Gå til innhold

kivriel

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kivriel

  1. Hei :) når jeg starter opp gta san andreas så er det rykkette , veldig små rykkete , legger nesten ikke merke til det til tider men svært irriterenes , før kunne spillet kjøre helt fint uten problem å når jeg spiller SA-MP så er det null problem å dra ... men gta iv drar jeg på maxa grafikk. Noen som vet feilen ? noen ganger klikker musa og så må trykke escape mange ganger så funker den igjen

  2. Hei, jeg startet min pc så gikk valt så tregt å var helt ubrukelig , kunne ikke trykke på noe engang. Så jeg bestemte meg for å reformatere pcen min, når jeg kom første ganga å skulle formatere den sås sto den på "pakker ut windows filer" på 0 % hele tia så kommer det følgende melding "Windows kan ikke installere nødvendige filer. Forsikre deg om at alle filer som er nødvendige for instalasjon, er tilgjengelig og start instalasjonen på nytt. Feilkode : 0x8007045D"

    Så prøvde jeg igjen så sto det jeg kunne ikke instalere på hardisken. Så når jeg skrur den av å på mange ganger kan jeg installere igjen men jeg får bare opp den feilmeldingen?

    Er det hardisken min som er gåen? men jeg finner den jo i biosen og der jeg instalerer ?

     

    Takk for alle svar :)

  3. Hei :) Har ett problem med min ps3, når jeg skal spille Cod modern warfare 3 så får jeg ikke god kvaliter på grafikken som andre folk gjør, har en 23 " full hd 1080 led skjerm, jeg skulle fått bedre kvalitet på bildet. Jeg bruker hdmi kabel å har prøvd å stilt den inn på hd , men vet ikke hva problemet kan være , kan noen vøre så snille å hjelpe meg ?

  4. Hei, har en HTC incredible S som ikke alltid er helt enig med meg, når jeg noen ganger skal trykke på noe vil den ikke f.eks ikke i noen ganger i meldinger. Det er ikke alltid men ofte og er helt forskjellig hva den ikke vil trykke på. så lurer på er det virus og hvordan får jeg det vekk eller er det ødelagt skjerm og jeg trenger ny ? hvor kan jeg fikse dette også ?

     

    Takk for alle svar :)

  5. hei :) lurer bare på om hva dere syntes hva jeg skulle renne på denne sesongen :) snowboard eller snowblades ? :) hva syntes dere ? :p jeg syntet skisko er dritt og ha på seg snowboard sko er mere behageligge men er bedre på blades en brett men har lyst til begge deler ? så hva ?

  6. jeg har selv alienware m15 x 260m 4gb ram i 7 prosessor for 17 k prisen er for disign kvalitet og extremt bra data. det er ikke mange lapptoppper som kan holde temperaturen nede så bra som alienware , når jeg spiller crysis på fullt og gta iv så ligger den på 50-60 grader bare ! det er ganske bra etter mitt syn. tastaturet er BRA men touchpaden er ikke fult så god

  7. scooter er sykt mye nicere en gir moped som pimp scooter, en blodtrimma scooter og en blod trimma gir moped så går scooteren ifra den godt . og så er scooter mye greiere:) jeg er gutt selv får lappen om en uke og jeg har aprilia sr 50 r . det er en bra scooter:) du kan alltid ha ting med deg under salen på en scooter :)

  8. hei jeg prøver og starte f1 2010 og det kommer bare opp alsource3| startpunktet for en prosedyren fantes ikke i biblioteket for dynamiske koblinger, openAL32.dll.

    noen som vet hva jeg må gjøre ?

     

    Alienware m15x

    4gb ram

    1gb nvidia 260 skjermkort

    i7 processor

    Det skulle jo være stort nokk

×
×
  • Opprett ny...