Gå til innhold

ramboros

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ramboros

  1. "så jeg følte ikke at det var noe press eller nødvendig å øve"Neida, ingen vits å øve. Seriøs "sport" dette gitt.

    Det er stor forskjell på å skippe lagtrening og å ikke spille soloqueue. Nrated var den beste supporten i EU etter at EdWard forlot Gambit, og ble sparket ut av Fnatic fordi han ikke spilte nok soloqueue. At han ikke spiller soloqueue er irrelevant for lagkjemi, kun for hvor godt han spiller selv. Og når han faktisk spiller godt nok, så er det noe som skurrer når de sparker han for å spilt for lite på egenhånd.

  2. "Dette er Norges beste FIFA 13 spiller"Hvorfor blåser dere dette ut av proporsjoner? For det første så kunne bare halvparten av alle norske FIFA 13 gamere være med pga. Xbox 360 spillerne ble utelukket. For det andre så er bare en liten brøkdel av de beste spillerne. Hvor mange på topprankingene er med i denne turneringen? Nærmest ingen. For det tredje så vant han ikke mot "4998 andre spillere" som dere nevner hele tiden, men han vant mot 9-10 spillere, og med tanke på hvor langt han kom så kan de ikke ha vært noe god. Mange bedre spillere ble slått ut av turneringen, enten på loddtrekning, juksing eller rett og slett fordi de ikke rakk å være med fordi valgte å endre kamptidspunkt og gi beskjed om det få timer før start.Vil dere ha en skikkelig vinner, så må det være enten i ligaformat, der en kan vinne fortjent, eller i organiserte offlineturneringer der man går sammen og der hver enkelt har de samme forutsetningene for å vinne, uten at det er mulighet for juks.

     

    Det er godt over halvparten av FIFA-spillerne som spiller på PS3. 360-miljøet i FIFA er ikke-eksisterende. På PS3 er det langt mer veletablert. De beste spillerne i Norge kjenner stort sett til hverandre, og spiller gjerne klubb og ligaturneringer mot hverandre. I tillegg snakker vi en del med hverandre, og varsler hverandre om NM og andre store turneringer. Stort sett vet de beste om turneringen. Sautoglu har for øvrig vært rangert temmelig høyt oppe på rankinglistene, men da under andre brukernavn.

     

    Å kalle noen den beste fordi de har vunnet en cup er å ta i litt, og jeg er ikke en stor fan av å kalle noen dette. Det er rimelig lett å vinne enkeltkamper på 12 minutter på FIFA når man er bevisst på at motstanderen er bedre enn deg, og man velger å gå inn for å spille defensivt og satse på kontringer og enkeltspillere. Hødd vant NM i fotball, og FIFA er mildt sagt litt mer tilfeldig, med mindre man spiller klubb. Sautoglu er en verdig vinner så vidt jeg kan se, men det er ingen automatikk at han er best.

     

    Selv synes jeg de må satse mer på liveturneringer, slik som på FIFA10 og FIFA11, men prøv for guds skyld å avholde finalen før klokken 5 om natten. Stemningen på onlineturneringer er temmelig laber, og preget mer av frustrasjon og venting enn moro. Liveturneringer er stort sett morsomme, så lenge man unngår at stemningen er komplett død når finalen spilles. I tillegg hadde det vært fint om TV2 gikk inn for å frakte finalistene til Bergen/Oslo litt senere enn 9 om morgenen, eventuelt holde lovnaden om hotellovernatting.

  3. Har kommet med en oppdatering på problemstillingen.

     

    Har nylig bygd en PC med følgende komponenter:

     

    http://www.komplett....AB-026F6FCB5FA0

     

    Sett bort fra PSU-en, som er en Corsair HX 650.

     

    Opprinnelig problemstilling:

    Alt av vifter og lys fungerer, både til kabinettet, CPU og skjermkort. Ved oppstart får jeg intet signal til skjermen. Hverken ved bruk av VGA-en på HK eller HDMI på HK og skjermkortet. Tastatur og mus får tilsynelatende kontakt med maskinen.

     

    Så langt har jeg prøvd uten DVD, HDD og SSD, samt bruk av kun ett minnekort ad gangen.

     

    Hva mer kan jeg gjøre for å finne synderen?

     

     

    Oppdatert problemstilling:

     

    Jeg har gradvis bygget opp PC-en på nytt, og kommet frem til at prosessoren, minnebrikkene, DVD-spilleren og SSD-en fungerer problemfritt. Systemet fungerer helt fint når det dedikerte skjermkortet ikke er koblet til. Det er altså kun når det dedikerte skjermkortet har vært koblet til HK, at problemet har vedvart. Viftene til skjermkortet har fungert under oppstart.

