Gå til innhold

Vannlinjen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 794
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vannlinjen

  1. Tåkefyrste skrev (1 time siden):

    Masse nvidia fanboys som nekter å ha noe annet vil jeg tro.

     

    Dette er nok det svaret som er mest dekkjande. Selte eit 6700 XT for ei stund attende, og han som kjøpte det kortet sa at han ikkje hadde høyrt om kortet før ein kompis hadde tipsa han. Han var svært nøgd med kortet då han fekk det. Tenkjer han ikkje var villig til å kjøpa RTX 3070 til 11-12k som det gjekk for på den tida, men nøgde seg med 6700 XT til 7500 som for so vidt var/er eit mykje betre kjøp.

  2. Dragonlove skrev (17 timer siden):

    Da har jeg fått meg ett Zotac Twin Edge 3060 som jeg bestillte fra Komplett i februar, men ikke søren om jeg får lov å kjøre 470.05 driver, dvs jeg hadde denne driveren installert på maskinen men istedet så lastet den inn noe windows Generic drivere.

    Så skjermkortet dukket ikke opp i Msi Afterburner engang.

    Det står ikke LHR eller V2 på esken, kortet er heller ikke solgt som Lhr, så jeg lurer jo litt på om jeg skal sende det i retur eller ha det, fikk det jo for 4000,- ca men får ikke mer enn 26Mh/s og 137w 

     

    Edit 26,2Mh/s og 100w ser ut som er det meste som går å få uttav dette kortet.

     

    Leste at kort laget i juli er alle hashrate limited.

    Greia er at 3060 eigentleg alltid har hatt LHR - og no har dei fiksa det smottholet som gjorde det mogleg å unngå sperra. Difor er det mange 3060 i omlaup med sperre som ikkje er merka LHR/V2.

  3. Hellinga skrev (14 timer siden):

    sent svar. av de to gå for Orvis. Hadde en Scierra fluesnelle for noen år siden, holdt i nøyaktig en uke, var så ræva at jeg ikke gadd å reklamere for å få en ny. 

    selv bruker jeg sneller fra lamson waterworks de har en billig snell som antakelig går begge de 2 som du har linka tl en høy gang..

    Lamson Liquid Reel-7+ Smoke - Skitt Fiske

    Tusen takk for svar:) Veldig vanskeleg å finna info om flugefiske på nett - so fyrstehandserfaring set eg god pris på! Då trur eg at eg skal satsa på Lamson som du lenka til.

  4. Cowboystrekk skrev (2 minutter siden):

    Nei, de er minerfiendtlige, men fine for de som faktisk bare ønsker å spille å vil ha seg et kort og takler å brenne av 6k-20k for det. For første gang siden nyttår kan folk få kjøpt kort når de vil og ting blur ikke solgt ut på 30sek sånn som før LHR. Kjipe priser er det, men godt å slippe at alt blir sopt opp av oss minere ;) Gaming er for over 90% av oss rekreasjon, mange må ikke tjene inn investeringa, konkurrere eller twitche, men heller sette seg noen timer noen dager i uka og kose seg med f.eks Cyberpunk, Control etc og ta pause når man vil uten stress. 

    LHR strupar gjensalsverdien. Sjølv om eg berre speler spel ville eg aldri kjøpt eit LHR-kort.

  5. Eg har ikkje lyst til å nytta so mykje meir enn 1500kr på detta. Eg har i hovudsak sett på desse to:

    1.  Scierra Traxion 3 LW Fly Reel #4/6 Titanium finish - Skitt Fiske

    2. Orvis Clearwater Large Arbor II 2019-modell - #4/6 - Skitt Fiske

    Ser at Scierraen har vatntett bremsesystem - det må vel vera ein fordel i saltvann? Evt. kva snelle av desse to burde eg gå for eller burde eg sjå på noko anna? 

