Gå til innhold

rebjorn

Medlemmer
  • Innlegg

    389
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

rebjorn sine prestasjoner

280

Nettsamfunnsomdømme

  1. AI-drevne NPCs er en utrolig spennende ting å tenke på. Man er kanskje ikke 'helt der' enda, men se for deg hva man kan finne på å gjøre om noen få år med et nutviklet MMO eller hva som helst, og ALLE NPCs har sin egen AI på gang. Ikke at man ikke får til fantastiske resultat allerede, men i løpet av 5-7 år vil slike ting virkelig kunne bli 'next level'. Kun fantasien setter grenser, egentlig ..
  2. Tenk å oppleve å vokse opp i dag og faktisk tro at det er dette som er gaming, fordi man vet ikke bedre. Trist.
  3. Grått nytt hår! Diablo 2-lydsporet er et ekte mesterverk. Mange har forsøkt å «emulere» atmosfæren som Matt Uelmen formidlet, men man kan ikke bare copy/paste en legendarisk ting. Selve spillet og den tilhørende musikken satte standarder for en hel sjanger. Visste du forresten, at når du først går inn i Dark Portal i WoW, ble musikken du hører på Hellfire Peninsula (også Terokkar Forest og noen andre steder) komponert av matt Uelmen? Han laget også lydsporet til Torchlight II, for eksempel. Bli en stund og lytt!
  4. Tenk å være en av dem som tviholder på at 'WoW er dødt'. Dette er et av de beste spillene noensinne, for mange er WoW det absolutt 'beste'. Uansett om man liker spillet eller ikke, så har ingen andre spill i historien blitt oppdatert like mye som WoW.
  5. Som mangeårig spiller kan jeg ikke helt forstå hvordan dette skal fungere godt. Jeg bruker f.eks makroer til ALT, og har et LASS med keybinds. Gode makroer og keybinds er avgjørende for å kunne 'henge med' i alt som har med 'kompetitiv spilling' å gjøre - raiding, pvp, mythic+ .. Jeg tenker at dette blir i tilfelle et slags klasseskille. Det blir veldig tydelig hvem som spiller på konsoll. I verste tilfelle utvannes PC-opplevelsen til fordel for konsollspillerne, vel .. kanskje tar jeg feil og de har noen ess i ermet .. og ja, jeg forstår at en god del av innholdet ikke trenger å være så superoptimalisert med makroer og keybinds. Spent på å se hva de finner på da.
  6. .. 'gjennoppstå'. - Hah. WoW har jo holdt det gående trutt og jevnt evig lenge nå, folk har sagt 'WoW er dødt' hvert bidige år siden 2004, og alle har tatt feil. Dette spillet kommer til å bare fortsette i uoverskuelig fremtid. Ingen spill i verden har blitt patchet, oppdatert, justert og fikset på mere enn WoW. Jeg utfordrer enhver til å lese igjennom patch notes fra begynnelsen og frem til nå. Dette er ting man må nødt til å være enig i uavhengig av om man liker spillet eller ikke. Kanskje 'WoW er dødt' for mange, men veldig mange spiller fremdeles WoW og digger det.
  7. Ja, det blir sikkert veldig 'gratis', med tanke på DLC. Ordet 'gratis' i disse tilfellene blir ren propaganda.
  8. Folk rekker jo å bli født og så nå tenårene fra nyheten om spillet kom, til det faktisk slippes! ;-D
  9. Jeg tror mange kan være enige i at Diablo IV nok ble sluppet litt for tidlig. Jeg skulle ønske at de hadde brukt mer tid på å finpusse ting. Men ta en kikk på D3 og WoW for den saks skyld sin patch-historie, uansett hva man mener om spillet så kan vi forvente at spillet ser ganske annerledes ut et par år, og de kommer til å fortsette å finpusse det. Dette er vel og bra, men generelt vil jeg si at jeg protesterer litt imot at de absolutt må introdusere noe nytt (og når de da gjør dette, så blir det ofte litt feil), hvorfor ikke bygge på erfaringene fra tidligere spill og ta med alt det som fungerer først og fremst .. D4 er morsomt nok akkurat nå, men jeg forstår godt at folk blir lei etter en stund. Det føles som om 'noe mangler' (og det gjør det) - likevel gamer jeg videre, dóg ikke like mye som de første par månedene her. Kall meg hva man vil, men jeg vet i alle fall at de kommer til å gjøre en drøss med forandringer fremover.
  10. 'Snart' blir det helt omvendt igjen. Man gir en AI et skript og en 'oppskrift' på hvordan spillverdenen skal se ut og oppføre seg, den moser igjennom hele greia, devs tar en gjennomgang, oppdaterer AIen med hva som må gjøres annerledes, og etter noen runder med dette blir resultatet glimrende.
  11. Sikkert gøy, men hold dere unna Diablo Immoral. Det grådigste spillet i verdenshistorien. D4 blir sikkert bra. Spiller Last Epoch for tiden - overraskende godt spill, anbefales! - Gjør en test, da vel!
  12. Har du telefon!??! .. svakt misunnelig. Spøk til side, spillet er ganske godt optimalisert.
  13. Jeg kan til en viss grad forstå dem som protesterer mot at NFTs introduseres i spillverdenen. Samtidig tror jeg at dette dreier seg om at vi egentlig ikke har sett hva NFT-kontrakter faktisk kan være i stand til å gjøre. Digitalt eierskap i form av NFTs er noe som alle med tiden må forholde seg til. Mange spill kommer til å styre unna denne modellen, sikkert like greit, men jeg tror (vet) at mange kommer til å bli overrasket over hvor gunstig denne teknologien kan være om ting gjøres riktig.
×
×
  • Opprett ny...