Gå til innhold

akura

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om akura

  • Bursdag 28. april 1973

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

1 082 profilvisninger

akura sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ingen som kjenner til dette? Mener bestemt å ha vært borti det tidligere, men mulig jeg blander det med noe annet. Altså en html-kode man kan implementere, som gjør at websiden automatisk og permanent vises f.eks 20% større. Slik at det visuelle bilde blir på samme måte som om man skulle ha stilt inn zoomen i nettleseren på 120% Evig takknemlig om noen kan friske opp min hukommelse.
  2. Installerte akkurat Firefox-nettleser på min mobil (Samsung Galaxy S4) Da jeg gjorde dette måtte jeg også installere Google Play-tjenester (bl.a Google Play Store), for å få tilgang på nevnte nettleser. Ønsker å deaktivere Google Play-tjenester, men når jeg skal gjøre det får jeg en tvetydige melding om at mine data vil bli slettet. Vil det si at også Firefox blir slettet om jeg gjør dette? Har ikke hatt denne Google-appen installert tidligere, og er heller ikke noe jeg ønsker å ha. Har gjort endel innstillinger i Firefox, så ønsker å være sikker på dette ikke også blir slettet, ved å deaktivere Google Play-tjenester.
  3. Har en webside som jeg ønsker skal vises med en større skalering / zoom i alle nettlesere. Ikke bare i nettleseren på min egen pc, når jeg stiller inn ønsket skalering til 120%. Finnes det en html-kode som kan legges inn for å få dette til å fungere? Eventuelt annen permanent løsning (css-dokument?).
×
×
  • Opprett ny...