en del av DnB Nor) så er det interne registre hos de som viser at du tidligere har vært en dårlig betaler. Men en kredittvurdering vil ikke inneholde anmerkningen etter at den er gjort opp og Postbanken/DnB Nor har ikke lov til å fortelle andre banker at du er/var en dårlig betaler.

     

    Om du da kommer tilbake til DnB Nor 2 måneder etter å ha gjort opp misligholdt lån hos Postbanken så er det trolig at de sier nei. Om du kommer tilbake etter 5 år med en shaky forretningsplan og presset økonomi er det like stor sannsynlighet for det samme. Men om du kommer tilbake etter 6 år med en god forretningsplan og/eller økonomi så er nok banken villig til å overse din historikk.

    Riktig,bortsett fra Lindorff.Fruen hadde en sak for mange år siden..kjøpte,litt dumt,mobil til eldste sønn i hennes navn,og han betalte ikke regningene.Hun har betalt det som skyldes til Lindorff,men blir forsatt plaget av Lindorff med tlf om hun ikke snart skal betale regningen??? Ennå hun har kvittering.Så det du sier om sletting,gjelder ikke for Lindorff..og hun er ikke den eneste.Vært flere saker på tv2 hjelper deg om att Lindorff er en versting.Men hun har ikke noe betalingsanmerkninger noe sted??? Ved feks søknad om Kredittkort får en jo et skriv i posten hvor det da står "ingen anmerkninger",men Lindorff har IKKE slettet henne,selv om regningen er betalt.I Lindorff's databaser altså.

    Banken ja..6år sier du.Ja kan nok stemme,men du sier,eller loven sier,att når du har betalt det du skylder skal du ikke ha anmerkninger.Da hadde ikke jeg fått lån visst det er slik du beskriver.Fikk lån samme dag gjelden var betalt..noen få tusen altså som jeg hadde skyldt..ikke snakk om 1 mill liksom:-)

    Og har du hatt anmerkninger,må du dokumentere att de er betalt,for ikke alt som kan finnes i databasen ser du.Lindorff dukker ikke opp når banken du søker lån i sjekker deg,men Lindorff har deg som beskrevet over ang tlf kjøp.

  15. Sjekk det ut om du ikke tror det:-)

     

    Slå opp "ordforråd" i ordboka du, kanskje det går opp et lys for deg da....

    Ordforråd i denne sammenheng har ikke med hvor mange ord du kan,men hvor mange ord du bruker for å beskrive feks--"hvordan har din dag vær..." Kvinner vil gi deg detaljerte opplysninger,mens vi sier kun det nødvendig.Det er ordforråd det..og har ikke noe med hvor mange ord du kan/ikke kan:-)

    Så jeg tror vi snakker forbi hverandre med hva som menes med ordforråd.(gjennomsnitt 7000 ord for kvinner i døgnet,menn gjennomsnitt 2000)

  16. Forskjellen er vel gjerne at når menn bruker ord, omhandler det noe med substans og mening, mens kvinner gjerne bruker ti tusen ord på å prate om meningsløse ting uten relevans.

    Derfor blir antall ord en helt meningsløs statistikk å føre.

     

    Hehe. Det er fint og greit å kunne komme med bastante påstander uten noen form for grunnlag å legge de på. Svevekjeks.

     

     

    Vel det er slik kvinner er...vet ikke om du har dame...prøv når du kommer hjem å spørre henne hvordan dagen har vært...og du får alt i detalj.Vi menn er ikke slik,derfor er gjennomsnittet på ordforåde rundt 7000 i døgnet hos kvinner og bare 2000 hos menn.Om du liker det eller ikke.Er en grunn til att vi synes kvinner skravler som høns,og ikke ment som å latterliggjøre kvinnen.Dette er fakta.:-)

  17. ...måtte selvfølgelig ha med nødvendig dok på att gjelden var betalt.:-)

    Når betalingsanmerkninger er slettet, så er det ikke andre enn den/de anmerkningene gjelder som vet at du overhodet har vært en dårlig betaler, og kun den kreditoren som kan fortsette å nekte deg lån/kreditt på det grunnlaget. Det skulle derfor egentlig ikke vært nødvendig å legge fram noe som helst dokumentasjon på det i den neste banken.

     

     

    Sånn er det i dag..du MÅ bevise att du ikke har gjeld..selv om du ikke har anmerkninger.Hos Lindorff blir de aldri slettet,selv om de er oppgjort.

  18. Den dagen du har gjort opp gjelda de,som jeg tolker du har gjort,skal det ikke ligge anmerkinger på deg noe sted.Men banker har sin egen lov.

     

    ...Postbanken ville ikke gi meg lån...så bytta bank og fikk lån med engang da det ikke fantes betalings anmerkninger på meg lenger...så bytt bank du:-)Posten, DNB Nor har Staten eierskap i,derfor vil nok du ikke få lån der..om din bank ligger under DNB Nor...slik er Staten og vil alltid være.Staten lager lovene men holder de ikke selv.Sjekk ut andre banker er mitt tips:-)

    Ja, betalingsanmerkninger blir slettet hos kredittopplysningsbyråene så snart de er betalte, men det betyr ikke at de kreditorene du ikke betalte gjelda di til (dvs. Postbanken i ditt tilfelle) plutselig "glemmer" det, det betyr bare at alle andre kredittytere som gjør en ny kredittvurdering av deg ikke lenger får muligheten til å vite om det.

