Jump to content

Grobbie

Medlemmer
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2744 profile views
 1. Er det noe mulig å skjerme for dette på noen måte?
 2. Har 5.1 sett med harman kardon høytalere samt SUB-TS7 fra samme produsent. I tillegg har jeg Onkyo TX-NR609 forsterker. Jeg har prøvd å søke rundt på nett men finner ikke noen gode (nye) konkret svar og løsning på mitt problem. Problemet er at subwooferen med jevne mellomrom tydelig plukker opp mobilsignaler og det kommer den klassiske lyden av når det er datatrafikk eller telefonanrop. "Heldigvis" hører jeg bare denne når volumet er lavt og slår ikke inn ved høyere/normal volum. Jeg bruker bare originale kabler som fulgte med. Har noen forslag til løsning på problemet?
 3. Takk for svar begge to. Har dere forslag til ekstra forsterker her? Lavest mulig prisnivå eventuelt brukt
 4. Nei er dette jeg er litt grønn på.. har fått noen svar at det kan gå så blir veldig usikker.er det noe jeg må ha i tillegg eventuelt for å få det til å fungere eller er det beste å finne en aktiv sub istedet?
 5. Hei, Jeg har kommet over en høytalerpakke med blant.a en passiv subwoofer. Problemet før jeg eventuelt kjøper dette er om min forsterker støtter dette eller er det en no-go? Jeg har forsterkeren Onkyo TX-NR609. Må jeg ha eventuelt noe i tillegg? Takk for all hjelp
 6. Det høres veldig sannsynlig ut og at noen da har vært litt heldige
 7. lurer på om det bare var dagstilbud i går. jeg fikk det til den gamleprisen 2792
 8. Hei, Jeg har søkt så godt jeg har kunnet på nett uten å ha funnet ett godt svar. Jeg har kjøpt meg Tiny C5 og koblet denne opp og den fungerer slik den skal. Problemet er at den ikke skrur seg på på ved tenning, og ei av når jeg skrur tenning av. Jeg må altså nå skru den manuelt av og på ved å trykke på av/på-knappen på adapteret. Den er koblet til sigaretttenneren/strømuttaket i midtkonsollen. Bilen er en Skoda Octavia 2011 stv. Noen som har tips til hvordan jeg kan få løst dette enkelt?
 9. sliter med nogenlunde samme problem, hvor mye koster en sånn rep gryterett?
 10. kan noe som raspberry pi være noe for deg? http://no.farnell.com/raspberry-pi?ref=lookahead
 11. fest faner visste jeg ikke om i chrome den var genial!
 12. etter å ha brukt firefox flere år, er det nå kun chrome
×
×
 • Create New...