Gå til innhold

macusa

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av macusa

  1. Til dere med ødelagte telefoner: Lefdal har samme løsningen som Netcom, men da behøver ikke telefonen å fungere, bare være komplett. (telefon, batteri og deksler) Og du får minst 40kr. i gavekort pr. telefon. De aller eldste går dog ei å pante.. Men sjekk på www.lefdal.com/vikjoperdinmobil så kan du søke opp IMEI og får prisen med en gang :)

    Du får levere max. 10 stk. pr. gang siden de bruker lang tid på å registrere de inn manuelt. Jeg har levert inn 49 ødelagte og 1 fungerende, så jeg digger løsningen! :D

  2. Først og fremst, her har du en måte å finne det ut på: http://bit.ly/MKO9yw

     

    Men for å ikke være fullt så dust så har du utelatt en viktig detalj, hvilken PC er det snakk om? De fleste laptoper kommer med en egen partisjon hvor install-filene til Windows ligger, en såkallt D2D recovery. Har du feks. en Acer så trykker du Alt+F10 rett etter at du har startet maskinen (slått den på, ikke komt inn i windows) Da vil du få muligheten til å reinstallere maskinen til fabrikkoppsett.

  3. Ligger 3 Samsung 2233rz 120Hz på finn.no kansje noe å vurdere? aner ikke hvordan denne skjermen er selv, men til den prisen taper man ikke så mye om man ikke liker den :) 1200-1500kr.

    En i Bergen: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35683590

    En i Førde: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35394191

    En i Arendal: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35934570

  4. Du vil da virkelig ikke kunne spille noe mere spill på PCen du linker til @LMH1

    Og HD7410M vil jeg da virkelig tro at vil drive Football manager..

    Men til den prisen du ligger på så får du ikke noen mirakelmaskin uansett, men mitt forslag er ypperlig som en mediesenter PC, pluss at den er 100% stille når du ikke bruker BR.

     

    Edit: Og kjøper du BR drev fra ebay så får du dette for rett over 200 istedenfor 695,-

  5. Kabinett: Shuttle XS35GTA V3 Barebone 2198,- OBS: MÅ være GTA versjonen! Ellers er skjermkort boss.

    Minne: Corsair Value DDR3 SO-DIMM 1333MHz 4GB 189,-

    Optisk drev: Samsung Blu-Ray Writer SN-506AB 695,-

    SSD: OCZ SSD Agility 3 Series 2.5" 60GB 565,-

     

    Totalt: 3647,-

    For en kjempeliten PC som kan henges rett bakpå tven.

    Priser er hentet fra komplett men andre har de kansje billigere.

  6. For å spare deg selv for tid og problemer så ville jeg ha kontaktet utsalgssted og spurt "Dersom jeg hypotetisk sett hadde kjøpt en datamaskin fra *produsentnavn* her igår og den har en produksjonsfeil som gjør at den ikke kan brukes. -Kunne jeg da ha levert den inn og fått en ny med en gang eller hadde dere sendt den til reparasjon og jeg hadde vert uten pc i 1 mnd?" Og dersom de sier at du hadde fått ny så sier du at du faktisk har det og dermed vil bytte pcen.. Sier de at den kommer til å bli sendt til reparasjon så ville jeg bare ha svart at "Oki, men da var det bra at pcen min ikke har problemer.. Jeg ønsker derfor å benytte meg av 30dagers kjøpsgaranti" (om butikken har det) eller angrerett dersom den er kjøpt på nett.

    Lever inn pc, få kredittnota og hent ut en ny pc. -voila! Det gjorde jeg sist TVen jeg kjøpte på elkjøp var feil på ved kjøp. (Men husk å si hvilken produsent det gjelder, de har kansje andre avtaler med Samsung enn med Acer, så det er viktig å få frem!)

  7. Ingen her som legger noe vekt på at du har fått ny pc av Acer..

    Når du får ny PC er alt som har skjedd tidligere i saken ravende likegyldig.

