Jump to content

Zungam

Medlemmer
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Hvorfor tror du den kommer på bedre tilbud? Utgående modell, og forgjengeren kom på sitt laveste 24 997 ,- https://prisguiden.no/produkt/lg-oled77cx6la-434960 Med prisgaranti og opp mot 60 dager returrett kan det kanskje ikke være risiko å kjøpe denne modellen nå.....
 2. Er denne https://www.komplett.no/product/1212596/tv-lyd-bilde/tv-er/samsung-75-qn90b-4k-neo-qled-tv bedre enn LG oled 77C1? Bare svar mot denne og ikke de nyere LG Oledene.
 3. Ok, så den (Amerikanske qn90a) er mer lik denne: https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-smarte-hjem/tv-og-tilbehor/tv/samsung-75-qn93a-4k-neo-qled-tv-2021/293515 ?
 4. Zungam

  Manchester United

  Jeg skrev i går en liten setning om kanskje kapteinsvalget til ETH kan ha skapt uro... Ser at Vg siterer lokalavisen om nettopp dette Krangel i united tropp før brentford kampen Uansett, er vel lettere å få samlet barnehagebarn i en barnehage enn det er i den spillertroppen United råder over..
 5. Zungam

  Manchester United

  Her er det mange å legge skylden på. Noen gjelder kortsiktig andre langsiktig (eiere) og tilbake i tid. - Er det hentet inn psykolog eller mental trener nylig? Selvtilliten er på det mentale planet, og når ETH ikke har karismaen av sin væremåte ( ikke kritikk av han)så bør de gjøre mer her. Det nevnes jo ofte at de spiller ok når det ikke er særlig press ( pre season, uten tilskuere, og til og med landslag. - kortsiktig har ETH feilet i 2 kamper ved å benytte feil taktikk utfra spillere han råder over. Han vet at DDG ikke kan bruke føttene. Han fortsetter med samme kaptein. ( det kan ha skapt like mer uro det). Og burde nok valgt mye enklere og tryggere system i starten for så og slippe mer opp. Spesielt om han får nye spillere. Synes også at Steve Mclaren som har erfaring i PL burde gitt sterkere advarsler om naiviteten som er vist. Vi får smake på det at en trener uten PL erfaring som spiller eller trener kommer inn. SAF fikk middelmådige spillere til å "overprestere". Det kjennetegner gode trenere. Utvikle potensialet og gjerne få spillere til å bli en bedre versjon av seg selv. Se f.eks på Klopp. Er flere spillere han har fått til å overprestere. TEH må få tid, men problemet er at elendigheten har pågått helt siden SAF la opp. Hvordan få selvtillit i et lag som kollapser med 1 mål imot. Og alt av små problemer, feil og mangler blir blåst opp. Et sinnsykt medietrøkk. Hverken City, Liverpool eller de andre store klubbene kan sammenlignes mot det medietrøkket som ligger på United. Til og med når City eller Liverpool vinner er det United som er klikk og nyhetssakene i flertall...... Dette tar ikke ifra ansvaret til spillerne. De har jo bevist gang på gang at de ikke vil spille fotball. Null spilleglede. Men, hvordan i den situasjonen klubben er pr. i dag, skal trenerne få dem til å prestere akkurat nå, når spillerne tydeligvis ikke er gode eller ikke klarer å få det ut i kamp? Om det kommer nye eiere inn, vil jo ikke de samme spillerne plutselig finne storformen. Tror vi også nå har ødelagt rykte såpass, at de beste spillerne ikke vil inn i United og ødelegge karriere eller rykte. Da sitter vi igjen me de over 30+ i slutten av karrieren.....
×
×
 • Create New...