Gå til innhold

Han som vet nesten alt

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Han som vet nesten alt

  1. For noen uker siden kjøpte jeg en Fenix LD20 fra Lightman.no

    Det er en fremragende lykt og har mange fine egenskaper. Bla. derfor jeg kjøpte den.

     

    Men av en eller annen merkelig grunn summer den. Når jeg slår på lykten kommer en sterk summelyd. Denne lyden er så sterk at jeg kunne funnet lykten med bind for øynene, selv om jeg startet 20 meter unna.

     

    Jeg lurer på om det er noen andre som har opplevd det samme. Dette er min eneste Fenix lykt, så jeg vet ikke om det er sånn lyktene deres er eller ikke. Jeg har lest en del tilbakemeldinger, og sett en del klipp av folk som snakker om denne lykten. Men de nevner ikke noe om en summelyd.

     

    Er dette en feilproduksjon eller er alle Fenix lykter sånn?

  2. så lenge kniven ikke åpnes direkte med en knapp eller bryter er den lovlig. selv om den er fjerbelastet. hvis du igangsetter åpningen med en bevegelse.

     

    jeg anbefaler kniver som: american lawman, vaquero, pocket bushman, outdoorsman, pendelton hunter, master hunter, master hunter plus... alt dette fra cold steel

  3. cold steel har mye bra. kjenner skjefen der personlig. han er veldig god til å komme opp med nye ideer og konsepter. firmaet har en eksepsjonell kvalitet. og jeg anbefaler på det sterkeste mange av deres produkter.

     

    kniven du snakker om er god, men kanskje litt uegnet til mye. syns at den blir litt liten, den er grei hvis du skal åpne eller kappe over ting. men hvis du vil ha en allsidig brukskniv, vil jeg anbefale kniver som outdoorsman eller SRK (fra cold steel). dette er veldig gode kniver som kan brukes til mye.

     

    men nå lurer jeg på noe! hvor kjøpte du kniven? og fikk du den anbefalt?

  4. når det kommer til analsex er det noen enkle regler. hygjene + smøring + komunikasjon=digg

    først og fremst, når det kommer til glidemiddel: bare bruk vannbaserte glidemiddler! gjerne med aloe vera. andre typer glidemiddel etser opp kondomen og vil også gi motstad istede for glid. og her vil vi ha lite friksjon! styr unna glidemiddler med bedøvelse! hvis noe gjør vondt så er det best å vite hva som gjør vondt så smerten kan unngås.

     

    obs: analsex fungerer best hvis begge parter er opphissede og tar seg tid! (spesiellt viktig de første gangene).

     

    jeg lager en lite guid fra begynnelse til slutt: start med å vaske området rundt anus godt. start forsiktig med å stimulere området rund anus. allerede nå tilfør rikelige mengder glidemiddel. når hun begynner å slappe av, kan du forsiktig begynne å føre en finger inn. bare en cm eller to. hvis hun liker dette fortsetter du. en veldig viktig ting er å snakke sammen! hele tiden. før fingeren dypere inn. forbi lukkemuskelen. be henne om å presse i mot (dette vil gjøre det enklere å føre den inn og enklere for henne å slappe av). når hun slapper av, tilfører du mer glidemiddel (ta litt på fingeren og før det inn). hvis hun syns det er greit kan du begynne å bevege fingeren sakte frem og tilbake, snakk med henne og hør hvordan hun liker det.

     

    når hun slapper av, og begynner å like det (hvis hun liker det), kan du begynne med to fingre.

     

    NB: alt som har vert i anus skal vaskes grundig før det kommer i kontakt med noe annet!

     

    så kan du spørre om lov til å gå videre, hvis du får ja følg nr 1 hvis nei følg nr 2

     

    1. trekk på en kondom, smør deg og henne godt inn. så starter du sakte. før penishodet inn i anus. bruk god tid og vent til hun slapper av. så fortsetter du gradvis til du fyller henne helt.

     

    2. fortsett med stimuleringen, se om hun har lyst til å gå videre. hvis ikke, avslutt og prøv igjen senere (hvis begge parter vil).

