Gå til innhold

zeat

Medlemmer
  • Innlegg

    136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zeat

  1. Hei, første posten min i motedelen, så jeg beklager hvis jeg gjør noe "feil" eller noe som er irriterende fote stilt spørsmål. Jeg er da en gutt på 15 år med oransje hår. Jeg har egentlig aldri vært noe flink på klær og det å se bra ut så jeg har bare tatt litt her og der fra det jeg ser andre bruker. Jeg driver nå og vurderer å ta meg hull i det ene øret og skaffe meg en ring til den. Vet ikke helt hvilken farge jeg skal ha på den (skal være ganske forskjellig på hva som passer til forskjellige hårfarger, men er ikke helt sikker på hva oransje hår passer med, er heller ikke helt sikker på om jeg skal ha den på hele tiden eller bare når jeg har langt hår eller skal kle meg ekstra fint (er dette egentlig mulig uten at hullet gror igjen eller noe sånt?). Hva synes dere og hva slags hår og hva slags klær synes dere passer best til ring i øret? Er nå såvidt undervektig, men har begynt med mye styrketrening så det skal nok bli fikset på ;) er heller ikke helt sikker på hvordan hår jeg har lyst til å ha (ska ta opp dette i en egen tråd), derfor jeg vurderer å ha det til hva som passer best til hvilket hår jeg har for øyeblikket, men vil det se helt dumt ut de gangene jeg går uten noe i hullet eller vil det knapt nok synes?

     

    Jeg takker veldig mye for svar på forhånd, håper jeg har fått med meg alt og jeg beklager for alle skrivefeil jeg kan ha gjort (skriver på ipad) og håper alle forstod hva jeg mente :)

  2. Hei. Jeg beklager hvis denne er feilpostet visste ikke helt om jeg skulle poste her eller i ting jeg lurer på tråden. Hvis den er feilpostet så bare si ifra så skal jeg fikse på det.

     

    To the case. Jeg har så og si alltid veldig røde kinn, dette irriterer meg veldig og jeg synes egentlig det er stygt. Prater da om nesten hele kinnet og det kan vel på en måte sammenlignes med å rødme, bortsett fra at det er i timesvis. Merker det mest når jeg er ute med folk, så kan hende det er noe med at jeg prater elns. Kjenner også at jeg blir ganske varm i kinnene. Finnes det noen måte som man kan minske dette på, er det i det hele tatt noe som kan gå under helse sak kategorien eller er jeg rett og slett bare født med røde kinn?

     

    Håper alle forstod og takker på forhånd for svar.

     

    Kan vel også nevne at jeg er veldig kald på hendene alltid, men svetter mye, men det har nok ikke noe med saken å gjøre og burde egentlig bli postet i sin egen post, men jaja hvis noen vet noe så kan de svare hvis de vil ;)

  3. noen som er flinke med beregning av strøm her? jeg lurte på om jeg kunne ta med anlegget mitt på 200w siden det er de eneste høyttalerne jeg har og det er kjett å sitte med headsett hele tiden. pcen kjører da en i7 2600k og et 6950 skjermkort, og jeg har 2 skjermer (en bra og en dårlig hvis det har noe å si). jeg kommer da såklart ikke til å drive og kjøre på for fullt med lyd^^

     

    er det da mulig og ha med seg eller vil det få sikringa til å gå?

    Bare å ta med seg. Vil gå helt greit.

     

    nice :thumbup:

  4. noen som er flinke med beregning av strøm her? jeg lurte på om jeg kunne ta med anlegget mitt på 200w siden det er de eneste høyttalerne jeg har og det er kjett å sitte med headsett hele tiden. pcen kjører da en i7 2600k og et 6950 skjermkort, og jeg har 2 skjermer (en bra og en dårlig hvis det har noe å si). jeg kommer da såklart ikke til å drive og kjøre på for fullt med lyd^^

     

    er det da mulig og ha med seg eller vil det få sikringa til å gå?

  5. Takker for svar langt :) det meste av kroppsfettet mitt ligger rundt mage og lår. Kostholdet mitt er ikke akkuratt storspist, og typen mat er sånn midt i mellom, ikke fast food, men heller ikke bra kosthold. Jeg spiser nesten alltid frokost, men det hender det blir dårlig med lunch og kveldsmat. Men jeg spiser alltid litt føre jeg trener, og drikker melk etter trening, middag er heller ikke så altfor lenge etter trening når jeg har det.