  6. Melonskall skrev (7 timer siden):

    ClassyWalk er rebrand, noe jeg også antar at den andre er. Kan se ut som den andre er omtrent den samme som Komplett selger https://www.komplett.no/product/1179306/hjem-fritid/leker-hobby/el-sparkesykler/e-way-e-600max-el-sparkesykkel?q=sparkesy#

    Som et generellt tips så ville jeg handlet av den beste selgeren for å være sikker på at eventuelle problemer som oppstår løser seg smertefritt.

    Fant denne i farta som skal være regnsikker i tillegg https://www.netonnet.no/art/hjem-fritid/stahjuling-sparkesykkel/stahjuling11/segway-ninebot-by-segway-max-g30d/1016844.13497/

    Forøvrig så er det mange som har problemer med Stayclassy.no https://www.trustpilot.com/review/stayclassy.no ser samme på Google reviews.

    Tusen takk for innspel, folkens! Det vart ein Segway Max G30D på meg. Gidd ikkje stø svindlarar type Stayclassy. Høyrt mykje tvilsamt om E-wheels au.

    Bydue verka svært gode, men valte Segway mest pga. litt betre rekkevidde til lågare pris.

     

     

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  7. DaniNichi skrev (23 timer siden):

    Statistikk tilsier at svarte er langt mer voldelig og dreper betydelig flere mennesker i USA vs hvite hvis man regner utifra antall.

    De står også for langt flere drap mot hvite enn hvite gjør mot svarte.

    Statistikk utan kontekst er ganske farleg som du gjer her (i tillegg har det ingenting å seia for denne saka kven som drep kven eller kor mange som drep kvarandre). Ein må ALLTID spyrja seg sjølv: KVIFOR er det slik? Historisk og systematisert rasisme sit utruleg djupt i USA og det er ein feil å tru at ikkje politiet ogso er ein del av dette. Sterke ulikskapsstrukturar skaper fattigdom og elende særleg for Afro-amerikanarar og andre minoritetar. Det er forska mykje på forholdet mellom vald, fattigdom og ulikskap - og her er samfunnsvitskapen ganske klar på at desse prosessane heng saman. Politidrap er eit symptom på eit mykje større problem som diverre er ganske usynleg for det blotte auge - og det er nettopp difor politidrap gjer seg gjeldande med tanke på kor synleg det er og tydeleg rasistisk motivert i svært mange tilfelle. Politidrap viser kor urettferdig det amerikanske samfunnet er. 

    Poenget er berre at det eigentleg ikkje er so veldig rart at folk nyttar desse drapa som ein uttrykksmåte (sjølv om drapa kan verta tolka som rettferdigjorte).

    • Liker 1
  8. Nizzen skrev (1 time siden):

    6700xt ligger flere timer på lager på nettbutikker. Nesten ingen vil jo ha dem :p Er det så dårlig?

    Ikkje noko gale med kortet. Folk er berre fanboys som heller kjøper 3080 til 18k på Finn enn 6800 XT til 11k ny i butikk (låg ogso ute i fleire timar). 6700 XT er vel generelt eit betre kjøp enn 3060 Ti/3070 i desse dagar.

  9. Sjølv om eg ikkje direkte er i mot å laga ein discord-tenar, so trur eg ein skal vera litt varsam med å i større grad organisera skjermkortvarsling fordi det kan få uheldige fylgjer mtp. der eit fåtal i større grad kjøper opp alle skjermkorta. Det kan vera kjipt for kvar enkelt nordmann i sin heilskap. Sjølvsagt kan ein argumentera for at det vert lettare på nokre vis ogso, men berre ein tanke.

  10. Hurrtz skrev (33 minutter siden):

    Har enda ikke fått 6700xt kortet mitt til funke da jeg får Driver timout og spillet lukker seg hver runde (warzone) og får stadig crash i csgo. Har prøvd kortet i en annen pc, og prøvd et annet skjermkort i min. Samme problem på den andre pcen. Har gjort uendelig forskjellige fixes uten suksess.. aner ikke hva jeg skal gjøre. Angrer på at jeg solgte 3080 til en som bare måtte ha det og var villig til å betale hinsides pris for det

    Har du avinnstallert Nvidia-driverane ordentleg? Har du prøvd å låsa FPS?

×
×
  • Opprett ny...