     

    Med ny maskin kommer ny garanti/reklamasjonsrett. Glem og kast alt fra den originale maskinen.

    Papirene/arbeidsrapporten du fikk med den nye maskinen er nå ditt garantibevis.

     

    Dermed har du ikke krav på heving av kjøpet.

    Dersom du ønsker å sende inn gratis må du gå til Deal og levere den inn der, når de kjøpte Elprice overtok de ansvaret ovenfor Elprice sine kunder. Utenom å gjøre det så har du ikke krav på å få sendt inn datamaskinen gratis, leverandør plikter kun å betale frakten tilbake til deg.

    Men flere leverandører velger å gjøre det som en ekstra service, så ring til Anovo som er verkstedet som reparerer for Acer kjøpt på Elprice og spør om det dersom du ikke kan/vil levere hos deal.

     

    Heving av kjøp forutsetter:

    -3. gangs reparasjon av samme feil og på en datamaskin vil dette måtte være fysiske feil siden bruker har full tilgang til alle maskinens drivere og BIOS oppdateringer på nettet. (At verkstedet skriver at de har gjort det er nokk bare en annen måte å si "vi fant ikke feilen men syns det er for teit at du skal betale forundersøkelsen, så da bare skriver vi at vi har gjort noe slik at kostnadene dekkes på garanti.")

    -4. gang forskjellige feil, også dette av fysisk art.

    -leveringstid på deler eller generell servicetid.

     

    og til Andzel: Å true med å gå til media for noe sånt er det dummeste du kan gjøre. Du risikerer å bli sortelistet av verkstedet og leverandøren "nei faen for en dritt, vi er ett stort selskap og trenger ikke sånne drittkunder så her setter vi oss på bakbena. Han han bare kose seg med å prøve saken i forbrukerrådet, vg eller i bestemors bingolag." Ingenting godt kan komme utav det.

  8. Jeg har BenQ M2700HD og er strålende fornøyd! har ikke angret en dag på at jeg kjøpte den. funker også udmerket til spilling selv om det er litt mørkt. alt du kan tenke deg av innganger og den ser fin ut. :) Billig er den også :)

     

    http://www.dustinhome.no/benq-m2700hd-27-wide-tft-black/product/5010378981?csref=Prisjamforelse_Prisjakt_1518

     

     

    Og Arni90.. Hvorfor skal folk alltid legge seg opp i valgene noen tar.. han spesifiserer at han vil ha en 27" og da har han nokk vurdert resten og komt til den avgjørelsen. Svar på spørsmålet du og ikke bry deg om resten.

  9. Hadde du kjørt Nikon, hadde en så basic kombo som D80 og SB-600 latt deg styre blitsen trådløst så du kunne hatt 30 meter mellom deg og blitsen om du ville. Kanskje mer smile.gif

     

    Korriger meg om jeg tar feil, men D80 må vell blitze for å trigge SB-600? Ikke nødvendigvis så ekstremt mye, men det vil nokk reflekteres av refleksen enn då. Tom Su-800 har blitz i seg.

    Men en papplate forran kameraets blitz vinklet mot SB-600 hadde vell gjort susen. :)

  10. Hvilken type photopapir du bruker har meget mye å si.

    Canons blekk er tilpasset Canons photopapir og bruk sammen med feks. HPs papir vil ikke gi like bra resultat. Ofte vil blekket bare "klatte" seg oppå papiret.

    Det er også meget viktig å stille inn riktig papirtype. Bruker du photopapir så må du spesifisere om det er glossy, semi glossy osv. ellers blir blekkmengden feil og kan gi ett blasst eller for mørkt resultat alt etter som.

    Har du prøvd å skrive bildet ut direkte med minnekort/pict-bridge?

  11. Selvsagt skal kunde ha tilbake produkt av samme kvalitet eller bedre (på alle punkter) utenom pris.

    Jeg bare fikk inntrykk av at TS mente at han uansett fikk tilbake vare med samme pris, ikke samme produkt/kvalitet.

    Som sagt dersom han kjøper en pc til 20000, men ett år etter koster akkurat samme modellen 9000.

