Gå til innhold

Skriverier09

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skriverier09

  1. Hasj er mindre skadelig enn homofili, men er det lovlig? Neida....

     

    Og finnes flere av de som røyker grønt enn det finnes honofile. Allikevel ser jeg ingen som marsjerer i gatene med alle regnbuens farger klistra i ett flagg. Heller aldri hørt om "harsjrøykernes dag", eller en "harsjparade".

     

    Jeg vil gå så langt som til å påstå at innlegget ditt i seg selv er et svært godt bevis på at hasjrøyking er skadelig for hjernefunksjonen... :whistle:

  2. Om jeg hadde sagt akkurat hva jeg mener om homofili så hadde en eller annen her kommet til å reagere ganske kraftig. :devil:

     

    Så da skjønner dere nok hva jeg mener om det. :realmad:

     

     

    EDIT

     

    For de som ikke har skjønt det enda så støtter jeg de landene som har lover mot homofili.

     

    Skulle gjerne hatt tilbake anti-homo loven her i norge også.

     

    Men her til lands skal vi være så fordømt vennlige mot alle, tillater at folk av samme kjønn kan gifte seg og annet dritt. :devil:

     

    Siden homofili ikke er til skade for andre mennesker eller fører til overgrep, vold og misbruk, som feks pedofili, så regner jeg med at det er homofobi som gjør deg så eitrande sint på homofile. Hva er årsaken til din homofobi? :hmm:

  3. Hvor mange år tilbake i tid skal vi for å finne homofili forkastelig og uønsket ?

    Ikke så mange år her i vesten, noen steder er det jo fremdeler ulovlig.. (Der heier jeg på Iran.)

    Jeg snakker ikke om undertrykking av kvinner eller menn, men å ta bort feilprogrammering i hodene deres.

    Sammenlikningen med f.eks. pedofili eller nekrofili f.eks. Går på at det er noe galt i hodene deres, av slike syke tenningsmønstre. Det samme gjelder homofile og lesbiske mener jeg..

    De kan få lov til å tenke/drømme/ønske seg slikt.. Men ALDRI få det.. .. På samme måte som pedofile ALDRI burde får muligheten til å utaggere sine syke tanker..

    Jeg vil vel heller si at jeg advarer mot homofili, for aksept av slike tilstander. Som for ikke lenge siden var ulovlig og forbundet med sykdom eller skam.. Når slike tilstander blir akseptert, hva blir da det neste vi aksepterer ?

     

     

    Når homofili var forbudt/urent, så sa folk ofte det samme om de homofile som dukket opp da, som det de sier om pedofile idag.. De homofile ble jaget fra bygda, eller valgte selv å flytte fordi de tenkte slike skitne tanker..

    Akkurat det samme skjer med pedofile idag.. Blir det oppdaget at noen har slike tendenser blir de frøset ut av samfunnet nesten øyeblikkelig... (Noe som jeg selvfølgelig støtter, ved siden av psykiatrisk oppfølging, FØR ting kan skje noe sted..)

    Men, som sagt. Det er vel heller en advarsel mot å godta slik umoralsk og syk oppførsel..

     

    Argumentene om at vi nå er i 2009 osv nytter ikke.. Det unnskylder ikke en pedofil og det vil aldri unnskylde en homofil/lesbisk person..

     

    Det har ikke slått deg at det er en VESENTLIG forskjell på homofili og pedofili på et meget viktig punkt?? Homofile er likeverdige, voksne mennesker som selv velger hvem de evnt vil ha et forhold til eller sex med. Pedofile er mennesker som misbruker uskyldige barns tillit. Barn som ikke har mulighet til å forsvare seg eller forstå hva som skjer med dem. Overgrepene skjer i mange tilfeller ved hjelp av trusler og vold, og ødelegger ofrenes liv.

    Dette kan overhodet ikke sammenlignes med homofili!! Her blander du rett og slett korta!!

  4. Les hva jeg skriver.. Jeg sammenligner ikke homofili med f.eks. pedofili..

    Ikke på annet vis enn at begge deler er moralsk forkastelig..