     

    Siden sist jeg forsøkte med skjermkortet, har jeg valgt å installere W7.

     

    - Er det innstillinger jeg må endre i BIOS for at skjermkortet skal fungere, og som jeg må endre før jeg installerer skjermkortet?

    - Er det korrekt at jeg kan bruke to PCI-E 6+2 pins, der jeg lar de to 2 pins-ene bare dingle, når skjermkortet har to PCI-E 6 pins-innganger?

    - Kan det hjelpe å installere driverne til skjermkortet før jeg kobler til skjermkortet?

    - Er det mulig å bruke PCIe 2.0 x16_2 slot til å installere kortet, og dermed bekrefte/avkrefte at det er noe galt med PCIe 3.0/2.0 x16_1 slot?

     

    Noe annet jeg kan gjøre for å fikse problemet?

  4. Betyr dette at norgesmesteren ikke automatisk blir sendt til Danmark, som i fjor, eller er disse to i tillegg til Larsiesta8? Uansett er dette et herlig tiltak. Å kvalifisere seg online er nærmest umulig for folk som ikke kan spille 12-16 timer hver dag, og å reise til Danmark/Sverige på eget initiativ er temmelig strevsomt. Har Gamer et godt svar på hvorfor det er delkvalifisering live i både Sverige og Danmark, men ikke i Norge?

  5. Skulle gjerne ha sett at det ble flere kamper per runde under de tre første rundene i FIFA11-turneringen. Enkeltkamper på 12 minutter blir fort litt tilfeldig. Defensiv, destruktiv og lite variert angrepsspill blir mer premiert dess færre kamper/minutter man bruker på å spille ferdig oppgjørene. Man har vel ikke så stort tidspress, at turneringen ikke kan vare 60-90 minutter lenger? Dog er det jo en ferdighet å være flink under tidspress, så vi får se hvordan sluttspillet utarter seg. Marctander og ibomexica1 er vel favoritter.

  6. For øvrig en litt viktig ting jeg bør vite ang. eksamen: Hos oss fikk vi fylt ut kun ett ark, dvs. at vi ikke fikk med oss en kopi av vår egen eksamen. I fjor under eksamen i T, derimot, brukte man tresidede ark, hvor vi fikk med oss én side hjem som kvittering. Er det ikke slik at man skal ha tre originalkopier av eksamenen?

  7. Skjønner nå hvorfor jeg har tatt feil på den nest siste oppgaven. Klarte selvfølgelig å tro at R og r var AC og CB, ikke radiusene i de to sirklene. Er det i det hele tatt mulig å få poeng om man har mistolket oppgaveteksten? Skrev til slutt at CH/R=r/CH --> CH^2=Rr --> CH=Sqrt(Rr).

     

    Det er vel derfor jeg foretrekker å ha geometrioppgaver tidlig på prøven. Får man det ikke til, så hopper man over. Når man så er ferdig med resten av oppgavene, kan man gå tilbake, og da ser man gjerne ting fra et nytt perspektiv.

  8. Konstruksjoner skal da alltid ha forklaring?

     

    Fra sensorveiledningen:

    1h - Det er flere framgangsmåter som gir full uttelling. Det presiseres at eleven må bruke passer og linjal, samt å gi en konstruksjonsforklaring for å få full uttelling.

     

    Det er jo dette jeg tenker på. En skikkelig konstruksjon er rimelig selvforklarende, og det er langt mer oversiktelig å se en stor konstruksjon enn en halvstor konstruksjon med mye tekst rundt.

  9. I utgangspunktet ville jeg tenkt 5 der, ettersom du er i det svakere sjiktet av 6. Men innsatsen i timen kan jo hjelpe på det.

     

    Synes dette viser den vanlige elevmentaliteten når de skal vurdere standpunktkarakterer, enn så lenge de ikke skal vurdere seg selv. 5/6, 6/5 og 5/6 er tre vippekarakterer. Den siste prøven, 6-, ville ha gitt en sekser i standpunkt. Det er grunn til å gi en ekstreprøve for å bekrefte at denne karakteren er velfortjent, men karakterene på prøvene viser i hvert fall at eleven ligger nærmere sekseren enn femmeren. Sekseren er ikke en karakter som er forbeholdt muntlige elever i "muntlige" fag, eller karakterer forbeholdt de som kan kompetansemålene til det perfekte i "skriftlige" fag.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...