Gå til innhold

Moen

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moen

  1. Begynte som smått å lese denne artikkelen, kjente jeg ble mer og mer irritert ettersom hvor mye jeg leste. Hvor jævla kravstore er folk og hvor tilrettelagt alt være?

     

    Mulig det nå er jeg som elektrikker og andre praktiske tilsvarende yrker som rørlegger, snekkere etc.. Ved byggeplasser(derav argumentene) har det ekstremt dårlig.. her er det alltid støy, alltid svevestøv og hva med luftkvalitet? Jo mesteparten av tiden så går vi inni en "lukket plastpose" siden byggene skal være såpass tette at de nesten kunne fungert som kompressortanker.

     

    Og ikke har jeg noengang vært borti midlertidlig midlertidelig mekanisk ventilasjon.. (jo nå kom jeg på at jeg faktisk ha opplevd dette men da mest med fokus på å ha varmegrader innendørs. Annleggsledelsen klarte å santidig å kjøre eksos fra diselvarmeren inn i bygget en stund før det ble løst med eksosrør som ble lagt lenger unna innsuget av "frisk luft".

     

    Ved den siste jobben jeg har drevet på de siste 4 måndene. Med kun fokus på temperatur, sanitærforhold og spiserom ble brakkene(som ble vasket ukentlig) fjernet siden kostnadene for firrmaet. Som drev med byggeplassledelsen ble for stor, da de i prinsippet var ferdig med sin del av bygget etter første måneden jeg som elektrikker (etter grov bygget ble ferdig satt opp) drev der.. i disse tre måndene gikk det først en uke uten funksjonibelt sanitærrom og spiserom og i andre uke ble det montert utstyr om gjorde det sanitærrommet funksjonibelt. Skal sies at det ikke var klargjort for dette da spisebrakkene ble tatt bort uten særlig forvarsel. Kan ikke heller skryte av vasken heller da det ikke ble vasket før helt ved sluttrengjøringen.

     

    Temperatur innvendig i bygget kom vel strengt an på utetemprsturen. Da det var for svakt med fyring og konstant klaging på at det ikke kunne være byggestrøm.

     

    Nå orker jeg ikke skrive mer men må komme meg ut opp og på jobb på neste byggeplass. Om du leste takk for det. "Tommel opp"

  2. Jeg har sett youtube video hvor innfestinga av sverdet av makita saga(og en modell fra dewalt, usikker på om det er den dere testet her) ikke var så særlig.

    Uansett så ble det prata om at det ikke satt like godt, litt vaklete og strammemekanismen var "garanter" å ryke.

    Har dere noen kommentar til det? Ser dere har nevt innfestinga til makita sagaver avansert.

    • Liker 1
  3. Brukte Sony vegas for noen år siden og husker at den ikke tok "filnavn.mp4"(den gang x264) filer. Det som kan funke er å konvertere filformatet til noe som sony vegas liker f.eks "filnavn.mpg"(mpeg-2).

    Hvordan det reagerer med slow motion videoer vet jeg ikke men det kan være noe du kan prøve deg litt frem på.

    Du kan også forvente ganske mye større filer.

     

    Pc spesifikasjonene er greie.

    Hovedkort, CPU og RAM ser jeg ikke noe behov for å bytte.

    Skjermkort kunne vært byttet for å få raskere rendring og bedre spill-opplevelse.

    Hva med å få på plass en stor harddisk for de store filene :p

×
×
  • Opprett ny...