Gå til innhold

program

Medlemmer
  • Innlegg

    1 181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av program

  1. tror det er noe galt med PCen til folk altså. Jeg har aldri, og jeg mener ALDRI hatt problemer med Opera 11 enda. Opera 10 var det noe småtteri man nesten ikke merket av ustabiliteter, men alt er borte i 11. I tillegg har ikke jeg vært borti folk med disse problemene som folk klager på her i Hardware.no-forumet annet enn at det har vært andre problemer enn med nettleseren.

     

    Jeg skal likevel ikke påstå det d det selvfølgelig kan være problemer jeg ikke har vært borti.

    • Liker 2
  2. Folk spør om tilbakemelding, jeg ser ikke da noen grunn til å svare med snille pusemeldinger. Personen spør for å lære, og hvis man ikke skriver at designet faktisk er stygt, og at man burde gå på lære litt lenger så skjønner jo heller ikke personen som spør om hjelp at dette faktisk er tilfellet.

     

    Akkurat her støtter jeg AnaXyd 100%. Når personen spør om noe, så fortener personen svar på spørsmålet.

     

    "Håper på posetive og konstuktive tilbake meldinger..."

     

    Ja, man kan håpe på poitive tilbakemeldinger. Jeg kan gjerne skrive at nettsiden er "vakker, flott og at du sikkert har brukt lang tid på den" hvis personen ønsker det, men hva hjelper det? Da fortsette bare personen på samme måte.

     

    At posten kanskje var på grensen til å kalles konstruktiv er en annen ting, men nå er det faktisk slik så langt jeg kan se at dette er en nedlastet template. Så hva skal man gjøre da, annet enn å anbefale personen å lære seg dette selv?

    • Liker 2
  3. Altså, jeg kan ikke annet enn å være enig med de andre her.

     

    Siden ser ut som om det er fra 90-tallet. Selve bakgrunnen på innholdet er helt jevnt lysegrå, mens bakgrunnen på siden er så utrolig dominerende. I tillegg er menyen helt jevnt svart. Alt hva gjelder farger og mønstre på denne siden er totalt feil.

     

    I tillegg er innholdet plassert tilfeldig rundt på den store flata. Ikke bare det at dette gir enda mer assosiasjoner til 90-tallet, men det er vanskelig å skaffe seg noen oversikt over siden.

     

    Og hvis du først skal ha reklame på siden så kan du ikke plassere den slik at det ser ut som om den er en del av innholdet. Nettsiden virker direkte useriøs, eller i beste fall eldgammel, også på grunn av det.

     

    Det er greit nok at du har brukt timesvis på denne nettsiden, men det hjelper ikke når nettsiden faktisk er stygg. Hvorfor skal du tjene penger på nettsiden, når du ikke en gang klarer å legge inn reklame på en brukbar måre?

     

    Jeg kunne prøvd meg som trappesnekker, brukt timer hver dag på det, men jeg hadde ikke tjent en jævla krone hvis rekkverket var skakt, to trappetrinn var ødelagt og det var malingssøl på resten.

     

    For å si det enklere: Lær deg å lage nettsider før du begynner med det.

     

    Dette var sikkert hard kost, men det er sant. Jeg ser ingen vits i å presse det fram i halvslemme innlegg. Nå får du alt på en gang, så har du noe å jobbe med. Og hvis du faktisk lærer deg å lage nettsider før du faktisk prøver deg på det, så ville du også brukt mindre tid på en langt penere side. Følg rådene du får.

  4. Går og går!

     

    Det er noen som klarer uoffisielt å kjøre Android og Linux oppå Windows Mobile! Muligens vil vi se et fullverdig ROM en gang i fremtiden, men hvorfor ikke bare kjøpe en Desire HD da?

     

    Går aldeles strålende for meg. Det du sier er vel ikke riktig heller. Den starter WM for å boote opp Android, men den kjører ikke oppå. Kjører en egen Kernel.

     

    Versjonen med Sense var ikke kjemperask, versjonen uten Sense fungere helt uten problemer. Kanskje litt høyt batteriforbruk, men holder ikke så langt unna en dag med normal bruk. Kjører man litt spill og slik holder den ikke lenge.

  5. Begge telefonene har sterke og svake sider. Det kommer ikke an på hvem som har flest feil/mangler, det kommer an på hvilke feil/mangler, og ikke minst styrker, som faktisk er vesentlig for kjøper.