    Vi ble skapt som mann og kvinne, eller evt utviklet oss til mann og kvinne, avhengig av hvilken teori man velger..

    At to menn, eller to kvinner skal ha seksuelt samvær er feil.. Like galt på gata, som i skapet..

     

    Mye har forandret seg siden mennesket ble skapt / utviklet. Og det at vi ble skapt som mann og kvinne.... Jeg skjønner ikke at det i seg selv betyr at to av samme kjønn ikke kan/bør føle seg tiltrukket av hverandre?

    Hva mener du egentlig med det det? Homofili har eksistert så lenge det har vært mennesker på jorda, og hvor i all verden har du det fra at det er moralsk forkastelig? Står det skrevet i en eller annen brukermanual for menneskeheten?

    Jeg regner med at du ikke bygger meningene dine på det som står skrevet i Bibelen side du formulerer deg på følgende måte: (ref: "Vi ble skapt som mann og kvinne, eller evt utviklet oss til mann og kvinne, avhengig av hvilken teori man velger..At to menn, eller to kvinner skal ha seksuelt samvær er feil.." )

    Så hva er da årsaken til at du finner homofili forkastelig?

  5. Bare en naturlig reaksjon av at det kommer flere og flere innvandrere og kriminaliteten stiger og stiger. Du kan også se at bare 33 % av alle ikke vestlige innvandrere jobber og bidrar (og da mener jeg de i jobb situasjon altså de som KAN jobbe og er mellom den riktige alderen) altså 66,66 % av alle ikke-vestilige innvandrere i jobb situasjon bidrar IKKE.

     

    Nå må du slutte å prate tull. Jeg vil ha meg frabedt slike uttalelser som tegner et bildet for andre forumsmedlemmer basert på falske premisser. Hvis du ikke kan presentere dokumentasjon for slike påstander, som involverer rene tall basert på troverdige og anerkjente kilder, så mener jeg at du skal avsto å mate andre med falske tall.

     

    Ved den forrige målingen presentert fra SSB i 2007, og dette er målingen som jeg sist hadde tilgjengelig før endringene i forhold til kategorisering av enkelte samfunnsgrupper ble innført, var sysselsettingen for ikke-vestlige innvandrere på nærmest 55%, der sysselsettingen for alle innvandrere lå på 63%. Dermed var fremdeles majoriteten av ikke-vestlige innvandrere i arbeid. Den laveste sysselsettingen for en gruppe med ikke-vestlig bakgrunn var, i følge den samme undersøkelsen, innvandrere fra Afrika med en sysselsetting på 49%, mens de med asiatisk bakgrunn hadde en sysselsetting på 56,3%.

     

    Tar vi i betrakting variabler slik som det lave utdanningsnivået i forhold til vestlige innvandrere, og samfunnet for øvrig, så er det nok forståelig hvorfor disse sliter mest i forhold til arbeidsmarkedet. I tillegg kommer variabler slik som diskriminering i arbeidsmarkedet fra arbeidsgivere, språkproblemer, psykiske problemer i etterkant av traumatiske opplevelse i hjemmelandet osv. Alt dette er viktige faktorer som forklarer hvorfor mennesker med ikke-vestlig bakgrunn sliter i arbeidsmarkedet hvis vi sammenligner dem med samfunnet forøvrig. Likevel sliter de langt i fra like mye som du ønsket å fremstille i ditt innlegg.

     

    Om denne type statistikk kan du lese her:

     

    http://www.ssb.no/emner/02/sa_innvand/sa103/sa103.pdf

     

    Takk for at noen holder seg til fakta og ikke bare gjetter eller "synser"! Flott! :yes:

  6. Greit at diplomatene må gjøre hva de kan for å hjelpe disse to, men når man begynner å mase om at spesialstyrker skal gå inn å hente disse to ut, da har man sett for mye på film.

