Gå til innhold

pepperkaken

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pepperkaken

  1. Har en film fra 80-90 tallet som jeg sliter med å huske. Har kun noen bruddstykker av det jeg husker..

     

    -Amerikansk film

    -Handlet om folk som døde av å se på det røde stand-by som tv-er hadde. ( de ble til støv av å se dette)

    -Noen prøvde å finne ut dette og redde verden

    -En mann ble en slags alien på slutten av filmen og samlet folk for å ta over verden.

     

     

    Noen som aner?

  2. Er ikke ekspert på området, men har leid utleiebil hos Bislett 2 ganger. Der får man et skjema med bilde av bilens skader før turen, som du som låner bilen skal se at det stemmer før man kjører. Hvis det da er noen nye skader på bilen når man leverer, så plikter du å betale for reparasjon. Husker jeg også fikk tilbud om å betale en sum, slik at egenandelen ble betydelig lavere, spesielt til slike tilfeller du nevner.

     

    Hvor vidt dette gjelder for deg også er vanskelig å si, men det beste er å være ærlig om det i hvertfall.

  3. Politiet har oppfunnet metoder for å gi deg bot på motorveien istedenfor å fange utenlandske tyver og utenlandske mafia som operere i Norge. Du kjører på motorveien på en 70 sone og bilen foran deg kjører i 60 kilometer i timen. Bilen foran er en sivilt politibil og du synes bilen kjører for sakte. Her er metoden de bruker for å gi deg og andre bilister bot på motorveien.

     

    1. Du kjører forbi den sivile politibilen og farten din er på 69 km/t

    2. Sivile politibilen kjører forbi deg og farten er på 71 km/t

    3. Du kjører forbi den sivile politibilen og farten din er 65 km/t

    4. Sivile politibilen kjører forbi deg og farten er på 75 km/t

    5. Du begynner å bli irritert på grunn av at bilen foran deg tvinger deg til å kjøre i 55-60 km/t i en 70 sone.

    6. Du kjører forbi den sivile politibilen og farten denne gangen er på 72 km/t

    7. Politiet setter på sirenen og du får en bot på 9000 kroner og 2 prikker [anmerkninger på førerkortet]

     

    Politiet i Norge vil heller tjener penger på sivile mennesker istedenfor å fange utenlandske tyver.

    Idiot! anbefaler deg virkelig til å se bøtesatsene før du virkelig klarer å gjøre deg selv mer til latter... http://www.lovdata.no/for/sf/sd/td-19900629-0492-0.html#2

     

    Hvis du virkelig tror du vet så mye om deres "taktikker" kan du ikke bare sjekke opp forskriften for hvordan man skal gjennomfører en gjennomsnittsmåling, bare for å bekrefte at du har rett?

     

    Ja, litt useriøst svar fra min side, men dumme kommentarer fortjener dumme svar!

    • Liker 3
  4. Det er en forseelse. Normale tilfeller med strafferamme intill 6 mnd som kan avgjøres med et forelegg er etter norsk lov å regne som en forseelse.

     

    Siden det er snakk om brudd på politilovens paragraf 5, så er det etter politilovens paragraf 30 en straffereaksjon med bøter eller fengsel inntill 3 mnd.

  5. Jada! Sa ikke at håpet var ute, men at forelegget vil følge han når han søker. Regner med at de som innvilger visum har mulighet til å utvise skjønn i forhold til hva som faktisk har skjedd. Men på en annen side så handler dette om å ikke følge politiets pålegg, noe de ikke er så glad i usa vet jeg, jf. alt av cops :green:

  6. Her er det mye uvitenhet ute går! Dersom du har fått beskjed av politiet om å ikke være i nærheten av utestedet til dagen etter, er det et pålegg fra politiet, hjemlet i politilovens paragraf 5.

     

    Politiet kan gi slike pålegg dersom det er grunn til å tro at din oppførsel vil f.eks føre til en ordensforstyrrelse ( støy, slåsskamp, løping i veien ect.) I dette tilfellet har politiet antagelig snakket med vaktene og vurdert at du er for beruset til å være på det stedet, uten at en ordensforstyrrelse vil oppstå. Det de gjør er da å bortvise deg, noe de har fullstendig hjemmel til, etter politilovens paragraf 7.

     

    Forresten, dette har ingenting å gjøre med besøksforbud som en tidligere person skrev om! Det er er noe som må besluttes av påtalemyndigheten (jurist) eller retten.

     

    Tilbake til saken. Dersom du da velger å gå tilbake til dette utestedet, har du brutt politiets pålegg som er straffbart etter straffeloven, og en sanksjon vil være et forelegg, og eventuell en inbringelse. Forelegget vil havne på rullebladet ditt, og vil følge deg når du skal søke visum. Verden er urettferdig, men slik er det..

    • Liker 2
  7. Hallo? Det er DU som kjører ett utdatert OS, ikke skyld på Google for at de velger å unngå legacy-kode, evt. porte ett helt bibliotek til XP bare fordi noen velger å henge etter teknologisk.

     

    Det sagt, så må jeg bare spørre... Hva faen har dette noe å gjøre i en nettleser? De kunne virkelig ikke lagd ett eget program for dette? Det er en nettleser, ikke ett spill.

    Wow! Noen som stod opp på feil bein i dag? Han sa rett og slett at det ikke fungerte, er ikke noe vits å bombardere med usaklige kommentarer bare fordi du er uenig. En annen ting, du sier hva har dette å gjøre i en nettleser? Det er jo helt og fullstendig opp til brukeren. Selv om du ikke bruker den til å spille med, finnes det jo kanskje noen som gjør det?! Det blir det samme som at jeg skal si at man ikke skal bruke en datamaskin til å spille, men å jobbe med word-dokumenter, fordi det er en datamaskin! Ser du hvor dumt argumentet ditt blir?
    • Liker 3
  8. Anmelde saken er en ting, som sannsynligvis dessverre blir henlagt på grunn av enorm saksbelastning på de enkelte etterforskerne. Et bedre tips er å melde i fra til operasjonssentralen på tlf 02800 og fortelle om hendelsen når det faktisk skjer. Da blir det enklere for de å sende en patrulje dersom de har anledning og faktisk prate med vedkommende. Selv om det kanskje ikke er nok til å få vedkommende anmeldt, vil han garantert bli nervøs og kanskje ta hendelsen til etterretning og kjøre penere. I tillegg vil han jo bli registret i systemene.

    • Liker 1
  9. Er det lov med solbriller på oppkjøringen?

    Dersom det er behov for solbriller under oppkjøringen er det ingen ting i veien for å bruke det.

     

    Sensor kan faktisk nekte deg solbriller. Dette pga sensor er interessert i å se hvor du beveger øyene, om du ser i speil, blindsone osv. Dette blir vanskelig med solbriller på. Det sa ihvertfall kjørelæreren min!

    Klart han kan nekte deg deg solbriller dersom han vil se etter ting som dette. Men ut i fra sensorer sin generelle erfaring ser de kjapt hvor godt overblikk du har i trafikken med tanke på om du ser deg i blindsoner, leser trafikksituasjoner lengre fremme osv. Dersom han ser du er nølende og usikker vil det være naturlig at han kanskje ber deg ta de av siden han trenger mer å bedømme deg etter, siden alle kan være nærvøse men like vel kjøre teknisk riktig. Men viser du god forståelse i trafikken og kjører teknisk bra, så tviler jeg at han ber deg ta av brillene.

×
×
  • Opprett ny...