Jump to content

Cowman the Wuzz

Medlemmer
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cowman the Wuzz

 1. Kan man kjøre bobil over 3500kg med førerkort klasse D (buss)?
 2. Tror det må være en skrivefeil. Du må det for Xbox, men (foreløpig) ikke for PlayStation. Nee, generelt sett må du betale for et playstation + - abb for å spille online, MEN for de spilla som regnes som f2p (fortnite, warface etc , der du ikke trenger å faktisk kjøpe spillet for å spille) så trenger du ikke å betale for ps+
 3. Meh, kjøpe brukt på gamestop -> levere tilbake innen en uke = gratis spilling, not a bad deal in my book hvis det er spill som gjennomføres iløpet av den uken
 4. Så disse på clas og kjøpte meg et par så jeg har til trening.. ble overrasket over at det både er god lyd og bass.. har heller ikke merket noe spesielt til batteritiden siden treningsøktene ikke varer så forferdelig lenge
 5. Det er forresten Activision selv som har valgt å slippe spillet klokken 18.00 torsdag internasjonalt.
 6. Kan vi regne med å få en giga-nedlasting for den fysiske versjonen, eller at størsteparten ligger på disken..?
 7. Valgte selv PS4 av denne grunnen, syns nesten det er tåpelig å velge Xbox kun fordi det er Xbox, og ikke pga. spillutvalget. Synes også PS4 har flere andre fordeler foran Xbone, men det er vel min mening..
 8. Jaja, en ting er det å droppe et kortspill som kan spilles på "alt" av enheter, men å droppe et storspill som Elder Scrolls IV kan by på problemer (hvis det kan være en tanke for dem)
 9. Jeg og noen venner planlegger biltur gjennom sverige, med telt som hoved-overnatting på campingplasser. Finnes det noen kort som vil gi fordeler for dette? I fall, hvilket er best?
 10. Ifølge lista mi skal Epok komme i den standardiserte grønnfargen. Den bruker også tobakk, og ikke en tobakkserstatning. Er du 100% sikker på at det var Epok du fant? Nikotinfri snus er fritatt fra den nye loven.
 11. Hadde vært kjekt om der var et spor rundt hele greia man kunne surre kabelen rundt...
 12. Jeg begynte plutselig å få opp meldingen på bildet. Den kommer når jeg prøver å oppdatere apper, og av og til når jeg åpner andre apper som f.eks Netflix. Nå har jeg logget inn og ut av apple-kontoen, tømt cookies og historikk fra safari (ifølge internett skal dette hjelpe..?) og restartet iPhonen. Ingenting hjelper. Noen som kjenner til problemet, eller evt. har samme akkuratt nå? (i tilfelle problemet ligger i Apple) Edit: Kunne visst ikke laste opp bilde, men meldingen er en pop-up som går som følger: "The iTunes Store is unable to process purchases at this time. Please try again later"
 13. Er batteriladere som kjører på helt standard AA-batteri noe dere kunne tenke å teste? Sånn, siden AA-batteri kan kjøpes i alle butikker?
 14. Etter x antall pakker som har blitt hengt på postkassa mi, og en service som passer i et fengsel, har jeg bestemt meg for å ganske enkelt ligge unna nettbutikker som bruker PostNord. Er sikkert flere andre som misliker dem, så for alle oss tenkte jeg å lage en liste her over alle butikkene som bruker dem som bud. Flott om dere andre på forumet også vil bidra litt til listen i kommentarfeltet, så kan jeg prøve å få oppdatert litt etter litt LISTEN ----------------------- ELEKTRONIKK -------------------------- KLÆR -------------------------- (Fler kategorier kommer vel)
 15. Tenkt å legge opp selv, skal bare bruke opp de boksene jeg har først.. er en del
 16. Aldri kjøp brukt humidor, hvertfall ikke om du kjøper usett. Gudene vet hvordan den er behandlet (vannbruk etc.) Sigarillos går fint an å lagre i humidor. Bruk destillert vann.
 17. Jeg har B96, og nå vurderer jeg å oppgradere til BE. Noen som vet om jeg må ta ekstra kjøretimer/kursing for å kvalifisere meg til oppkjøring, siden det er noen år siden jeg tok B96?
 18. Ja, det stemmer det. Så vidt jeg kan se på bildene er også boksen blitt plastboks? De var plast en liten periode, men har gått tilbake til metall.
 19. Jaa, det stemmer. Noen som husker hva den het før den skiftet navn til Byron? Montechristo
 20. Neida, var forskjellige områder, men tidspunktene var 10-22 , kjører gjennom dem ofte. Og du kjørte identisk tidspunkt, sted, osv.?
×
×
 • Create New...