     

    Enig! Blir litt høy "Rambo-faktor"! Dessuten er det ikke akkurat snakk om krigsfanger som har gjort en heroisk innsats for Norge.... ;)

  7. Sorry Mack! Du har ikke peiling! :thumbdown:

     

    Sorry Mack! Men du tar ikke poenget. Dessuten med en post som det der kommer du ikke langt. Ikke bare er det et angrep på person istedenfor ballen, men det er heller ingen begrunnelser med! Min post er satt på spissen deluxe! Å sette ting på spissen er et virkemiddel for å få frem et poeng. Faktum er at dette er et system som utnyttes både direkte og inndirekte. Life is a bitch, but you've got to deal with it. Mennesket er av natur egostisk, dette er en byrde og kilde til de fleste samfunnsproblemer vi har. Samfunnet trenger både en konge og en som vasker, jeg forstår at det er et nederlag å måtte vakse om ambisjonen er å være konge, men du får ikke trygd av den grunn!

     

    Poenget MITT er at det går svært tydelig frem av det du skriver at du ikke har særlig god greie på hvordan systemet fungerer eller hvordan mennesker som ikke er i stand til å jobbe og forsørge seg selv kan ha det. De aller fleste ønsker å være i stand til å ta vare på seg selv og sine uten stønader fra samfunnet, og hvis man allikevel ikke klarer det og må leve på trygdeytelser, så er det på ingen måte noen dans på roser. Det er flott at vi har en slik ordning i Norge, som ivaretar mennesker i vanskelige perioder i livet, men ordningen er IKKE lukerativ! Og det skal den selvfølgelig ikke være heller. Jeg har i perioder levd på yrkesrettet attføring pga en ganske alvorlig diagnose, og har i andre perioder vært frisk nok til å jobbe 100%. Jeg er ikke et sekund i tvil om hva som er best! Det er selvfølgelig å kunne dra på jobb, treffe kollegaer, ha mulighet til å utvikle kompentanse og ikke minst øke inntekten i takt med prisstigning osv..... Du kommer med en del påstander som helt tydelig er "synsing" og konklusjoner du har tatt uten å belyse alle sider ved en slik komplisert sak. Så derfor: Sorry Mack! Du har ikke peiling! :no:

  8.  

    Trygd skal være drit vanskelig å få.. Skal man få trygd skal man ikke være i stand til å gjøre nytte for seg. NAV skal ikke være utstyrt med pengeposer, men med jobber!

     

     

    Problemer med tilhørende svar:

     

    Får man ikke jobben man vil ha: Kvalifiser deg! Man klarer ikke birken uten å trene!!

     

    Det finnes ikke jobber: Skole ungdom klarer å få jobb! Det handler om å prøve og om å ta dt man får.

     

    Jeg tør ikke gå ut av døra: Helt greit, det kommer en varebil med skruer som skal pakkes i poser, dette settes uten for din dør om morgenen, og hentes om kvelden. - Det finnes alltid noe å gjøre, som kan tilpasses dine behov! Kreativitet?

     

     

    På tynnt grunnlag drister jeg meg til å påstå at 5% av de som er trygda i dag faktisk fortjener det. Kanskje er dette en hard påstand, men livet er faktisk hardt! Faller man å slår seg gjør det faktisk vondt, men slik er det dessverre!

     

    Sorry Mack! Du har ikke peiling! :thumbdown:

  9. Huff , føler litt med deg egentlig.

    Du har som jeg ser to gode alternativer :

     

    1 : Leve med størrelsen på din penis og være forberedt på et tøft møte med kvinner. Her tror jeg det kan være lurt å prøve seg frem med kontaktannonser og beskrive størrelse og problemet ditt, noen kvinner kan synnes dette er spennende .

    Har du også andre fysiske problemer (stor og fet) så er det enda verre da dette skjuler penis enda mer og da må du prøve å få ned overvekta litt så at du fysisk er i bedre form. En god fysisk form vil uansett hjelpe på sexlivet (men det er ikke snakk om å være en enorm muskelbunt).

    Anbefaler kontakt med psykolog og kanskje også sexolog som kan hjelpe deg her.

