Gå til innhold

ovalle

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ovalle

  1. Hei :)

     

    Dette virker kanskje som et rart spørsmål, men jeg lurer på om noen av dere vet om noen bøker som forteller om magi, gammel overto og slike ting? Det kan være alt fra faktabøker om hvordan det var før, til bøker hvor folk påstår at "slik er det".

    Jeg liker å fordype meg innenfor emner, sånn just for fun.. så tenkte å finne en del "pensum" om magi hvis det var mulig.

     

    Takk for hjelpen til de som kan bidra :)

     

    Mvh:

     

    Ovalle, en evig student.

  2. Hei :)

     

    Jeg har tenkt til å lage en plakat med tegninger på. Jeg er ikke flink nokk til å tenge selv, og derfor lurer på om dår finnes en måte hvor man kopierer en tegning fra et utprintet ark, og så kopierer det over til en plakat?

     

    Jeg ønsker ikke å lime på bilder heller :)

     

    Jeg har ingen peiling på om en slik metode finnes, men takk for hjelpen til alle som svarer

    :D

     

    Mvh:

    Ovalle

  3. Hei :)

     

    Jeg er på utkikk etter en liste med alle bøkene man trenger å lese i løpet av det første året med paleontologi i USA eller et annet land (ikke masteren i norge). Jeg fant ikke hva jeg så etter på internett, så jeg lurte på om noen av dere kanskje studerte det, eller klarte å finne det.

     

    Jeg har ikke tenkt å ta studie, men hadde vert gøy å lese i bøkene for hobbyens skyld.

     

    Takk til alle som hjelper :)

  4. For å rive opp denne denne gamle tråden så lurer jeg på noe nytt. :)

    Jeg leste at man kunne ta utdannelsen sin i USA for eksempel, men eneste grunnen var hvis man fikk en master i pasientbehandling og at skolens eksamener og kurs var ganske like de i Norge.

     

    Noen som tar utdannelsen på denne måten, eller som vet noe mer spesifikt om å studere psykologi i USA?

     

    Mvh

    Ovalle

  5. Har du et budsjett? Er mange butikker jeg vet om som selger viktorianskinspirerte (altså ingen torturkjoler, de bare ser viktorianskinspirerte ut) klær, men ingen av dem er i prisklassen "fattig student" for å si det slik. :p

     

    Hehe, jeg regnes vel som en fattig student.. lever for 80 kr dagen :p Men tenkte dette kunne være en presang en gang i tiden eller noe, så prisklassen kan være litt høy, men helst ikke over 1000 kr :p

  6. Hei alle sammen!

     

    Jeg tenker meg at det finnes noen andre der ute som har bartending som en hobby, så jeg lager denne tråden hvor vi kan snakke om hvordan vi liker å lage drinkene våre og anbefalninger og alt sammen som hører inn under emnet.

     

    Jeg har nettopp begynt med det egentlig, ettersom det ikke var så lenge siden jeg ble 20. Synes det er morsomt å kunne mikse og trikse med drinkene. Eneste negative er prisen på alkohol i norge og mangel på isbiter :p Har ikke råd til å kjøpe en slik ismaskin og lage isbiter i poser tar masse plass :p

     

    Vel.. noen av dere som ønsker å fortelle om hvordan dere har det når dere skal lage drinker? Kanskje jeg kan få noen tips. Og det er bare til å fortelle om sin favoritt oppskrift og slik :)

  7. Oppskriften på rødvin saus skal jeg virkelig prøve en gang :D Takk :)

    Jeg kan steke biff og slikt så det er ikke problemet. Jeg tenkte at kanskje det ville vert litt spennende å gjøre noe mer fancy med biffen. Jeg kommer ikke på akkurat hva da, så det blir sikkert bare en god stekt biff :p

     

    Takk til dere som har svar, har vert interessangt å lese ;) Og bare kom med mer :)

  8. Tror ikke det er noen andre enn deg som kan si hva du virkelig bør studere.

    Jeg selv studerer psykologi og det er meget spendenes! Hvis du liker å jobbe med mennesker og vil ha en lønn med bra jobb er jo psykolog kanskje et mål? Personlig velger jeg utdannelsen for å hjelpe folk og ikke lønna da :p

     

    Men hva med en bransje innen for teateret? Det må vel være en god standard lønn hvis man jobber der?

  9. Hellais folkens :)

     

    Som mange av oss vet er det ikke så lenge til Valentine's day, og jeg har bestemt meg for å lage noe godt og forhåpentligvis romantisk utfra biff. Noen som har tips til en skikkelig god biffrett som jeg kan servere? :)

     

    Det er bare til å komme med goe opplevelser og erfaringer fra tidligere matlaging til denne dagen :D

     

    Hilsen: Ovalle ;)

  10. Hei folkens :)

     

    Jeg vet ikke helt hvor jeg skulle plassere denne tråden, men det ble her jeg kom frem til.

     

    jeg har nylig begynt å se litt på brettspillet Dungeons & Dragons og synes det virker gøy å lære dette. Så jeg lurte på om det er noen i Stavanger eller Kristiansand området som kanskje ville tatt meg under vingene og lært meg spillet?

     

    Det er bare for dere å dele opplevelser her inne og jeg er glad for alle positive og negative tanker om spillet :)

     

    Mvh: Ovalle ;)

  11. Tusen takk :D Det ser svært nyttefullt ut ;)

    Men jeg må innrømme at mye av det ser gresk ut for meg..

     

    Hva er liksom "Mage 1 sett maks tid på planke og sideplanke (venstre+høyre)" for noe?

     

    og på dag 2 står det: "Skulderpress med manualer (eksperter hevder at kun 20-30% av befolkningen har en skulderstruktur som tillater pressøvelser over hodet, så jeg foretrekker øvelsen skapular sidehev her)."

     

    "Nedtrekk med skulderbredt overhåndsgrep "

     

    Må si at "skapular sidehev" er ett ord jeg aldri har hørt før :p

     

    Jeg vet at spørsmålene mine sikkert er "teite" for de av dere som har peiling på dette.. men må innrømme at treningsopplegget virket bra, det inneholdt bare noen øvelser jeg har lite, som sakt ingen peiling på hvordan jeg gjennomfører :p

     

    Takk for nye svar :)

  12. Hei folkens. Jeg har engentlig aldri trent styrke noen gang i mitt liv.

    Kan si såpass at jeg snart er 20, 170 høy og veier ca. 70 kg.

     

    Jeg så mange som postet sine treningslogger med alle øvelsene og slikt. Det jeg lurte på var om noen av dere kunne anbefale meg ett treningsopplegg som går over 2 - 3 ganger uka som styrker musklene i kroppen.

    Jeg la merke til at mange snakket om forskjellige øvelser jeg aldri hadde hørt om, eller vet hvordan man trener (kan vel kalle meg litt Noob :p ) Så det hadde vert greit, hvis dere gidder å lage ett opplegg for en nybegynner som meg at dere også forklarer hvordan jeg skal utføre ovelsene. Det finnes et styrkerom her på skolen min som sikkert har alle nødvendige apperatene jeg trenger :)

     

    Takker dem som gidder å legge opp ett opplegg for meg :D

     

    - Ovalle -

×
×
  • Opprett ny...