Jump to content

KattaErDau

Medlemmer
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11193 profile views
 1. Kjøp ei gammel Winchester Model 1912, også kallt "Model 12". Har selv ei slik, det er ei hagle som kan fåes relativt billig, tåler det meste og finnes i ulike kalibrer. Her kan du lese litt om den: http://www.jaktojagare.se/en/article_print.php?id=282765
 2. Jeg vet som sagt till 99% sikkerhet hvem som tok treet. De har ei hytte cirka 60-70 meter unna der grana ble felt, og det er den eneste hytta i området. Hytta er på en måte "omringet" av eiendommen min, da morfar solgte et lite stykke av eiendommen før jeg arvet den. Men kan ikke noe bevises så holder det ikke, og jeg regner med at de har kastet treet for lenge siden.
 3. Eiendommen er på 6 hektar. Det er et langt og smalt område, på den øverste delen er det snaufjell. Gran finnes heller ikke naturlig i området, de grantre som finnes her er plantet. Det er altså for langt nord til at gran skal vokse vilt.
 4. Straks før jul 2009 så hogg noen et juletre på min eiendom. Jeg arvet eiendommen etter morfaren min som gikk bort for 9 år siden og han hadde plantet grantre der, vet ikke hvor mange men det er en god del grantre. Så...Hvor mye er et tre verdt? Det var ei gran i juletre-størrelse. Kan jeg forlange erstatning? Jeg vet till 99% hvem som ligger bak, men har ikke brydd meg om det. Eiendommen ligger i Norge. *Håper jeg postet i rett forum*
 5. http://www.youtube.com/watch?v=oZ0lqK9bXcg&feature=related&noredirect=1 En tur til legen kansje?
 6. Hvor gammel er du? Drikk deg full og prøv selv, har man fått en del alkohol innabords så vil man skravle med alt og alle.
 7. Da er det nok det at du savner hun, kanskje? Ligger en hel del i det ja. Men når jeg prater med hun i edru tilstand blir det de klassiske frasene som "ja, okei, jaja, jaha". Men så fort jeg er full prater jeg som en foss og hun får knappt tid til å si et ord. Blir nesten som et "rollebytte" på en måte. Ganske komiskt egentlig!
 8. Du er vel ikke hemmelig forelsket i hun? Edit: Liten leif. Fysj! Er nok ikke det nei. Men hun bor mer enn 40 mil unna meg så treffer henne ikke så ofte. Men hvorfor jeg alltid må ringe henne på fylla er et mysterium
 9. Har samme problem selv, jeg MÅ ringe noen når jeg er full. Noen ganger har jeg hatt sånn fylleangst at jeg har holdt meg inne hele dagen derpå eller gått omveier slik at ingen skal se meg. Og ganske ofte kommer jeg på den fantastiske ide'en å ringe mora mi på fylla, vet ikke hvorfor!
 10. Det tar litt tid før du venner deg til snus. For meg tok det noen uker. Men jeg anbefaler deg å slutte, jeg har snart snuset i 6 år og bruker en boks løssnus om dagen. Det er dyrt som faen!
 11. Jeg er arbeidsløs og stiller vekkerklokka på forskjellige tider avhengig av hvilken tid jeg legger meg. Men det som er rart, jeg våkner veldig ofte bare et par minutter før vekkerklokka skal ringe. Uansett hvilken tid jeg stiller alarmen på... Hva kommer dette av? Stiller jeg klokka på 10:00 så kan jeg våkne klokka 09:58. Er kroppen eller hjernen innstillt på at man skal våkne denne tiden eller?
 12. Kan hende ja. Litt av "jaktstilen" henger vel igjen når man driver med andre ting også, har jo tross alt en hel del klær som er relatert til friluftsliv. Men det eneste på bildet som jeg bruker på jakt er jakka en sjelden gang, og capsen.
 13. Grunnen er vel at jeg aldri har sett noen i min alder som kler seg som meg. Jeg er 20 år gammel, og de jeg har observert med omtrent samme klesstil er mellom 35 og 90 år, har aldri spurt dem, men
 14. Takk for det Ja, jeg er komfortabel i det jeg har på meg. Ellers hadde jeg hatt på meg noe annet. Mange synes sikkert dette ser helt borti natta ut, men det bryr meg ikke så mye. Uansett om jeg får 100 negative kommentarer bruker jeg nok lignende klær mange år framover.
 15. Bilde er lagt ut. Ser vel helt grusomt ut, flax at det er dårlig lys hjemme hos meg! http://bildr.no/view/1038190
×
×
 • Create New...