Gå til innhold

Toalettet

Medlemmer
  • Innlegg

    679
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toalettet

  1. Synes det ser ut som om du har hatt grei fremgang jeg. Bare spis mer og sørg for at du går opp i vekt. Ikke tenk så mye på proteinmengde og slikt, det kommer av seg selv så lenge du spiser nok.

    Okey! :) Tusentakk!

     

     

     

    OK, av en eller annen merkelig grunn, så får jeg ikke skrive under sitatet - men nok om det.

     

    Jeg skal gi deg et par gode tips, helt gratis.

     

    1. Ikke bry deg om de store gutta, konkurrer med deg selv. Følg med på din egen fremgang, og at du blir sterkere - ikke fokuser på utseende, det "kommer av seg selv, etterhvert som at du bytter ut mer og mer av fettmassen din, med muskelmasse.

     

    2. De store gutta ble ikke store over natta. De har nok trent hardt og spist riktig i flere år. Du kan gjerne bruke de som er bedre trent som motivasjon, men ikke forvent at du skal bli svær med definerte muskler over natta.

     

    3. Du har trent i et halvt år skriver du. Hvor lang tid har du sitti på ræva før det? Hvor fort forventer du at kroppen magisk skal forvandle seg fra dvask til buff?

     

    4. Fortsett med treninga di, fortsett å fokuser på å bli sterkere, fokuser på kostholdet ditt, så kommer resultatene etter.

     

    Det er nå mine mantra. Lykke til, i alle fall.

     

    Jeg blir liksom flau og sånt når jeg trener med de store gutta...

     

    Takk for masse motiverende tips :D Skal huske på det her! Hjalp meg litt faktisk tror jeg!

  2. Hei. for rundt 7-8 mnd siden hadde jeg veldig dårlig selvtillit til kroppen og meg selv. 1 mnd etter begynte jeg og trene og har trent cirka ett halvt år nå! Legger ved ett bilde hvor dere ser fremgang. Den er jo skikkelig dårlig, og har trent så masse så vil tro jeg gjør/spiser/trener feil. Jeg blir liksom flau og sånt når jeg trener med de store gutta... Hvordan syns dere med peilingen jeg har kommet meg på 6 mnd?

    Ser jo litt fremgang, men håpte på mer :( Så må nok legge om treninga!

    Takk for svar!

     

    Har dere forresten noe mat å anbefale og hvor ofte om dagen ete det?

     

     

     

    post-207264-0-43941900-1391369904_thumb.jpg

  3. Beklager at jeg drar dette opp igjen med dette er min nest siste natt i Spania.. Det var en INTENS(!) lyd som vaket over himmelen i natt.. Jeg hørte lyden 10-11 ganger men siste gangen "ga" den seg... Aller først tenkte jeg st dette måtte være en lastebil med slitte bremseklosser. Men da jeg hørte den sp mange ganger kan det umulig ha vert det. Fikk en av lydene på opptak og begynner å grine når jeg hører på det nå. Så jææævla ekkelt. Jeg skal laste det opp når jeg kommer hjem

  4. Hey. Vi er tre 96ere som er 18 til sommern. Vi ser for oss å drikke til vi ikke kan stå og knulle så mange damer som mulig! De må være greit fine og, men ikke så viktig! Mye nordmenn og svensker er bra! Hôrt om magaluf, aiya napa og kos, men er sikker. Vil helst ha det så billig som mulig og. Vi er takknemmlige for alle svar! Har vert på playa se las americas med besteforeldra mine i jula i fjord. Ikke særlig liv! :( men ett sted hvor det er masse dumme jenter som legger seg på rygg for 5 euro eller gratis, hadde vert supert! :) håper på seriøse svar!

    • Liker 2
  5. Okey.. Her er saken. En kompis vil at jeg skal kjøpe med en pakke med no vaniljesigaretter. Det er altså 10 20-pakker ellernoe. Men så skal foreldrene mine også kjøpe med en kartong til en kompis av dem igjen. Men siden det er to over 18 vil to kartonger gå fint igjennom da? Vil de ta oss inn sånn at mamma og pappa får vite at jeg har kjøpt med? Takk for svar

×
×
  • Opprett ny...