     

    fortsettelse nr.1: husk glidemiddel

    egentlig vil du bare penetrere ca 7 cm inn i anus. ikke dypere. du kan, men det er det beste hvis dere vil ha litt fart på det(ikke gjør dette de første gangene)

    de første gangene skal du komme fort, etter ca 30 sekunder. for å la anus få tid til å tilpasse seg. når du har fått utløsning forblir du inne til du blir slapp. då får anus tid til å trekke seg sammen og hun vil oppleve det som et midre ubehag når du trekker deg ut.de neste gangene kan du gradvis øke hvor lenge du holder.

     

    takk for meg. bare spør mer så skal jeg svare så godt jeg kan

    • Liker 1
  5. kun i veldig få tilfeller er det snakk om at du fysiologisk sett er for trang. oftest handler det om at personen ikke er avslappet eller opphisset nok. vaginaens struktur tillater ganske ekstreme forandringer. og når du blir seksuellt opphisset stømmer blodet ned i skjeden og fyller skjedeveggene, hvilket fører til at vaginaen strekker seg ut i sin fulle lengde. hvis du har problemer selv når du er totalt avslappet eller opphisset anbefaler jeg at du tar kontakt med en fagperson, evt. forelder.

     

    de som har kompetangse på dette området er f.eks: helsesøster på skolen din eller fastlege. men jeg vil anbefale at du snakker med moren din eller en eldre søster (såframt hun er seriøs, og vil ta problemet ditt seriøst)

     

    tusen takk for at du spør!

    lykke til!

  6. jeg anbefaler at du drar til forskjellige treningssteder evt sentere og ser hvordan det er der. hvis du ikke finner noe du liker så lå være å begynne.

    har holdt på med litt boksing men likte det ikke, holder på med andre kampsporter som hapkido og jeg synes jeg får mye mer ut av det. boksing er en konkuransesport. det du lærer om boksing får du antagelig ikke bruk for utenfor ringen, og det er det som engentlig betyr noe her i verden.

    det er mange gode boksemiljøer og de er stort sett lette å komme inn i. og når du er i et kampsportmiljø blir det som en familie. du blir godt kjent med de fleste, det blir et ganske sterkt bond mellom venner man konkurerer sammen med.

    hvis du vil inn i boksing for treningens skyld er det kanskje lettere å trives i noe offentlig. for mange av de private slipper bare inn de som vil satse på sporten.

    husk det du lærer på treningen skal kun brukes i treningssammenheng eller i selvforsvar/nødverge!

    sidene jeg ikke kjenner deg personlig vil jeg ikke anbefale noen treningssteder eller miljøeer...

  7. Har skutt med det meste som er...

     

    har skutt med desert eagle .50 cal, grepet suger, det er alt for stort, det er umulig å få godt grep. Den sparker som bare f...

     

    min topp 10, jeg har delt den opp i 2 deler, ''pistol'' og ''rifle'':

    ''Pistol'' topp 5:

    1. spesiallaget S&W revolver. cal.50 . det er laget 5 i verden...

    2. modifisert verson av glock 9mm med 30 skudds magasin og i full auto...

    3. colt mini 22LR, med 100 skudds brillemagasin, full auto.

    4. NAA LG-441 Guardian .380

    5. sig sauer 9mm para

     

    ''Rifle'':

    1. AS-50

    2. MP-7

    3. Tokarev

    4. AUG .223 og 9mm singel/full auto

    5. AK-47 S

  8. 1. Personlig misliker jeg co2 våpen, for det første kjøler co2 gassen ned løpet og dette gjør at du mister presisjon, for det andre holder en 88g patron til ca 50-90 skudd og de koster ca 60,- pr. stk.

     

    2. Den bruker co2 patroner 88g.

     

    3. har ingen kjennskap til siden. Kjøp heller fra noske butikker. F.eks softguns.no eller xxl.no.

     

    4. har skutt med ett. det var helt ok, men ikke mer. som sagt man mister presisjon.

  9. Myk opp. Tøy ut, ta ett varmt bad, tøy igjen. Du kan prøve arnika. (se arnika.no) Finn den med høyest prosent av arnika, ca 20 eller mer burde holde. (kan kjøpes på helsekost eller apotek)

    Det som mest sansynlig er tilfellet er at du har trent for mye eller at muskelen og senene har trukket seg for mye sammen. Eneste måten å fikse det på er å myke det opp, strekke og tøye på det.

    Hvis det ikke hjelper anbefaler jeg at du kontakter lege, fysioterapaut eller mesteren din.

    Men hvis du er usikker søker du profesjonell hjel før du gjør noe annet.

    lykke til :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...