Gå til innhold

Stian Blindheim

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stian Blindheim

  1. Windoge skrev (13 timer siden):

    Noen som trenger link til en 256 GB Sierra Blue Pro Max?

    Tar gjerne imot link på PM om du fortsatt har :)

    Edit: Tar forøvrig gjerne imot link til Pro Max 256GB fra andre som skulle ha. Farge er ikke så viktig da den uansett skal i deksel :)

  2. Hei!

    Topic forklarer vel det meste. Jeg har en kompis av meg som skal ha seg en ny skjerm, den skal vere flat, 17" stor og helst ikke koste mer enn 2500kr. Noen som har erfaringer og kan argumentere saklig for innspillene? Vil ikke ha noen slik "Den er best!!!!" svar, men saklige og godt argumenterte svar. Gjerne med URL til tester av produktet o.l. Haster! 19" kan også gå, men må helst ikke overskride nevnte pris.

    På fohånd takk

     

    Mvh. Stian Blindheim

  3. Jeg vet, glemte det bare i farten, var innpå siden og sjekket ut bilene, ble så oppslukt, men det stod ikke noen specs. i form av fart osv så vidt jeg kunne se, men jeg får vell sende en privat melding :yes:

  4. Jeg skulle finne på ett nick på irc (begynner å bli noen år siden nå).

    Kom selvfølgelig ikke på noe "originalt" siden alle de "kule" nickene var tatt. Alle hadde da nick som "XiaHy" og andre robotnick. jeg gikk en tur opp i andre etasjen for å se om vi hadde noe digg der, men det eneste jeg så va en pakke Uncle Ben's Hurtigris, derfor bestemte jeg meg for at jeg skulle hete HurtigRis på irc, men dette førte bare til mobbing: "Hurti Gris" osv. Så jeg skiftet til Hurti_ris, som jeg heter i dag, men på forum etc heter jeg Hurti|ris eller Hurti//ris :smile:

  5. Hei, jeg er meget lei av å vente på det treige Diskdefragmenteringsprogrammet som du finner under "Systemverktøyer" i Windooze, derfor lurte jeg på om noen har bedre erfaringer med ett annet program? Det hadde òg vert fint om dere kunne oppgi URL. :wink:

  6. Har hørt at AMD er bedre enn Pentium men at sistnevnte har bedre ytelse.

    Heh? :shrug:

     

    Når det gjelder hva du skal kjøpe, så er det så og si ett fett. Du får en bra prosessor uansett (forøvrig bør sammenligningen være AMD vs Intel)

    Og som noen har antydet, så har nøyaktig dette blitt tatt opp ca 345634562456675 ganger før, så jeg anbefaler deg å lete litt her på forumet. Du vil nok finne mye lesestoff, men det er ikke sikkert du blir klokere.

     

    feil, det skal vere 345634562456676 ganger :lol::lol::lol:

     

    :lol::lol::lol::lol:

  7. Collapse: Du har LITT for stor avatar!! :grumpy: 50x50 pixels! :roll:

     

    Gef den er 50x50!!! Brenn du da!! har du ikke noe bedre å gjøre? TAPER!!!!

    slike som hydrolift man ler av hehe, lol *pekepåleav*

    Må si jeg ble litt irritert med det første jeg så hva han hadde skrevet...men nå er det bare morsomt...ja det er slike man ler av :lol:

    hehehe :lol::lol::lol::lol:

     

     

    Er det dette man kaller for avsporing fra tema :D

     

    Jeg tror du kan si det slik ja :p Hehe, men kan ikke noen hjelpe stakkaren da? :p

  8. Jeg kjøpte en HP deskjet 5550 for noen månder siden, betalte da 1499,- på koplett.no. Nå får du den for rundt 1200,- tenker jeg, rundt der en plass. Veldig fornøyd med denne, den har også fått noen "best i test priser." 8)

  9. OG det skjedde med meg da jeg mekket min PC. Da hadde vi suttet på for mange skruer under hovedkortet slik at de kom borti noe og krinsene ble "kortsluttet", men etter vi hadde demontert og fant ut det funket alt

     

    DataVett regel nr23: Putt aldri skruer i munnen!

     

    Hahahahaha :lol::lol::lol: . Jeg liker ikke å skrive bokmål fordi det er sideform, difor går eg herved over til nynorsk likeins vi lærer hjå skulen :woot:

  10. Spar deg for å laste ned nyeste til Turbonæger ihvertfall. Det suger bakende, og er ikke verdt båndbredden. Deathpunk som forøvrig ble skadeskutt med Apokalypse Dudes, er nå avgått med døden. RIP

     

    Ahahah, det er det dummeste jeg har lest i dag, til deg som opprettet tråden: Turbonegro er bra, White Stripes er også bra, særli låten "Do". "Hello Operator" og "Screwdriver" er også bra :p

×
×
  • Opprett ny...