     

     

    Jeg syns dette er å ta litt hardt i! Det at han skal forberede seg på et tøft møte med kvinner tror jeg er å gjøre dette mye mer dramatisk enn det egentlig er. Å prøve seg frem med kontaktannonser og beskrive størelse og problem...

    Nei, det har jeg ingen tro på! Da blir det mye mer fokus på størelse enn hva som er nødvendig, og for mange kvinner vil det faktisk virke mer snodig at man er så til de grader opphengt i størelsen på sine edlere deler enn at man observerer at vedkommende ikke er "verdens mest velutstyrte mann" når man eventuelt kommer så langt som til soverommet...(eller hvor man enn måtte finne det naturlig med den type aktivitet.) :cool:

    Det ER faktisk mye viktigere at innehaveren av en eventuell liten penis er kreativ og forstår at det er mange andre alternativer for å tilfredstille damer enn ved en "sværing" av et forplantningsorgan: andre kroppsdeler, innkjøpte plastartikler osv.... :thumbup: Dette handler aller mest om å være trygg på seg selv og på den man skal ha sex med, og da hjelper det nok lite om man her lagt ut på forhånd om at men har "for liten" penis....

    ..med mindre den faktisk er så liten at det i praksis ikke lar seg gjøre å gjennomføre et samleie. Da er det jo et problem på andre måter enn bare det å være redd for ikke å "strekke til" for partneren sin. I så fall er det på sin plass med hjelp fra fagfolk. Ut i fra trådstartes egen beskrivelse virker det i dette tilfellet ikke som det er SÅ graverende, men at det er mere usikkerhet rundt hva vi kvinner egentlig forventer og forlanger....

  10. Jeg er i ganske dårlig form. Løp f.eks. 1400 meter da jeg hadde Cooper-test sist. Jeg blir andpusten av å gå i trapper, bratte bakker og lignende. Jeg lurer på om det kan være "noe" som gjør dette. Prøver ikke finne noen unnskyldninger for å være lat her, for selv om jeg ikke driver med noen direkte form for trening, så har jeg ikke en veldig usunn livsstil. Spilte f.eks. fotball i 8 år, men kom aldri i noen bedre form mtp. kondisjon og utholdenhet. Jeg var veldig flink med ball, dribling og skyting, men rett og slett en skikkelig treiging ellers.

     

    Skjønner bare ikke hvorfor jeg blir andpusten av slike småting. Er det noe jeg burde gjøre selv? Regelmessig trening er nok uaktuelt, både pga. tid og vilje til noe såpass "seriøst", men jeg velger trapper foran heis og slike småting konsekvent.

     

     

    ..og du røyker sikkert ikke?? Det er vel antakelig slik at noen simpelthen er mere "tungtrente" enn andre mht kondisjon og utholdenhet. Men uansett bør man jo merke en eller annen form for framgang hvis man trener litt eller iallefall passer på å være i aktivitet.

    Hvis man feks har en stillesittende jobb og i tillegg er glad i sofalivet på fritida, blir det rett og slett for lite aktivitet - uansett om man ikke er utpreget lat og tar trappene istedet for heis osv.

     

    Kroppene våre er simpelthen ikke konstruert for et stillesittende liv, og dermed kan vårt bekveme. behagelige velferdsliv rett og slett medføre trøbbel.

    Hvis man ikke røyker og er noenlunde aktiv, men allikevel blir veldig fort andpusten, bør man kanskje for sikkerhets skyld ta en legesjekk.

    Lykke til! :)

  11. Fakta er at de ikke har drept noe. Har hvertfall ikke kommet opp noe bevis for at de har drept fyren.

     

    Da vet du mer om dette enn både media og norske myndigheter. Det er vel overhodet ikke avklart om de faktisk HAR begått drap eller ikke?!

    Dessuten kan man ikke støtte nordmenn i utlandet UANSETT situasjon! Hvis det virkelig er slik at disse to har begått noen av de forbrytelsene de er tiltalt for bør de vel ta straffen sin for det? Og siden de har valgt å "drive business" i et krigsherjet og anarkistisk land som Kongo må de vel ha vært klar over hva slags rettergang og evnt fengselsopphold som ventet dem om de ble tatt...?

