Jump to content

Zungam

Medlemmer
 • Content Count

  475
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Står mellom samsung s20 ultra 5g og iphone 12 pro. Liker ikke at de europeiske s20 utgavene ikke har snapdragon på premium modellene. veldig fornøyd med s10 plus. Kanskje iphone er et tryggere valg denne gang? Kan dessverre ikke vente til s30 kommer......
 2. Har fått beskjed om å ordne det ila 2020....
 3. Har s10 plus i dag. Fornøyd, men kan få ny jobbmobil på arbeidsplassen. Uten mellomlegg. Kan velge selv, og det kan være s20, s20 plus, s20 ultra, s20 note. hvilken bør jeg velge om jeg er veldig fornøyd med s10 plus? har også mulighet å velge iphone varianter utenom siste pro utgave.
 4. Jeg har lg oledc8 og opplevde sync forsinkelse ved å koble apple tv 4k direkte i tv og hdmi arc til q96 planken. når jeg koblet om og la Apple tv 4k direkte i lydplanke, viser den dolby atmos ved avspilling (Netflix) og ingen sync problem. Men, apple tv vil ikke vises i dolby visjon (bilde innstilling) og viser i 4k HDR isteden. https://support.apple.com/no-no/HT204069 må vente om lg c8 får oppdatering til å bruke earc. Ellers mister jeg muligheten ved å ha apple tv sin dolby visjon? Edit: hadde feil hdmi kabel mellom planke og tv. Må kjøpe ekstra 4k kabel som er lang nok. Planken står foreløpig på gulv siden den er for høy foran tv På tv benk. lurer om jeg skal teste om sync erroren også gjaldt eldre hdmi kabel.
 5. Oversikt supertilbud følges samme oppskrift 2020 , vil Power være med i slutten av juni/ begynnelsen av juli.
 6. Takk. leste litt om tilkobling sub og bakhøyttalere. Ved plassering litt avstand fra enhet, kan lyden/tilkoblingen være litt ustabil med å falle inn/ut. Hvordan opplever dere det?
 7. Vurderer et lydanlegg til c8 lg65 tv. vil helst ha lydplanke med sub og trådløse bakhøyttalere om det er stabilt nok. noen med anbefalinger på Power? Vil benytte meg av supertilbud kampanjen.
 8. Kjøpte LG Oled65c8 på power under 20% kampanjen. Ventes levert neste uke. I mitt tilfelle var prisen 15 992 ,- avgjørende for valg av denne. Har lest litt i ettertid og jeg ser en del sport og fotball. Men liker å se filmer og serier. Har i dag tv fra lcd fra før 2010, så forskjellen vil bli stor uansett. Har 30 dager til å teste ut, men burde jeg kanskje vurdert et annet i forhold til allround tv titting eller akseptere litt dårligere på sport, men fantastisk til film? Ser at trådstarter har gitt karakterer for dette i første post i denne tråden.
 9. Vil d være mulig å bestille en q9 eller c8 i fysisk butikk og betale demografiske da, selv om det er lengre leveringstid?
 10. Hva er det som meldes til nrk? Navn på brukerkonto der en kjøper tv, eller bruker de navn tilknyttet oppgitt telefonnummer eller rett og slett navn på kortholder som brukes på selve kjøpet?
 11. Hvilken tv under 15000,- ( med 20%rabatt) på power bør jeg se på? Helst 65 tommer.
 12. Hvordan er innbrenningsproblematikken på denne? Vurderer denne bare i 65#.
×
×
 • Create New...