Gå til innhold

Navidos

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Navidos

  1. Glemte selvfølgeli jobben..så så si hvis det er 15000kr privat..da er vi nede i 40K ca da.
  2. Ny motor koster 84000. Fått pris fra snapdrive. Så si hvis det er 130 000kr da. Så blir det sånn ca 55000kr røft da. Slik du tentke på regnestykket? Blir sikkert mindre.
  3. Altså..bilen må ha ny motor så det skal jeg pressisere. Problemet lar seg ikke rfikse på disse motorene. Har forhørt meg allerede.
  4. Jeg har tidligere skrevet om en transit connect 1.0 ecoboost motor som har defekt toppakning. Bilen er 2016 modell og har gått rundt 35000km. Hvor mye kan jeg sette ut bilen ved salg? Har prøvd å google men finner ikke noe særlig. Jeg vet jeg ikke får mye igjen for den. Det er før øvrig lang versjon. 100HK. Karosseri er fint.
  5. Åja jeg mikset ordet OBD med OBD scanner så jeg skjønte ikke hva du mente. Duuuh. Men..her er link til denne motoren jeg må ha: https://finndel.no/delinfo.aspx?f=752&dnr=95840 Den koster dog 4000kr + mva og har gått 157 000 samt uten garanti og delemotor (ser jeg har sendt mail til han tidligere i uka) Men slik jeg har søkt så finnes den ikke https://www.bildelsbasen.se ? Utfordringen slik jeg forstår det er om samme motor jeg hadde funnet ville hatt samme designerfeil. Veldig kjipt med slike ting. Tar mye krefter. Takk for all hjelp
  6. Hva mener du nå? Hvordan vet du at jeg kan ha fått pris på B7DA? For min del så er OBD.no ikke folk jeg lenger har tillit til. Får jo ikke vite noe før jeg har kjøpt motoren virker det som. Patetisk.
  7. Det var en fyr hyggelig fyr fra snapdrive som sjekket motoren når jeg hadde parkert bilen på snapdrive. Han sa akkurat det samme om disse motorene. Iforhold til overheting av Turbomotor. NÅr jeg kjørte til verkstedet for å levere bilen til snapdrive som ligger 3km unna så påfylte jeg kjølevæske..og da jeg kom frem så var ikke motoren opphetet, men den var nesten tom. Så hva er tipset? Må over til ny bil? Vurderer samme type bil men, diesel motor siden de er langt mer pålitelig slik jeg har hørt/lest. En 1,5TDCi 120hk
  8. Motorkoden står helt øverst i innlegget? OBD`` delenummer vet jeg ikke..aldri hørt om.
  9. På Epost. Meg: "hei. Hva var reg nummer på denne bilen? Ønsker også å få oppgitt telefonummer til vedkommende så jeg kan få ta en prat med eier. " Svar: "Det går ikke. .."
  10. Snapdrive har sjekket (3 mekanikere). Så ja. Toppakning har røket. Etter bare 2-3km så må jeg fylle på ny kjølevæske igjen. Så den mixer med olja. Er usikker på om det er noe lekkasje på kjølevæske rør, for når jeg natten før jeg skulle på verkstedet fylte på kjølevæske så var det ikke redusert dagen deretter. Virker som det er kun når bilen kjører at den blir redusert. Bilen er kjørbar, men jeg fikk ikke start på motoren rett før jeg skulle på verktedet. Så plutselig så starter den ikke. Men de på snapdrive fikk start på den til slutt.
  11. Ford ville ikke skifte toppakning fordi de hadde dårlig erfaring sa de. Dessuten så er jeg litt usikker/skeptisk til det siden motoren har gått varm om det er noen andre skader.Jeg vet ikke hvor lenge motoren har gått varm eller om andre deler har tatt skade. For jeg har ikke fått vite noe fra dashboardet..men obd scanneren viste "Engine overheating" hos snapdrive. De sa at toppakningen har gått. Så sendte jeg til Ford og de bare undersøkte og sa de kunne sette inn ny motor for 130-140K. Noe som blir for dyrt. Det er en 2016 modell. Slik jeg forstod det så måtte motoren demonteres på alle deler for å finne ut av det og det var visst veldig dyrt. Sliter litt med alt dette hoff.
  12. Hei alle sammen. Jeg var i kontakt med OBD.no for å finne ny motor til min bil Ford transit connect 1.0 ecoboost..(toppakning gått og motoren har blitt varm) . Fyren som skrev til meg hadde en motor (skadebil) som hadde gått 34000 og skulle ha 25.000 +mva. Motoren jeg leter etter er: Motor Bensin, M2GB Euroklasse 6L Volum/effekt 998cm3, 73.5kW (100hk) Girkasse Manuell, 2WD Men når jeg spør han om å oppgi telefon eieren som hadde bilen for å høre hva som har skjedd, eller reg nummer så sier han at det går ikke. Selvfølgelig blir jeg da skeptisk. Jeg tenker at det da muligens er noe som skjules, for jeg får jo søder meg ikke vite tilstanden på motoren eller noe bortsett fra at det er fra en skadebil. Syns det hele virker så useriøst. Er det vanlig praksis å ikke oppgi noe nesten? Skal man ta en sjanse på å kjøpe noe man engang ikke vet noe om? Jeg er ikke noe mekaniker. Men ville tenkt at en seriøs selger ville prøve å hjelpe til så godt de kunne med å oppgi info for å vite hva som har skjedd. Det hele virker svært useriøst. Jeg har ikke klart å finne motor enda, ikke fått sjekket så mye bortsett fra finndel.no. Hvis noen kjenner noen som driver verksted og bytter motorer så gi meg tips også. Men må ha motor først da. Bilen min har gått kun 39000, men lekkasje kjølevæska som har oppstått. Takk
  13. My man..takk for info..har ikke hatt diesel før så vet ikke så veldig mye enda. Men virker som du har rett? Skal dobbeltsjekke med forhandleren uansett..se bildet vedlagt..det er samme girspake som den linken du sendte meg.
  14. Setter veldig pris på det. Mener du en generell naf test her? Er det normalt da at jeg skal betale for testen eller forhandleren av bilen som selger den?
  15. Takk for svar men det var ikke det jeg lurte på. Jeg lurte på hvordan det er når man har automat vs manuell iforhold til turtallet. Da må bilen kjøres enda mer i lenger avstand for å bli varmere?
  16. Hei alle sammen. Har fått tilbud om en diesel bil med automat. En Ford transit connect 2020 modell som har gått vare 20K. Slik jeg har forstått det så må man med mellomrom kjøre bilen oppi høyt turtall pga partikkel filteret. Men hvordan er det når man har automat og man ikle kan bestemme turtallet selv? Kan noe forklare litt nærmere?
×
×
  • Opprett ny...