Gå til innhold

CC-Lemon

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CC-Lemon

  1. Hei. Er det flere eiere av telefonen som opplever rare "artifakter" på skjermen når man scroller nedover i en nettleser? Har prøvd flere browserapper, men det dukker ofte opp strekkode lignende striper under bokstaver som g,j,y, altså bokstaver som bruker "underetasjen". Detre skjer kun under scrolling, og forsvinner like fort som den dukker opp...

    • Liker 1
  2.  

     

    Tenk hvis vi nordmenn hadde vært bare halvparten så arbeidsomme og ærlige som japanere generelt sett er. Vi hadde vært en verdensmakt.

    vel, det med at japanere er arbeidsomme er en sannhet med modifikasjoner, har jeg funnet ut etter å ha bodd her en tid nå. Både jeg, andre nordmenn og andre vestlige jeg har snakket med her borte, sitter med samme inntrykk; japanere jobber mye og lenge, men noe tregt og ineffektivt. Vi får gjort vel så mye på våre 7,5t enn de gjør på 12+.

     

    Omstendeligheten i Japan kan til tider være deres akilleshæl. Hadde de lært seg å være litt mer uhøytidlig som i Norge, så hadde det blitt gang på ting. Men på en annen side, hva mer enn olje, fisk og løse tanker om fred og forsoning har vi å eksportere her til lands?

    • Liker 1
  3. Hei. Trenger litt hjelp med å sette opp en koblingsboks til telefonlinja.

     

    Saken er den at telemontøren har trukket telefonkabelen inn til huset, men tok ikke med seg noen koblingsbokser for uttak. Så jeg tenkte jeg skulle gjøre jobben selv i stedet for å vente på montør.

     

    Er det noen som har erfaring/peiling på hvordan ledningene skal klemmes fast i boksen?

     

    Skal kun bruke ADSL på linja.

     

    Mvh Teru

  4. Sitter og vurderer 12" laptoper jeg også, men denne skal være til kona, så jeg trenger ikke maks ytelse, men mer utseende og lite støy. Har sett på:

     

    - LG Z1 12" WXGA,ATI X1350,Core Duo T2350,1 GB,120GB

    - FSC Amilo Si1520 12.1" WXGA, Core 2 Duo T5500,1 GB,120GB

    - Dell XPS M1210 12" WXGA, Core 2 Duo T5500, 1GB,120GB

     

    De koster ca det samme, mellom 10k og 11k, veldig lik spec på alle tre, så da gjelder byggekvalitet, form osv...

     

    Har dere noen erfaringer med disse?

  5. Hei. Er det noen som har erfaring med bytte av clutch på en Mazda 323? Kjenner at bilen slurer/mister taket ved akselerasjon i oppoverbakker og ved hastigheter rundt 60 og oppover... Jeg mistenker dette for symptomer for nedslitt clutch. Stemmer dette?

     

    Har snakket med en som mente at det kanskje hjalp med å slakke clutchwaieren. Noen som har peiling?

     

    Teru

  6. Har du kommet så langt at du har oppgradert? Er maskinen oppe og sviver?

     

    Jeg tenker på det samme - å oppgradere minnet på min HP zt3017ea. Men så var jeg innom en lokal datakjappe i dag, og snakket med en der som mente at jeg måtte ha originalminne spesifikt for produsenten. Jeg selv tenker at det burde gå greit uansett hvilke minneprodusent, så lenge det er en SO-DIMM DDR 2700, men han i butikken mente at han hadde "erfaringer".

     

    Så, er det noen som kan bekrefte denne "erfaringen"?

  7. Hei. Nå har min eksterne harddisk tatt kvelden, og planlegger et nytt harddiskkjøp. Lurer i den forbindelse på om det er noe vits i å gå for en 7200rpm harddisk? Vil jeg legge merke til forskjellen i ytelse mellom en hdd på 5400 og 7200rpm når den kjøres eksternt via FireWire/USB2? Tenker selv at det er bedre med en 5400 disk, siden den lager mindre støy og varme...

     

    Noen som har erfaringer på dette?

×
×
  • Opprett ny...