  6. Hei. Jeg er en gutt på 15 år so, er rundt 185cm høy og veier rundt 65kg. Jeg har vært en nerd hele livet og så å si aldri trent. Jeg har nå fått kjøpt meg årskort på treningssenter og har trent i rundt en måned, men har ikke merket noe forkjell enn så lenge. Jeg føler også at jeg gjør det noe feil, jogger først en halvtime (jeg synes pulsen min er veldig høy, husker ikke helt nøyaktig atm, men mener den er rundt 190 et sted), etter det så går jeg rundt på forskjellige apperater og tar sett på 3x12, men siden jeg ikke har noe fast opplegg skjer det ofte at man skulker litt unna. Så langt har jeg trent mest armstyrke, men fra nå av og utover sommeren hadde jeg tenkt å trene mage mest og da trenger jeg også å få bort magefett som jeg har en del av. (kanskje også en liten six pack mot slutten av sommeren er mulig? ;) ) jeg har googlet en del, men det er mange forkjellige meninger så jeg bestemte meg for å spørre.

    Håper noen kan hjelpe meg med tips til et opplegg.

    Jeg trener forresten på senteret to ganger i uka, men har planer om trene hjemme i dagene mellom også (ikke like mye) siden jeg har noen små apperater osv.

    Og hvordan er det med proteinpulver? Bare hørt om det men vet ikke noe om det.

     

    Takker på forhånd for svar og håper alle forstod.

     

     

    Beklager for alle skrivefeil, er skrivd på ipad.

    Hvis det er noe mere dere lurer på er det bare å spørre.

  7. Hei, jeg har et par spørsmål angående søkning til vgs og vgs i seg selv. Hvordan er det søkningssystemet funker på vgs? Er ikke helt fornøyd med snittet jeg fikk til jul nå (3,15) og hvor mye har disse karakterene å si på om man kommer inn eller ikke, for hvis det er sån jeg håper at det er det karakterkortet man får til sommeren som teller burde jeg klare å få opp snittet til 4 ihvertfall. Og hva er det studiespesialisring går ut på, og hva lærerr man der?

    Beklager hvis dette er spurt før og beklager for eventuelle leif's i teksten, skreiv denne fort unna på ipaden.

     

    EDIT: og hvis jeg tar studiespesialiserende på første og elektro på den andre, men ikke kommer inn på studiespesialiserende, har jeg da mindre sjanse for å komme inn på elektro enn hvis jeg hadde tatt elektro på første?

  8. hei, en venn til faren min hadde denne: http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=459 (er ikke sikker på om han hadde usb 3.0 eller ikke, men når jeg sjekket opp på netter så var den eneste norske jeg fant denne: http://www.dustinhome.no/zalman-zm-ve200-usb-20-black/product/5010552975?csref=pricecompare_kelkoo_1288&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick

    hvilket er usb 2.0 versjonen. så noen som vet om det er mulig å få tak i 3.0 versjonen i norge, evt hvor stor er forskjellen på hastighet mellom usb 3.0 og esata? hadde egentlig planer om en ssd i den, men hvis hastighete blir så lave uansett så kan det hende jeg går for en som ikke er ssd, men mer plass.

  9. hei. jeg har nettopp kjøpt bf 3, når jeg spiller så skjer dette:

    (ikke min video) etterhvert. jeg kjører på medium med en gts 450 og i7 2600k, jeg har skjermkortet overklokka for å klare å holde meg over 30 fps, men jeg testet uten overklokk også, og det samme skjedde. så langt har jeg bare merket det på caspian border, men det er vel for det meste pga at jeg har spilt for det meste på caspian border server :p

    finnes det en måte å få fikset dette på, blir ganske irriterende etterhvert.

     

    takker på forhånd for svar

  10. har nettopp hatt samme problem i dag, jeg fant ut at bf3 installerte seg på den andre harddisken min (der jeg hadde *kremt* en "annen" innstallasjon av bf 3 føre jeg kjøpte det) og måten jeg fikk fikset det på var at jeg skulle dra ut den andre harddisken så den ikke kunne installere seg på den og klarte å dra ut feil harddisk. så når jeg da prøvde å starte harddisken igjen så fikk jeg bluescreen på bluescreen pga at den prøvde å starte opp fra en ekstern harddisk jeg har som har windows installert til en annen pc på seg. til slutt endte jeg opp med riktig harddisk, 50 bluescrrens og at den installerte seg på riktig sted. og da har det funket uten noe problem siden for meg.

    ble veldig rotete forklart, men det går jo å sjekke for deg om filene er installert feil sted elns

×
×
  • Opprett ny...