Jump to content

Cowman the Wuzz

Medlemmer
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tror det må være en skrivefeil. Du må det for Xbox, men (foreløpig) ikke for PlayStation. Nee, generelt sett må du betale for et playstation + - abb for å spille online, MEN for de spilla som regnes som f2p (fortnite, warface etc , der du ikke trenger å faktisk kjøpe spillet for å spille) så trenger du ikke å betale for ps+
 2. Meh, kjøpe brukt på gamestop -> levere tilbake innen en uke = gratis spilling, not a bad deal in my book hvis det er spill som gjennomføres iløpet av den uken
 3. Så disse på clas og kjøpte meg et par så jeg har til trening.. ble overrasket over at det både er god lyd og bass.. har heller ikke merket noe spesielt til batteritiden siden treningsøktene ikke varer så forferdelig lenge
 4. Det er forresten Activision selv som har valgt å slippe spillet klokken 18.00 torsdag internasjonalt.
 5. Kan vi regne med å få en giga-nedlasting for den fysiske versjonen, eller at størsteparten ligger på disken..?
 6. Valgte selv PS4 av denne grunnen, syns nesten det er tåpelig å velge Xbox kun fordi det er Xbox, og ikke pga. spillutvalget. Synes også PS4 har flere andre fordeler foran Xbone, men det er vel min mening..
 7. Jaja, en ting er det å droppe et kortspill som kan spilles på "alt" av enheter, men å droppe et storspill som Elder Scrolls IV kan by på problemer (hvis det kan være en tanke for dem)
 8. Jeg og noen venner planlegger biltur gjennom sverige, med telt som hoved-overnatting på campingplasser. Finnes det noen kort som vil gi fordeler for dette? I fall, hvilket er best?
 9. Ifølge lista mi skal Epok komme i den standardiserte grønnfargen. Den bruker også tobakk, og ikke en tobakkserstatning. Er du 100% sikker på at det var Epok du fant? Nikotinfri snus er fritatt fra den nye loven.
 10. Hadde vært kjekt om der var et spor rundt hele greia man kunne surre kabelen rundt...
 11. Jeg begynte plutselig å få opp meldingen på bildet. Den kommer når jeg prøver å oppdatere apper, og av og til når jeg åpner andre apper som f.eks Netflix. Nå har jeg logget inn og ut av apple-kontoen, tømt cookies og historikk fra safari (ifølge internett skal dette hjelpe..?) og restartet iPhonen. Ingenting hjelper. Noen som kjenner til problemet, eller evt. har samme akkuratt nå? (i tilfelle problemet ligger i Apple) Edit: Kunne visst ikke laste opp bilde, men meldingen er en pop-up som går som følger: "The iTunes Store is unable to process purchases at this time. Please try again later"
×
×
 • Create New...