     

    Å si at den ene er bedre enn den andre, og nærmest latterligjøre personer som mener noe annet, som Just-Me gjør, hører ikke hjemme på et forum, men en blogg. Derimot er Jada-jada sitt første innlegg et godt eksempel på hvordan man kan argumentere for telefonen man selv hadde valgt. Hvis de som mener at Wave er best argumenterer for Wave med begrunnelser, og de som mener Desire er best argumenterer for Desire med begrunnelser, så vil TS få et inntrykk av begge sider av saken. Dermed kan TS enklere finne ut av hvilken telefon som faktisk passer for han/hun.

     

    Desire:

     

    * Android + Sense - Jeg mener det gir mye bedre fleksibilitet. Selv synes jeg Android er langt greiere. Det går an å se på videoer på youtube av begge OSene ved å søke på telefonene, så vil det gi et lite innblikk. Eller så er det ikke noe i veien for å teste i en butikk.

     

    * Android Market - Massevis av apps til telefonen.

     

    Det er i alle fall mine to ankepunkter for å velge Desire. Jeg synes Android er så mye bedre og greiere enn Bada at det alene gjør at jeg velger Desire. Men som sagt kan du prøve dette selv da dette er subjektivt.

  6. Hei. Jeg ser at du er veldig interessert i programmering. Men jeg vil begynne med at det ikke bare er å bli en programmerer. Det er mye lesing og læring og år med erfaring. Men som med det meste annet, så går det an å begynne enkelt.

     

    Start først med HTML og CSS. Det er det helt grunnleggende for å lage nettsider. Da er http://www.w3schools.com/ er veldig bra nettside. Det står på engelsk, men det gjør det stort sett når du skal lese om webdesigning, programmering osv.

     

    Start med HTML og CSS. Når du føler at du kan det virkelig godt kan du gå over til Javascipt og PHP. Men det er viktig at du ikke går for fort fram, da blir det fortvanskelig og du har lett for å gi opp.

     

    Enkel liste:

     

    HTML: Legge til innhold på nettside som tekst, bilder osv.

     

    CSS: Design på nettside. Farger, størrelse osv.

     

    Javascript: Legge til dynamsike elementer. F.eks. endre bilder, åpne pop-ups osv. uten at siden lastes på nytt.

     

    PHP: For å lage dynamiske nettsider. Ofte brukt sammen med MySQL eller andre typer database. Kan brukes på nettsider hvor brukere må registrere seg, i gjestebøker og forum osv.

     

    En veldig forenklet liste. Det er språkene jeg stort sett bruker på nettsider. Alt står det en god del om på http://www.w3schools.com/

     

    Da er det bare å sette i gang og se om du er interessert. Hvis du trenger hjelp så er det selvfølgelig bare å spørre på forumet. Lykke til!

    • Liker 2
  7. Nok en gang, fordi at du like Spica best av disse, så er ikke Spica best for alle, siden du har en subjektiv mening.

     

    Selv ville jeg enten valgt HTC Wildfire eller Samsung Spica. Spica har nok bedre skjerm samt kraftigere prosessor. Wildfire har vel litt mer minne pluss HTC Sense. HTC Sense ser mange på som en fordel siden mange mener at det gir en bedre brukeropplevelse og er enklere i bruk. Dette er selvfølgelig subjektivt, så kan kanskje være lurt å prøve ut før kjøp.

     

    Edit: Ut i fra videoer jeg har sett på nettet av Wildfire så synes jeg ikke den ser merkbar tregere ut enn Spica til tross for svakere prosessor, men dette kan merkes ved oprasjoner som er litt tyngre enn "vanlig" bruk som e-post, ringe osv.

  8. Av de ville jeg personlig valgt Desire pga. HTC Sense, noe jeg synes gjør telefonen mer brukervenlig. I tillegg er det jo en krafttelefon også. I forhold til X10 så synes jg også at den er hakket raskere i bruk.

     

    Men så kommer vel Samsung Galaxy S om ikke så lange. Ut i fra det jeg har sett så ville jeg fremdeles valgt Desire fordi jeg synes ikke menysystemet til Samsung ser noe bra ut. Utenom det så er Galaxy S råere sånn hardwaremessig.

     

    HD2 kjører WM, og da burde du vite hva du kjøper før du kjøper det. Eventuelt om du trenger noen proff-funksjoner på jobb e.l. Ellers så er det mange som ikke liker det. HTC har riktignok lagt Sense over, så jeg synes den er veldig god i bruk. Men opplever allikevel at ikke alle er helt fornøyd med det kontra Android.

