Jump to content

Kobraz

Medlemmer
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2028 profile views
 1. Første som slår meg er Zak McKracken, men er nok ikke det?
 2. Ja, det høres helt riktig ut - vi bare stryker kontant i oppgaven. Det er jo bare ordet "kontant" som gjør oppgaven vanskelig å tyde. Tusen takk
 3. Takk for svar Det står ikke noe om rabatter i oppgaveteksten. Jeg tenker at siden det står kontant pr 10 dager så kommer pengene inn kontant. Dersom det blir betalt etter 10 dager hadde det neppe stått kontant? Jeg har ihvertfall ført det som om det blir oppgjort der og da. Synes det var en merkelig utformet oppgavetekst.
 4. Hei. Holder på å ta nettkurs i regnskapsføring. Jeg ble usikker på føring av kontant varesalg pr 10 dager. Skal dette føres på kontanter, varesalg og MVA, eller debitor, varesalg og MVA? Jeg tenker at så lenge det er et kontant salg så kommer pengene inn i kontantbeholdningen umiddelbart, men så er det det med "pr 10 dager" På forhånd takk for svar :)
 5. Hei og takk for raskt svar. Jeg finner ikke noe informasjon på hverken nettsiden eller i vedlagt readme-fil. Dette er siden sønnen min bruker for å laste ned Mods (linken er til det spesifikke flyet): https://www.worldofmods.com/beamng/planes/32084-messerschmitt-me262.html Og denne informasjonen ligger i en readme-fil i nedlastingen: Det finnes en side som heter https://wiki.beamng.com/Enabling_AI_Controlled_Vehicles som visstnok skal vise hvordan man tilgjengeliggjør AL-kontrollerte kjøretøy - men dette har jeg ingen kunnskap om. Sønnen min har prøvd alt av knapper på tastaturet og kontroller + mus, men får bare snudd seg fra side til side (ikke flyet, men visningen) og endret visning fra cockpit/utenfor osv...
 6. Hei. Min sønn har lenge lastet ned Mods og installert i BeamNG uten problemer, men når han i dag lastet ned noen fly fikk han dem om og klar til bruk, men han fikk ikke kontrollert flyet med hverken tastaturet eller xbox-kontrolleren som brukes til å kontrollere bilene m.m. Alt han fikk gjort var å endre visningsinnstillingene (rotere o.l.) Er det noen som kan hjelpe? Finnes det kanskje eget mods for å kunne fly?
 7. Prøver å hjelpe sønnen min i 7. med matteleksa. Så dukket det opp et regnestykke hvor jeg selv ikke klarer å vise utregningen: 150:X = 50 Svaret skal bli 3, men hvordan får man vist at man flytter 150 over til andre siden for å dele med 50?
×
×
 • Create New...