    Det er vel ikke en selvfølge at norske myndigheter skal "rykke ut" og redde enhver norsk borger som kanskje har begått en rekke alvorlige forbrytelser i utlandet? Det er vel like straffbart og like uakseptabelt å begå drap på en afrikaner som på en nordmann?.... :hrm:

  12. Vanskelig og si,men hva gjorde dem nede der med våpen ? :hmm: ++++ alt vi har hørt i media.

     

     

    Og her har vi et typisk eksempel på hva media gjør med folk som følger med på tv, avis etc....sukk.

     

    Her er nok på påtalere, publikum og resten blitt dytta full av medias (og andre) meninger. helt utrolig hvor 110% sikkert det er at de har gjort ditt og gjort datt, bare "noen" "bekrefter" ett eller annet, eller finner noe som blir gjort suspekt, tatt ut av sammenheng og gjort om til noe som kan tiltales for, nei få dem hjem fort som f. men har sagt det før og sier det igjen, ingen som helst i Norge har balls til det what soooooo ever!.

     

    edit : Ser på det her som en piratsak uten sidestykke, det er rett og slett utpressing av et annet land for penger, blackmail av værste sort mot norge, enhver nigerialureri et småtteri i forhold, og nå har de tilogmed funnet ut hvordan de skal gjøre det her med loven i hånd. Tipper det ikke er bare meg som sitter i norges land med en kvalm vemmelig følelse i magen som går helt opp i halsen og truer meg med oppkast når man tenker på hvordan de behandles og etterlates av norge (jadajada, hørt det før, vi kan ikke bryte inn i et lands rettsapparat blablabla, les litt lengre opp..det er utpressing med trussler om henrettelser !!) lag parkeringsplass av landet imo...good riddance!.

     

     

    Hva om de faktisk ER skyldige i drap?

    :ermm:

  13. Dette er deprimerende. 90-tallet er tilbake, men uten den ubegrunnede optimismen og lettlivetheten.

     

    At de vekker Sigbjørn Johnsen opp fra de døde er ganske skremmende. Hvor er forresten Finn Kristensen?

     

    Ross and Rachel are back together! It's 1997 again!

     

     

     

    Sigbjørn Johnsen er 59 år og har etter sin forrige periode som finansminister (en periode som faktisk varte i 6 år! Dermed kunne han umulig være en dårlig mann for jobben!) bl.a sittet i hovedstyret i Norges Bank og ledet en rekke offentlige utvalg. Han er idag styreleder i SOS Barnebyer, styreleder i Norsk Tipping og fylkesmann i Hedmark.

    Syns ikke det er noe som tyder på at denne karen har saknet farten og er i gang med forberedelser til pensjonisttilværelsen! Syns tvert imot det vitner om at han er mer oppegående enn de fleste av oss og at han har enda bedre kompetanse og enda bedre erfaring enn han hadde i sin forrige periode som finansminister.

    Det at man har erfaring kan neppe brukes imot èn i en slik sammenheng!

    Ubegrunnet optimisme og lettlivethet er vel heller ikke noe vi har spesielt god nytte av i disse finanskrisetider?

    Dette lukter dårlig valg-taper lang vei!

  14. Det er da sånn at broren min bor i utlandet med 2 andre søsken og faren. Jeg i Norge med mutter og stefar. Faren min har veldig sterk viljestyrke og vil holde familien samlet. Det er da sånn at broren min har et forferdelig miljø der han bor nå at han vil flytte. Men pappa _skal_ ha familien samlet, så det er høyst uaktuelt for han. Jeg var i akkurat samme situasjon, bare at jeg ''ikke kom tilbake'' når jeg var på ferie i Norge. Det raste han for men det går greit for han nå. Hvordan kan jeg løse dette? Han er veldig deprimert, og skriver alltid på msnen hans at han vil dø og at han hater livet osv. Det er utrolig trist. Men jeg skjønner jo at pappa ikke vil at han skal flytte. Broren er 13. Hva kan jeg eventuelt gjøre? Pappa nekter han å flytte til mora/her.. Vil at han skal ha et godt barndomsminne

     

    Du kan forsøke å ringe:

    Krisetelefonen 815 33 300

    Krisetelefonen forsøker å lindre menneskelig nød som ensomhet, fortvilelse og depresjon og vil være til stede for dem som trenger noen å snakke med.

