Jump to content

bovjer

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)
 1. Noen som vet om man kan hente på komplett i løpet av dagen hvis man la inn pickup point? De står på nettsiden før kl 13. Men noen som har erfaringer?
 2. Fikk det samme. Fikk litt panikk. Hadde egentlig tenkt å ta ett annet kort. Men tenker det ikke spiller så stor rolle hvilket.
 3. 18490,- For ett 2080 TI. Man får tross alt med Rainbow Six med på kjøpet
 4. Det er rykter om at det kommer 3080 med 20GB fra AIB i oktober. Nvidia kommer ikke til å selge FE 3080 med 20GB.
 5. Ser ut som ny embargo for review av 3080 FE er flyttet til 16. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/geforce-graphics-cards/5/397315/rtx-3080-founders-edition-review-date-sept-16th-/
 6. Noen som vet noe om leveringstid på 3080 den 17? Kommer komplett for eksempel til å ha varen på lager da. Eller kommer det bare til å stå at de kommer i oktober. Og dette blir en slags forhåndsbestilling?
 7. Du har ett godt poeng der. Totalpakka til AMD har vært dårlig lenge. Men til noen folk som spiller CS 1080p og vil spare noen kroner kan sikkert nøye seg med ett budsjettkort fra AMD, Men hadde håpet for oss forbrukere at AMD tok igjen NVIDIA snart. For det hadde vært bra prismessig for oss. NVIDIA henter mye profitt på disse kortene selv om denne serien er mye billigere enn vi hadde forventet.
 8. Men historisk sett. hvor stor forskjell har det vært på FE edition kortene og AIB kortene i ytelse? Snakker Vi 5-10% ? Mindre?
 9. Hadde også engang i tiden ATI kort. Mitt siste AMD var ett 6870. Det var det så mye problemer med at jeg har hatt Nvidia siden det. Men er likevel ikke blindt produkt lojal. Hvis AMD på ett tidspunkt lager bedre kort enn Nvidia kjøper jeg gjerne det. Men det har vært såpass lenge siden de har lagd kort som har vært interessante for meg. Big Navi tror jeg vil skuffe de som venter med å kjøpe RTX 3000 serien i påvente av denne. Men som sagt. Kanskje neste generasjon vil de komme nærmere.
 10. Må si at etter jeg så denne videoen er jeg enda mer solgt på FE kortet. Subjektivt er dette det fineste kortet jeg har sett fra Nvidia. Et mer modent design. Ikke masse rgb og tull. Har tidligere ikke likt FE kortene, syns de har sett billige ut. Ikke noe tvil for meg nå. Håper jeg får tak i ett FE 3080 ved release.
 11. Kan du utdype det? Skjønte ikke helt hva du mente.
 12. Ja det er vanskelig å spå. men store sjanser for at prisene ikke vil hoppe like mye opp som ved RTX 2000 serien. Det var helt ny teknologi med RTX. Nå som AMD får sine chipper av TSMC og rykter om at de skal ned på 5nm etter hvert er det mulig de vil kunne klare å konkurrere med Nvidia neste generasjon (Tror ikke AMD vil kunne konkurrere i high end denne generasjonen.). Da vil det også bli mer konkurransedyktige priser for oss.
 13. Enig med dette. Har ventet to generasjoner selv i alle år. Men fra nå av skal jeg bytte hver generasjon (hvert 2 år). Bare selge unna kortet en stund før lansering av den nye generasjonen. For å så betale mellomlegget på ett par tusen for det nye. Da er man alltid innenfor garantiperioden på 3 år og man kan være oppdatert på de nye funksjonene. Mitt 1080 har fungert helt greit inntil i fjor da jeg merket jeg skulle ha litt mer kraft. Sånn har det alltid vært. Men hvis jeg selger unna kortet litt før lansering får jeg topp pris for kortet mitt, blir uten gfx kort ett par måneder. men spiller ikke så mye at det gjør allverdens.
 14. Amd Bruker freesync og Nvidia bruker G sync
×
×
 • Create New...