     

    Har du misligholdt et lån til meg, gjør opp for deg (slik at betalingsanmerkningen blir slettet), og så ber meg om et nytt lån, så får du det mest sannsynlig ikke. Det har ingenting med anmerkninger å gjøre, men min egen personlige erfaring med deg som dårlig betaler. Og det er ingen forskjell mellom statseide og private banker i dette spørsmålet.

    Joda..da hadde jeg ikke fått lån i annen bank som ikke er en del av konsernet DNB Nor...måtte selvfølgelig ha med nødvendig dok på att gjelden var betalt.:-)

  19. Hei.

     

    Jeg har fast jobb i kommunen og har en årsinntekt på 385000. I tillegg til min faste jobb har jeg startet mitt eget firma som hudpleier. Tanken er at jeg skal bygge opp dette sakte men sikkert ved siden av min faste jobb. Til å starte opp trenger jeg et lån på 250-300000 som går til interiør, oppussing osv. Til tross for at jeg kan vise til månedlig betalingsplan vil ikke banken gi meg lån. Dette på grunn a uforsiktighet i min fortid. Jeg var økonomisk dum og fikk betalingsanmerkninger og tydeligvis har det ikke gått lang nok tid etter at disse ble gjort opp til at banken stoler på meg igjen. Vet at det finnes mange institutioner i utlandet som gir lån til tross for dårlig betalingshistorikk. Finnes ikke dette i Norge? Noen som kan hjelpe?

     

     

    Den dagen du har gjort opp gjelda de,som jeg tolker du har gjort,skal det ikke ligge anmerkinger på deg noe sted.Men banker har sin egen lov.Tar ett eksempel.Har en stesønn som får sosialhjelp.Han tok ut mer penger enn han hadde lov til..tom konto..hvor banken da tok livsoppholdet hans,noe de ikke har lov til i følge Norsk lov.Var til stede når kuratoren hans ringte banken og fortalte att dette hadde de ikke lov til,og att de brøt Norsk lov,men svarte att det "driter" vi i???

    Har selv vært på ditt stå sted,men sitter idag med egen bolig,da jeg for fire år siden fikk en erstatning og betalte ut all gjeld.Vel Postbanken ville ikke gi meg lån...så bytta bank og fikk lån med engang da det ikke fantes betalings anmerkninger på meg lenger...så bytt bank du:-)Posten, DNB Nor har Staten eierskap i,derfor vil nok du ikke få lån der..om din bank ligger under DNB Nor...slik er Staten og vil alltid være.Staten lager lovene men holder de ikke selv.Sjekk ut andre banker er mitt tips:-)

  20. Treffende? Ja/nei.

    Kvinner er litt mer komplekse enn oss menn.Ikke negativt ment damer.Ordforrådet i gjennomsnitt ligger på ca 7000 ord i døgnet hos damer og bare ca 2000 hos menn.Det er fakta.Vi menn er nok litt mer..ja hva skal en kalle det??..mer rett på og går ikke rundt grøten for å si det slik.Ta feks handling.Vi går inn og kjøper det vi skal ha,mens damene våre skal se på alt og ta på alt..den forskjellen ligger i genen og ikke ment som å se ned på damen våre...for hva skulle vi gjort uten dem???

  21. Hei

     

    Jeg leser og hører så mye forskjellig rundt det at menneskeskapte utslipp av klimagasser har gjort/kommer til å gjøre stor skade på naturen, og livet til mennesker og dyr. Jeg finner stadig "bevis" fra begge partene, altså de som er skeptiske, og de som er overbevist. Bevisene fra begge parter er like overbevisende, så det setter meg i en forvirret posisjon: Er det vår feil, eller ikke? Hvem kan jeg stole på? Trenger jeg å være bekymret for fremtiden? o.l.

     

    Så da tenkte jeg at jeg kunne poste det her på forum for å se hva deres erfaring sier dere; om dere er bevis om at menneskeskapte utslipp av klimagasser er årsaken til mange kommende problemer, eller om at dere er blant skeptikerne?

     

    Jeg klarer ikke å velge hva jeg skal tro på.

    Ja hvor skal man få svar på det? Hos de som mener det er menneske skapt...eller hos de som mener det skyldes større sol aktivitet.Og da mener jeg det att fakta er att sola er det som styrer hva som skjer på jorda.Det vil alltid være slik att det vi mener,der henter vi info...som regjeringa vår...som mener dette er menneske skapt..og derfor dynger oss ned med avgifter...bare for å kunne suge oss for mere penger.Jens og co vil ikke høre på hva andre eksperter mener..altså att sola står bak klimaforandringene våre.Klima forandringer har det vært hele tiden..istid har vi hatt...og det var ingen forurensing før den tid??? Er såpass opp i årene att jeg har sett att klima forandrer seg.Da jeg var liten var det kalde vintre og masser av snø,for så att dette snudde..og vi er vel nå tilbake til de kalde vintrene og mye snø...hvertfall her jeg bor.Jordkloden har en evne til å ordne opp selv..i hva vi måtte spy ut.

    I følge Maya Indianerne vil verden opphøre i 2012,i September.Vel de som lever får se..men legger til att Maya folkets tidsregning er helt korrekt,mens vår tidsregning må justeres hvert 4. år(skuddår)Så det blir spennende å se hva som skjer...og skal love dere att jeg skal stå i første rekke når Jens lynsjes for tyveri av våre penger:-)

×
×
  • Opprett ny...