Gå til innhold

skrekk

Medlemmer
  • Innlegg

    649
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skrekk

  1. De fleste mener nok et ferdig produkt når de sier roastbiff, altså f.eks. til pålegg. Dette er altså ferdig til bruk og skal ikke varmebehandles. 

    Eller kjøpte du et rått stykke kjøtt som kan brukes til roastbiff? Isåfall skal det stekes først, men ikke som "biff". 

  2. TheodorBjork skrev (23 timer siden):

    Å, er det normalt? Beklager. Trodde turteller gikk tilbake til 0 når giren var i nøytral og foten var av gasspedalen. 
    Feilmelding er «engine malfunction”. 

    På biler med start/stopp-system kan motoren stoppe (midlertidig) under gitte forutsetninger (clutch ute, brems/parkbrems på og gir i nøytral). 

    Feilmeldingen din er nok ikke relatert til dette. Som andre sier - få lest ut feilkoder. 

  3. Bruker Aerius tabletter og Avamys nesespray nå. Er så å si symptomfri gjennom sesongen, uten andre bivirkninger enn litt munntørrhet. Brukte Cetirizin og en annen nesespray (Flutide?) tidligere, disse virket sånn passe, og hadde flere bivirkninger, bl.a. trøtthet. 

    Kunne ønsket meg øyedråper for "akutt" bruk når det blir for ille, men de jeg har prøvd til nå enten virker ikke eller må tas 2 ganger om dagen noe jeg ikke ønsker siden det bare er enkelte dager med faktisk behov. 

  4. Sexylubb1 skrev (21 timer siden):

    Min erfaring er at alle fat blir varme, men jeg har noen barnetallerkner som er veldig mye lettere (og tynnere, vil jeg tro) enn de vanlige fatene. Disse blir mye fortere varme.

    Tipper du har barnetallerkner i melamin, som ikke skal i mikrobølgeovn. Har noen sånne i hus her også. Slitesterkt og lett materiale som er utmerket for bruk av barn, men skal altså ikke i mikro. 

  5. Jeg fikk tilbud om å kjøpe min Passat GTE leasingbil i våres for ca. 35k mindre enn de sa den kom til å legge den ut til. I ettertid la de den ut til 20k over dette igjen. Bilen er fortsatt ikke solgt ser jeg :p

    Var veldig fornøyd med både bilen og hele opplegget rundt leasingavtalen, men til slutt gikk jeg for å lease en ny bil av annet merke fordi jeg ønsket noe helt nytt. 

  6. Hei,

     

    Vi skal demontere dusjkabinettet vårt og har ikke gjort noe sånt før. Hvordan gjør vi dette og hva slag verktøy trenger vi? Det vil gå ett par dager fra dusjkabinettet er koblet fra til vi montert et nytt. Ønsker og få vasket godt i mellomtiden. Kan jeg koble det gamle blandebatterier på igjen etter at dusjkabinettet er tatt bort slik at jeg kan skru på vannet igjen?

     

    Har byttet dusjkabinett selv denne uken. Til demontering trengte jeg bare enkelt håndverktøy, men det kan være forskjell fra kabinett til kabinett. Kan du ikke dra det fram litt og sjekke på forhånd? Tipper du kommer langt med skrutrekkere/skrudrill, skiftenøkkel/fastnøkler, vannpumpetang og kanskje en hammer hvis noen deler trenger litt overtalelse for å slippe. 

     

    Jeg koblet på det gamle blandebatteriet for å kunne skru på vannet igjen, siden jeg ikke ble helt ferdig kvelden jeg begynte. 

  7. Han har antydet at den muligens ikke er den beste ift. fremkommelighet på vinterføre.

     

    Har hatt Passat GTE selv, og dette henger sammen med at bilen er kraftig i el-modus (ca. 400Nm mener jeg å huske, og det fra 0rpm), slik at den spinner veldig lett. Mye bedre fremkommelighet når bensinmotoren går. 

     

    10-mils-tur med 50/50 motorvei og landevei går ned mot 0.35 på sommerføre hvis den er fulladet ved start. 20 mil kanskje ned mot 0.5. 

    Svært rimelige driftskostnader hvis man lader aktivt hjemme og ikke kjører for langt hver dag. 

    Jeg hadde et snitt over 3 år på rett over 0.3 liter på mila. 

×
×
  • Opprett ny...