Gå til innhold

infoerbra

Medlemmer
  • Innlegg

    293
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

infoerbra sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei til alle her i tråden. Har oppdatert hovedinnlegget (helt øverst ⤴️), med 2 ekstra bilder + mer info. Kjenner meg litt usikker på hva som er best fremgangsmåte, men vil uansett takke for mange gode feedback innlegg.
  2. Takk. Setter pris på denne tilbakemeldingen! Det er litt å sette seg inn i her skjønner jeg. Jeg tenker å oppdatere hovedinnlegget nå med bilde av trykktank osv.
  3. Kan denne funke til formålet? (eller er vi på villspor her) ? : https://www.onninen.no/carlo-gavazzi-solid-state-kontaktor-rgc1a60a25kke/p/CMD861
  4. Må virkelig en kontaktor bråke slik ? Løsninger? Soverom like ved sikringskapet, veggen funker da som "høytaler" ..... Her er den som syntes å bråke i fra sikringskapet (blinker også når det knepper), den helt til venstre merket Multi 9 CT (Merlin Gerin): Her er trykktanken: Se videon herunder ⤵️ VID_20240128_134520.mp4
  5. Takk til alle bidrag, selv de litt freidige. Jeg burdte nevnt at jeg bor veldig landlelig til her er det ikke særlig god mobildekning og derfor er jeg avhengig av fibernettet. Så det å sette opp lokalt nettverk via mobilen funker ikke. Jeg har telefon via fibernett her og sentralbordløsning via datamaskin. Lite praktisk å foreta kurs og konsulentvirksomhet via biblioteket da en må være stille der + reise 20 min. hver vei.
  6. Litt perspektiv. Det er 40 minutter kjøring tur retur til biblioteket. Man må da og beregne tid inn og ut og på med klær + utgifter kjøring osv. God ide med bibliotek, men litt mye reisetid og så dekke kjørekostnader osv.
  7. Hei. Jeg vet ikke. Kanskje 700 kr for hver dag a 5 timer? 140 kr timen med andre ord? Spekulerer ikke i dette ang. grådighet.
  8. Det er planlagt arbeide, men 10 timer på en måned er ganske mye arbeidstid spør du meg.
  9. På en måned nå har everket hatt planlagt vedlikehold av nett på dagtid fra 09:00 - 14:00 i to omganger. Med andre ord har jeg da ikke fått arbeidet med min online virkeomhet deriblant som konsulent i hele 10 timer på en måned. 09-14:00 er jo da "prime time" i nærningslivet for mange virksomheter. Tidligere så foretok E-verket vedlikehold om natta fra 03:00 til 07:00 og det var ikke noe problem. De tar også tilkoblingen til fibernettet jeg er avhengig av. Hva er rimelig å evt. å forlange pr. time som erstatning for tapt inntekt? Hvordan går en frem på best måte? De har varslet om vedlikehold via epost noen dager i forveien......
  10. Gikk det bra med kompressoren eller måtte du reparere noe etter dette? ❄️. Går varmepumpa på husets forsikring (innbo)? Krever de at man har oppsyn om man reiser bort (og varmepumpen står på) og mot formodning det skulle oppstå skade på grunn av at snødd og iset ned?
  11. Nei. Har ikke det. Men det er bar bakke under varmepumpa. Takk for suveren pdf "https://mee.no/dokumenter/2023/04/monteringsanvisning-varmepumpehus-pdf.pdf/"
  12. Dumt å reise fra noen uker med varmepumpen på, uten å ha tak / vegger osv. ? Uten oppsyn? Tenker å ha reserve panelovn på uansett da.... Men litt bekymret for varmepumpens kompressordel som kanskje kan snø ned. Får ikke satt opp noe hus / tak med det første.
  13. Selv ved - 25 grader ute og at varmepumpen når sin max ytegrense og derav også forbruk i KW og kanskje ikke klarer å holde mer enn 18 grader inne?
×
×
  • Opprett ny...