Gå til innhold

idny

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

idny sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan jeg montere en annen type på den dårlige siden? Eller bør jeg bytte på begge sider for å ha like på begge sider? bør kanskje bytte den tighte også uansett hvis de er så dårlige, men det er nå så..
  2. Skjønner.. Valget falt på disse siden det var de eneste som var inne i fysisk butikk, og fristen for EU utløp samme dag som første kontroll. 😇 Det var også de som lignet mest på de originale. De dyrere ser ganske annerledes ut.
  3. Takk for svar. 40.000 er jo et stykke, men den originale gikk jo gjennom EU etter 130.000 km. Eneste grunnen til at jeg bytta var fordi ene fòringen på ene siden var akkurat litt for dårlig, og i stedet for å betale 4500 kr for å bytte én fòring på verksted betalte jeg 2x750 kr for nye bærebruer så alle fire fòringene og bærekula skulle være ok neste EU. 🙄 Hmm.. Ville vært kjedelig om den hoppa ut ja.. Men hverken thansen eller Bildeler ser ut til å ha inne i butikk, så må nesten bestille, og det tar jo litt tid.. Men får se da..
  4. Hei Jeg bytta bærebru på begge sider for under to år og 40.000 km siden. Jeg har merka at kjøreegenskapene på bilen har vært litt annerledes den siste tiden. Jeg jekka opp bilen og fant en kjempeslark i bærekula på høyre side foran. På venstre side er det tight og fint. De ble byttet samtidig. Jeg legger ved video så dere kan se. Det er ganske mye, og jeg synes det ser litt merkelig ut. Hva er det egentlig som har skjedd? Litt keitete å ta av bærebrua uten løftebukk og rett verktøy, så droppa å ta den av, men er ikke bærekula gjerne skrudd fast i bærebrua? Eller ikke alltid? Så liksom ikke noen antydning til at man kunne skru og stramme noe der. For da kunne det jo være noe som var i ferd med å skru seg ut? Antar jeg bare må reklamere på den? (Hvis man kan reklamere på noe slikt etter 40.000 km.. Forventa at den skulle holde mye lenger.) Hvor ille er det å kjøre med frem til jeg får bytta? Ser det har gitt en god del ekstra slitasje på vinterdekkene, som heldigvis var på sin siste sesong. Så ikke bra for dekkene, men sånn rent sikkerhetsmessig? IMG_5444.MOV
×
×
  • Opprett ny...