Gå til innhold

H?rselsvern

Medlemmer
  • Innlegg

    664
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av H?rselsvern

  1. takker. Har aldri flydd transfer med to "forskjellige" selskap som ble kjøpt samtidig på hjemmesiden til en aktør før. Sist gang måtte vi hente ut bagasjen i Frankfurt før turen videre til Miami, men da hadde vi beregnet dette i tiden. Nå har jeg 50 min på meg til transfer og skal man sjekke inn og ut så er jo dette fysisk umulig  :w00t:

  2. Skal reise med SAS med mellomlanding i Brussel, men må jeg sjekke inn bagasjen min på nytt i Brussel? 

     

    Kjøpte billetten fra SAS.no, men ser på billetten at jeg flyr SAS fra Norge til Brussel, men Aegean videre til Hellas. Begge er StarAlliance medlemmer, spiller dette noen rolle?

  3. Noen som har tips ved stagnering i baseøvelser?

     

    Har ligget jevnt på toppsett siste 6 mnd og klarer ikke øke. Har variert øvelser, kjørt høyreps i perioder, endret struktur, ligger så og si på det samme i toppsett uavhengig om jeg ligger i kcal overskudd, vedlikehold eller underskudd, varierer kanskje 3-5 % ved underskudd.

     

    Ligger på 125 i dyp bøy og 90 i benk, med en kroppsvekt mellom 58-62 kg.

  4. Har en audi A6 2 liters diesel 2010 model som tidvis har lysende glødelampe ved tomgangskjøring over lengre tid, har bare opplevd det når det er kaldt ut og skrur jeg av motoren så forsvinner lampen og kommer ikke på igjen med mindre jeg fortsetter og stå på tomgang. Er det noen som vet hva dette kan være? Luftmassemåler, kjølevæske, DPF?

  5. Batteriet sitter i en egen brønn bak i bagasjerommet, og er gjemt under ett deksel som er boltet fast. Hadde ikke med meg skiftenøkkel så fikk derfor ikke besiktiget batteriet.

     

    Den originale kabelen er kappet rett av og limt på med en uoriginal og utilpasset kabel. Hele kabelen må derfor byttes og dette kom på ca. 3500, da kabelen kostet rundt 2500,- 

  6. Hei.

     

    i sommer kjøpte jeg en bil hos en mindre bilforhandler, bilen lå til en pris som gjenspeilet markedet og forventet derfor at standen var deretter. i vinter begynte batteriet og tappe seg, tenkte at batteriet var modent for utskiftning og sendte den dermed til verkstedet. På verkstedet finner de ut at batteriet ikke var tilpasset bilen i det hele tatt, i tillegg hadde de satt ett alt for stort (fysisk stort) batteri ned i kassen og dermed passet ikke de originale kabelklemmene. Dette hadde de løst ved å klippe den originale kabelen og skjørte på med en uoriginal kabel ved hjelp av elektrikertape. Verkstedet anbefalte meg å bytte hele kabelen da det var dårlig kontakt og klemmen var limt på batteriet da denne i utgangspunktet ikke passet. dette førte da til en betydelig kostnadsøkning for meg så spørsmålet mitt er om jeg burde reklamere til forhandler? Eller er jeg pålagt som privatkunde å undersøke slike ting selv?

  7. sånn sett ja. Tenkte at man kanskje måtte ha en spesiell lader for å lade den opp, men når jeg leste mer om den så var det bare å putte den i stikkontakten inne. 

     

    Den  lithium jumpstarteren til NAF kostet jo bare 1300,- så tenker jeg går for den eller den store til biltema. Den kommer stort sett til å stå inne og evt. bli brukt om vinteren de gangene jeg har vært bortreist over lengre tid :) 

  8. Takker for innspill. De lithium-laderne var jo ikke så dyre, men ser for meg at en så "liten" boks ikke har nok kraft til å starte en bil med nesten flatt batteri. Har gateparkering og ikke stikkontakt i nærheten ellers hadde jeg gått for en vedlikeholdslader. Når NAF kom for å hjelpe meg så kom han med en litt stor boks, på størrelse med en kabelrulle og da startet bilen umiddelbart på første trykk, og da var batteriet så flatt at ikke engang speilene ville slå seg ut og var ikke antydning til at bilen ville starte, kom bare en sånn tikkelyd. Men antar at de boksene er til profesjonelt bruk og prisen deretter.

×
×
  • Opprett ny...