Gå til innhold

zapper

Medlemmer
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zapper

  1. Jeg var i omtrent samme situasjon som deg for en måneds tid siden, og kjøpte da E8600, HD4870, Gigabyte EP35 hovedkort og Corsair 4GB TWIN2X 6400 minne. Dette kostet meg til sammen så vidt over 5000kr (skjermkort og cpu ca 2000 hver, 600 for hovedkort og minne), og jeg er kjempefornøyd med ytelsen i forhold til prisen. Nå ser jeg prisene har gått en del opp, men du kan vurdere noe lignende. Det eneste du trenger i tillegg er strømforsyning, for 600-800kr får du en PSU som holder i lange baner.

     

    Et poeng er at det neppe er verdt pengene å kjøpe et dyrt hovedkort eller dyrt minne til en pc i din prisklasse, da ytelsesøkningen er minimal på disse komponentene. Hovedkortet mitt føler jeg er kjempebra, har riktignok ikke SLI/crossfire, men ellers har det alt jeg ønsker meg (4 minneslot'er, passiv kjøling etc), inkludert svært gode overklokkingsegenskaper.

  2. Hjelper brodern med å finne en spill pc. Handle vognen er ikke endelig, men en god indikasjon på hva jeg har tenkt. Kom gjerne med innspill hvis vi har glemt noe eller dere ønsker å anbefale andre produkter.

     

    Handlevogn

     

    Får bare opp "Du har ikke tilgang til å endre denne handlevognen" når jeg trykker på linken din. Uansett bør 9000kr være nok til en kjempebra spill-pc, i hvertfall hvis du ikke trenger skjerm.

  3. hei , har akkurat prøvd crysis demoen og funker fint på low men ikke på medium.

     

    syntes det er litt rart , spesifikasjoner på PC-en min: radeon x1900xtx amd 3700+ overklokka til 2,6 GHz. 2 gb ram. x-plosion lydkort.

    burde ikke det holde til medium og 800x600, når jeg kjører vista 64 bit??

     

     

    eventuelt vil det bli bedre ytelse i full versjonen?

     

    Dette skal jo være et grensesprengende spill, som krever at du i hvertfall har "dagens" hardware. cpu'en din hører jo hjemme på museum..., min pc som jeg har i signaturen er 2 år gammel, og er likevel omtrent som din, og da forventer jeg selvsagt ikke at de nyeste, mest krevende spillene skal kunne kjøre i det hele tatt. At Crysis fungerer ser jeg på som en bonus.

  4. På topp: FS X, men det blir nok enormt mye bedre når DX10-støtten kommer. Forøvrig kjører fremdeles FS2004 langt fra perfekt på mitt system på grunn av enorme mengder add-ons som er vannvittig krevende.

     

    Ellers: Rainbow Six: Vegas

     

    Neverwinter Nights 2 er for øvrig uten tvil det spillet med dårligst ytelse i forhold til grafikken (mulig det blir / har blitt ordnet i en patch).

  5. Vil da tro SPDIF-utgangen har mulighet for å overføre i flere kanaler? Fungerer i hvertfall perfekt hos meg, bruker coax til Z-5500, trengte ikke å installere drivere eller noe annet. Har hovedkort som i signatur, med Realtek ALC850 audio onboard. Har satt SPDIF-out i lydkortinnstillingene til "Output digital only" (likevel fungerer 6-channel input samtidig, brukes til spill som ikke koder DD/DTS, dvs de fleste).

     

    I WinDVD 7 har jeg huket av for "Digital SPDIF ut til ekstern prosessor" samt "Aktiver 96/24 dekoding" Fungerer knall. Bruker VLC-player til HD video, fungerer perfekt der også.

  6. Uansett hvor mye bugs og tullball jeg kom borti (og det var enorme mengder), og den nesten totale mangelen på historie og følelse av historieprogresjon, klarte jeg ikke å la være å spille. Drepte vel omtrent hvert eneste monster og gjorde hver eneste quest jeg kunne før jeg avsluttet spillet. Et skikkelig elsk/hat forhold med andre ord, som en skikkelig dårlig, utro kjæreste du ikke klarer å slå opp med selv om du vet du burde :)

  7. Antar at du har pci-ex (sjekk):

     

    Her kommer et par forslag:

     

    Netshop tilbud (kun 02.des) 7600GT - 1095kr - Holder hvis du ikke er spesielt kravstor, spiller fint de spillene du nevner. Tror neppe du får noe bedre til prisen.

     

    For å få betydelig bedre ytelse må du også en god del opp i pris.

     

    7900GS 512MB er et bra kjøp til 1800, en god del raskere enn 7800GT. Eller: X1950PRO 512MB til et par hundrelapper mer

     

    Så må du opp en tusenlapp til for å få de virkelig raske kortene.

  8. Prøv å se forbi grafikken (problemene?) da mann... skyggene fungerte dårlig hos meg (flickering) så jeg skrudde de helt av, resten har jeg på max (8xAF) og det flyter stort sett like bra som Oblivion. Enig i at optimaliseringen ikke er helt god, men spillet er likevel flott, gi det en sjanse til. Søk litt rundt etter .ini optimaliseringer, det vil nok hjelpe en del på ytelsen.

×
×
  • Opprett ny...