    Kunde får da akkurat lik pc tilbake og ikke den i samme produktgruppe men som er ett år nyere.

    Det er produktet man forsikkrer, ikke prisen/verdien.

    Har hans modell gått ut av produksjon så ville jeg selvsagt gitt han en ny med samme eller bedre specs. Men om den hadde kostet 12000 fordi prisen generellt sett på den produktserien hadde gått kraftig ned så hadde han bare fått den til 12000. -ikke den til 20000 som nå var i den nye produktserien som da kom med skuddsikkert deksel, uknuselig skjerm og var vanntett.. Bare fordi at det er prisen man skal matche.

     

    Hadde det dog ikke eksistert noen naturlig erstattning hadde jeg betalt ut kjøpesummen minus verdireduksjon (dersom det var noen)

     

    Edit: Føyer da også til at siden Samsung har sluttet å produsere Dslr så hadde jeg funnet pris på erstatter hos Pentax og tilbudt kunden dette eller pengene. (Evt. samsungs siste kjennte utsalgspris minus verdireduksjon dersom pentax sin erstatter hadde vert for kostbar)

  12. Camera & Videoteknikk har kjøpt opp Fovi Service (pentax) i Nydalen/Oslo. Pentax og Samsung er jo "det samme" så ville absolutt ha svinget innom til Pål der siden C&V har service for begge disse merkene.. Pentax vil jo være det naturlige erstattningsprodukt siden Samsung har gått over til hybrid.

    (tror dog at Samsung bare repareres i Bergen)

     

    Er dette med at det er verdien på produktet som erstattes og ikke spesifikasjonene -noe du er 100% sikker på? Jeg jobbet tidligere i bransjen og i alle forsikkringsoppgjør jeg har stått for så er det specs. det går på. Om du knuser en PC til 20000 1 år etter at du kjøpte den og det fortsatt er mulig å få tak i samme modell så er det dette som er generell praksis, selv om den nå bare koster 9000. Ellers blir det den som er mest lik i specs. Pris har da vert en svak faktor (dyrere eller billigere) Men det er nokk noen forsikkringsselskaper som opererer med dette du sier, men klargjør i alle fall om du mener dette alltid gjelder alle eller bare med ditt selskap.

  13. Du behøver ikek å ta deg nær av følgende, men det er flere som har gått på den smellen..

     

    Har du slått på AF på objektivet? :p

    Om du har det og du setter kameraet på fullautomatikk (grønne feltet på modeselectoren) og sikter mot noe godt opplyst så burde det jo gå.

    Har også vert borti de som mener alle bildene blir grumsete.. men i virkeligheten har de aldri sett på bildene.. de ser bare inn i dioptere bak.. og så har de ikke justert den in etter øyet sitt.. :p (det lille hullet du ser inni bak når du skal ta bilder.

  14. fake edit: Etter litt kjapp google-forsking kom jeg over denne siden. Heptan kan vel ikke være så galt når det er det Serviceproffen (som bla. gjør all service for Canon) bruker. :)

     

    Sa ikke at man ikke burde bruke det, sa bare att det er lurest å forsøke uten først.

     

     

    Hmm, hva med trykkluft på boks? Kan sensoren ødelegges ved så høyt trykk?

     

    Det er ikke trykket du skal værer redd for, derimot så "spytter" den av og til ut litt fuktighet som kan være myyye vanskeligere å få vekk enn det originale støvet.

  15. Q-tip er ikke farlig å bruke, men det er jo forskjell på disse også..

    Prøv i det lengste å unngå bruk av heptan, acetone eller annen sprit.. både fordi det vil legge igjen en hinne på sensoren og fordi det ofte kan by på mere problemer enn det gjør godt.. Prøv først bare ren q-tip, og går ikke dette SÅ prøv med evt. heptan.

    Husk også å bare dra q-tip'en i én retning (feks. fra høyre til venstre)

    Men prøv først å blåse det bort..

×
×
  • Opprett ny...