     

    Og det vil alltid komme noe som er enda råere rundt neste hjørne.

  9. Hvis du spør så vil jeg tro at du vil like Desire best. Jeg tror at Android vil være et OS du kommer til å like bedre pga. enkelheten, fleksibiliteten og Android Market.

     

    Hvis du vurderer WM uten å vite hvordan det er, vil jeg i alle fall råde deg til å teste det ut først.

     

    Men jeg anbefaler deg Desire av nevnte grunn.

  10. Folk har forskjellige synespunkt på ting her. Å si at meninger er fakta er bare usaklig. Noen liker Hero pga. Sense og det har ikke med jentevennlig eller ikke å gjøre. Det har med at en brukervennlig telefon er enklere i bruk og opperasjoner tar kortere tid etc.

     

    Så får andre ha andre meninger, men man skal ikke rakke ned på smaken til folk. Jeg synes at moderator snart burde ta tak i dette. For det har virkelig blitt et problem her i mobilforumet at folk tror at deres meninger og smak er fakta. Det ødelegger bare for veiledning. Og spesielt siden denne "folkegruppen" har en stygg tendens til å sende usaklige og offtopic-drittslenging til folk som har andre meninger.

  11. Vel det som sannsynligvis har skjedd er at TS bestilte tattoo, og så kom han på forument for å høre om den. Derfor så kunne han ikke velge noe annet. Hvis man ser på datoene så lagde han tråden den 25. og hadde telefonen den 27., og siden han besilte fra telenor/djuice så må han ha bestilt den senest 25... Damn im like fuckin sherlock holmes. :)

     

    Ergo: tråden er feilplassert.

    Du har rett!

     

     

    Og dessuten har jeg prøvd andre touch-telefoner, Samsung, iPhone, LG, o.l. Så jeg er fornøyd med den i forhold til denne.

     

    Ville ikke ha noe tilbud om andre telefoner, ville bare vite litt om den, og så er det eneste folk snakker om er Spica og andre "gode" tilbud.

     

     

    Dessuten ser jeg ikke mye forskjell i en Hero og en Tattoo. Og siden Tattoo da er billigst, er den best for min del.

     

    Jeg forstår fremdeles ikke logikken din. Du har bestilt en telefon og vil vite om den, men vil ikke vite hvordan den er i forhold til andre? Telefonvalg er relativt.

     

    Du trenger hjelp til å vite om en telefon du allerede har bestilt, men du "vet" tydeligvis at det ikke er stor forskjell på den og Hero? Eller? Vel, det stemmer i alle fall ikke.

  12. Jepp, hvorfor starte en tråd når du ikke er interessert i hjelp. Når du får høre masse negativt om en telefon så kjøper du den og kan ikke fatte kritikken, uten at du har prøvd en annen telefon.

     

    Og så kommer du med et innlegg hvor jeg ikke kan skjønne at du har noen som helst logikk. Du sier at eneste alternativet ville vært iPhone, hvorfor i all verden er det et bedre alternativ enn f.eks. Hero da? Begge koster mer, så er bare iPhone et alternativ fordi du kan få Tattoo billigere enn Hero? Ja, men den er også billigere enn iPhone.

     

    Det er vel egentlig ikke oe vits i å føre denne tråden videre, men jeg må virkelig inrømme at det hadde vært interessant å høre baktanken ved det innlegget der.

  13. Ble bare litt sånn urolig hvor jeg skulle evt bestille Desire/Legend fra. han i butikken som jeg var i sa at ikke alle nettbutikker selger de som er ment for de norske markedet.

    Noen som vet at komplett selger Desire eller Legend ment for det Norske Markedet?

     

    EDIT:

    Det er veien å gå, gutten min! :D

     

    Jeg er et tre FFS! :new_woot:

     

    Hvis du bestiller fra Komplett.no så har jeg liten tro på at det skal være noe problem. Slikt oppstår som regel hvis du enten bestiller telefonen rett etter lansering eller fra en nettbutikk som f.eks. Amentio som blant annet ikke har eget lager. I tillegg er det som oftest merket hvis det skulle være noe annet enn norsk språk.