    815 33 300 er en døgnåpen krisetelefon for mennesker som er i følelsesmessig eller eksistensiell krise eller for den som tenker på å ta sitt eget liv. Alle som ringer krisetelefonen vil bli møtt med forståelse og aksept.

  15. Hei, tidligere i dag ble jeg plutselig svimmel. Jeg bare satt på pcen, og når jeg snudde meg virket det som om jeg var en smule brisen. Det har vart siden kl 1 nå.

     

    Det blir verre når jeg ser opp, eller ned. Og når jeg legger meg ned, eller lukker øynene er det akkurat samme følelse man får når man snurrer mange ganger rundt, og så legger seg ned.

     

    Jeg har litt ondt i hodet, og har blitt litt uggen i magen. Men har spist og drukket nok til at det ikke er det.

     

    Noen som vet hva det kan komme av?

     

     

    Har slitt mye med svimmelhet sjøl gjennom mange år, og jeg husker at første gangen jeg opplevde det så ble jeg veldig engstelig. Trodde jeg hadde fått både det ene og det andre.

    I ettertid har jeg jo lært at svimmelhet kan komme av så mangt, og som Robert (?) skriver til deg så er det som regel ufarlig, men veldig ubehagelig.

    Svimmelhet kan skyldes feks lavt blodsukker, migrene, anspenthet i nakken, synsproblemer, influensa, krystallsyke (krystaller som løsner i det indre øret og kan forårsake voldsomme svimmelhetsanfall), medisiner eller angst og depresjon. I noen få tilfeller kan det skyldes mere alvorlige, kliniske tilstander.

    Uansett er det greit å bli sjekket av lege når man ikke vet hva det skyldes.

    Svimmelheten kan faktisk forverres av at man går rundt og engster seg for hva det kan være, så kom deg til legen du! God bedring! :)

  16. Gud skal vel strengt tatt være perfekt da...

     

    Men igjen, så kommer vi tilbake til argumentet rundt Adam og Eva. Gud er forutseende så han vet de kommer til å spise eplet.

    Altså ville han at kristne skulle bli født med menneskets skyld og synd.

    Ganske tåpelig egentlig

     

    Det med at ingen er perfekt og at Gud feilvurderte menneskets ondskap var egentlig ment som en spøk... mulig det var en veldig dårlig spøk..! :blush:

    Jeg er en forvirret tviler som egentlig ikke vet hva jeg mener om Gud og hans eksistens. Det jeg derimot er veldig sikker på er at er man ond, selvhøytidelig, paranoid, ekstremt fordomsfull og i tillegg er i besittelse av talegaver og en eller annen form for karisma - da kan man få folk til å slutte seg til de mest absurde og grusomme teorier! Som igjen kan føre til en katastrofe for menneskeheten.... Hitler var i besittelse av akkurat disse egenskapene og satte planene sine ut i livet akkurat på "rett" tidspunkt - enten Gud var passiv tilskuer eller ikke.

  17. Hehe, glemte "den frie vilje" :p

     

    Altså kunne kanskje Gud vite hva Hitler ville oppnå, men det betyr vel ikke at Gud ville at det skulle skje? Men som sagt: "Guds veier er uransakelige"

     

    Ingen er perfekt! Selv Gud feilvurderte menneskets evne til å sette ondskapen ut i handling. Det må vel kunne betegnes som en uopprettelig funksjonsfeil som fikk ekstremt utslag hos en gal mann ved navn Adolf Hitler! :hmm:

×
×
  • Opprett ny...