Gå til innhold

nadezico

Medlemmer
  • Innlegg

    582
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nadezico

  1. Det er mange grunner til at bedrifter tar i bruk sosiale medier, og her har artikkel forfatter tatt for seg sosiale medier og brukernes trivsel i en bedrift som et tema. Det interessante er at det er mange store bedrifter som allerede har tatt i bruk sosiale medier og møtt på både problemer og som faktisk har oppnådd noe som var uhørt for kun et par år tilbake. At det er en utfordring å innføre et sosialt medium i jobb sammenheng er innlysende, fordi det er tross alt mange spørsmål ledelsen sitter med som må bli besvart før en i det hele tatt kan komme i gang med et slikt prosjekt. Og det er ledelsen som oftest er i mot en slik implementasjon da dette kan føre til at ting blir verre enn det egentlig var til å begynne med.

     

    Sosiale medier er det nye, det som er "hot" og det som er "in". Vi lever i et informasjons samfunn og sosiale medier har allerede tatt sitt inntog til privatlivene til mange. Å bruke sosiale medier i arbeid blir samme visa, bare i et annet perspektiv.

     

    Det jeg personlig synes er det mest interessante med sosiale medier er åpenheten dette kan føre til innad i bedriften. I store bedrifter har det i mange tilfeller vært et problem der arbeiderne ikke føler at ledelsen involverer seg nok, eller at mål og strategi for bedriften ikke gjenspeiler seg i oppgavene til bedriften. Sosiale medier har den styrken at den kan sømløst knytte arbeiderne og ledelsen tettere sammen for bedre samarbeid og forståelse for hverandre, i den form der arbeidere og ledelse kan "snakke" sammen på en "ny" måte.

     

    Og nei, jet er ingen "ekspert" på sosiale medier, jeg kommenterer til denne artikkelen fordi jeg ser på sosiale medier som et interessant tema i infomatikk da jeg selv studerer dette. Et for så vidt meget interessant fag ;)

  2. Wow, denne så ut til å bygge vesentlig mer i høyden enn referanse kortene! Noen som har prøvd/sett sparkle kort i sli? Håper ikke disse kortene blir altfor mange 100-lapper dyrere enn referanse kortene, men guri, 15 grader kaldere og vesentlig lavere støy er verdt pengene (om ikke de koster alt for mye da)!

     

    Jeg har ikke sett/hørt mye om sparkle kort her i landet tidligere. Er dette en ny produsent av et eller annet slag?

  3. Å kjøre Win7 på en Atom er ganske håpløst. Installerte Win7 på eeebox, og det går virkelig sent i svingene. Man blir lettere irritert for hver gang man må vente for å starte et program. CPUen er rett og slett ikke kraftig nok til å starte opp programmer raskt nok. Selv med SSD er det CPUen som blir den store flaskehalsen i slike bygg. Har ikke prøvd dual core Atomen enda, så håper den funker bedre.

     

    Kanskje Linux fungerer bedre?

  4. Vel, det første jeg så på var navnet på artikkel forfatteren. Ketil Græe. Hørtes ikke så veldig ut som det typisk norske Ola Normann navnet. Jeg synes Ketil skal få skryt for å ha testet og skrevet en artikkel på den norsk kunnskapen han har. Ikke alle er like flinke i norsk, så i stedet for å rakke ned på forfatteren så synes jeg at det heller skal skrives konstruktiv tilbake melding.

     

    Og jeg regner med det er flere fra HW.no staben som leser mange kommentarer her inne daglig. Synes ikke dere at dette har gått litt langt? Hva med å få en kollega til å lese over alle artikler før dere legger dem ut? Det skal tross alt handle om kvalitet.

     

    Ellers en ok artikkel synes nå jeg.

  5. Da blir vel Zambezi 8-kjerner å foretrekke ved neste oppgradering! PCen min funker ypperlig som den er nå (intel Q6600), regner med bulldozer er ute på markedet til neste år, for det er da oppgraderingen er planlagt. Gleder meg allerede!

     

    Det er beklagelig at jeg bytter fra Intel til AMD, men jeg nesten bare hatt AMD maskiner oppover årene. Q6600 var mest "bang for the buck" den gang da jeg oppgraderte. Er fornøyd, men savner AMD :)

  6. Kjøpte dette kabinettet da jeg bygget PC for en kompis. Den var nesten lydløs. Ikke vanskelig å jobbe med. Det eneste som er kjipt er at hvis du skal montere ekstra vifter fremme kan være en skikkelig tungvinn sak. Den ene vifta framme på kabinettet jeg arbeidet på lå løst, og jeg måtte derfor prøve å få denne på "riktig" plass. Det var en av de verre opplevelsene jeg har hatt. Ellers bare god ord om kabinettet! Dette er et kabinett som jeg vil anbefale på det sterkeste! Løp og kjøp

×
×
  • Opprett ny...