  14. Jeg kjøpte min Legend fra MPX (Komplett.no) og siden jeg er nordmann var den nok ment for det norske markedet. Språket på telefonen er norsk all-the-way hele veien, og norsk tastatur kan enkelt lastes ned fra Android Marked (selv om jeg foretrekker tastaturet uten æ,ø,å). ;)

     

    MPX er Komplett... ga mening... Komplett selger Legend 8% billigere O.o

     

    Vel, Komplett.no er ikke MPX.no, men de har samme lager og er begge eid av Komplett ASA. Men de driver jo allikevel forskjellig butikk på nett. De selger heller ikke varer for helt lik pris.

  15. Enkle svar uten begrunnelse er ikke verdt noen ting. For da vet ikke TS hvorfor. Det kan faktisk hende at han/hun verdsetter andre ting enn deg.

     

    Jeg ville valgt Desire fordi den har større skjerm og er litt raskere. Hvis du derimot foretrekker en litt mer kompakt telefon med mindre skjerm så er Legand et godt valg.

     

    Men det helt riktige svaret vil alltid være at du burde prøve selv, selvfølgelig.

     

    ååå give me a break. Du ville valgt Desire grunnet større skjerm og at den er raskere men ikke Galaxy S som igjen er mye raskere en Desire og har enda større og bedre skjerm :tease: Jeg må le av deg.

     

    Du er jo helt tåpelig. Desire og Legend er i grunn samme telefon utenom nevnte forskjeller. Det er langt i fra tilfellet mellom Galaxy S og Desire der hele UIet i Galaxy S er annerledes.

     

    Kan ikke du slutte med slik unødvendig provosering som bare ødelegger diskusjoner på forumet. Hadde du giddi å lest mine begrunnelser så hadde du sett at det er to helt forskjellige saker. Men desverre så skriver du tydeligvis KUN for å provosere og ødelegge for oss andre her.

     

    Så et lite sammendrag slik at du også kanskje kan får det inn, men jeg understreker KANSKJE. JEG ville valgt Desire fremfor Legend på grunn av at Desire har større skjerm og er hakket raskere enn Legend. MEN til tross for at Galaxy S trolig er hakkiet raskere igjen, og har større skjerm enn Desire så ville JEG allikevel valgt Desire pga. UIet som JEG verdsetter fremst I DETTE TILFELLET. Selvfølgelig i tillegg til andre ting.

     

    Men jeg må også legge til at jeg ikke kjøper en telefon pga. størst mulig skjerm, men pga. en skjerm med ideell størrelse. Noe du også selvfølgelig klarte å misforstå.

     

    Og så må jeg understreke enda en gang, siden du ikke fatter noen ting uten å få trøkt det inn det ene øyet og lokke igjen alle andre utveier av hjernen, at dette kun er PERSONLIGE MENINGER og ikke fakta! Det samme gjelder med alle dine innlegg. Derfor er det viktig at man begrunner en mening, fordi din smak kanskje ikke faller likt inn hos alle andre personer. Du er nemlig IKKE idealmennesket.

    • Liker 1
  16. Enkle svar uten begrunnelse er ikke verdt noen ting. For da vet ikke TS hvorfor. Det kan faktisk hende at han/hun verdsetter andre ting enn deg.

     

    Jeg ville valgt Desire fordi den har større skjerm og er litt raskere. Hvis du derimot foretrekker en litt mer kompakt telefon med mindre skjerm så er Legand et godt valg.

     

    Men det helt riktige svaret vil alltid være at du burde prøve selv, selvfølgelig.

  17. Martin_Norge: Det var en gammel tankagang da. I alle fall med tanke på at det er den teknologiske verden vi snakker om. HTC Desire er en av de aller rasekeste telefonene du får tak i. Den har også Android og ikke WM. Til og med HTC HD2 som har WM er superrask.

     

    Hvis du ikke vil ha HTC fordi det er tregt så tror jeg du må vente en god stund til det kommer noe som faktisk er raskere, i alle fall merkbart.

  18. Altså, det må da være relevant med forslag om en annen telefon. Hvis du får en annen, bedre telefon til samme pris så burde vel det være med i en vurdering om et eventuelt kjøp?

     

    Uansett, jeg synes at Tattoo er en brukbar og billig telefon. Vet ikke hvordan det er nå, men det var litt problemer med enkelte apps på Market pga. skjermopløsningen er for lav. Men som sagt vet jeg ikke hvordan det er nå, kan hende noen andre vet det?

×
×
  • Opprett ny...