Gå til innhold

AshtraY

Medlemmer
  • Innlegg

    1 302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AshtraY

  1. Testet dette, men ingen servere kommer opp på verken TF2 eller TF2 Beta.

     

     

    Og teksten som etter en stund kommer opp, eller om jeg stopper søket er:

    No internet games responded to the query.

    #1: Reset ruteren din.

    #2: Sjekk brannmuren på PC, ruter og Antivirus (prøv å disable all brannmur OG antiviruset i 5 min bare for å se om det ikke er det som er problemet).

    #2.5: Evt slipp gjennom alt fra Steam til TF2 både på PC'n og ruteren om du ikke har gjort det.

    #3: Driver problem kanskje? Sjekk om alt er oppdatert (har du hatt noe driverkrasj i det siste?).

    #4: Reinstaller TF2.

     

    Btw, er det bare TF2 du har det problemet med? Går det greit med CS(S/1.6), L4D(2), etc?

     

    Eg har same problem. Får opp serverlista, og alt går fint, i CS:source.

     

    Fikk opp serverlista i sjølve STEAM programmet, men ikkje i TF2. Men ellers takk for tipsa som allereie kom !

  2. Hvis de dropper Sims- elementene fra GTA 4/SA og selvhøytideligheten fra GTA 4 og heller gjør det mer som VC og GTA 3; da er jeg interessert. De to siste spilla skuffa meg så til de grader.

     

    spot on! GTA 4 var rett og slett eit kjedeleg spel.

     

     

    Å måtte pleie vennskap med NPCa

    Gå på dates

    Spele minigames, tukle med ein PC

    kjedelege missions dynka med realisme

    Ei verd som skal reflektere den ekte verda.

     

    vice city og GTA 3 var absurd og morsomt, slik eit spel skal vere, uten slike idiotiske SIMS-element som rockstar har implentert i det siste, særleg i GTA 4.

     

    Problemet er at eg fryktar rockstar vil -bygge- på dei SIMS-elementa, sidan spelet fekk 10/10 rating overalt frå speljournalista.

  3. at eit spel blir showcasa på xbox360 på E3 er forståeleg ettersom det kjem tydeleg til uttrykk og er grei promotering.

     

    Men om ein spelprodusent lastar opp eit klipp av gameplayet på youtube.com føler eg det er rom for å bruke PC plattforma. Men spørsmålet er igjen om desse klippa er henta frå andre spelmesse eller liknande.

     

    Riktig med BF3, skulle nemne dette, men gløymte det :) Trur greia med det er at dei bevisst vil nå ut til PC mengda med eit flott multiplayerspel i klassisk battlefieldstil.

  4. E3, og vanleg spelpromotering generelt, har gitt oss mange teasers/trailere/gameplay videoar av komande spel. Dette er vel og bra, men det irriterar meg at kvar gong gameplay blir vist har spelprodusenten valt å spele på xbox360 eller ps3. Dette har pågått i fleire år no på dei spela som kjem ut på multiplattform.

     

    Dette plagar meg sidan det å spele med ein handkontroll gir ein såpass treig, unaturleg og unøyaktig aiming at det blir pinleg. Om ein vil vise spelet på ein proff måte, kvifor ikkje gjer det via mus og tastatur? Då blir det plutseleg mykje betre flyt og ein slepp å sjå ut som ein amatør.

     

    Vidare, men dog av litt mindre betydning, er grafikkpotensialet mykje større om ein produsent viser, la oss sei Skyrim eller Farcry 3 på ein PC. Dette vil gi ein meir eyecandy opplevelse.

     

    Eg kan nemne drøssevis av spel der showcasing har vore gjort på konsoll, men la oss ta nokre døme:

     

    Deus Ex 3

    Farcry 3

    Mass effect 1,2,3

    Fallout 3

    Dragon Age 1,2

     

    Så kvifor er det slik?

  5. Enig med Aspiranten!

     

    Jeg hadde det morro med COD: Modern warfare. Men oppfølgerene har ikke vært mye å skryte av. Jeg mener COD har utspilt sin rolle gameplaymessig. Men er tydeligvis mange som kjøper det, så...

     

    Uansett, mye av suksessen bak de nye COD spillene er på grunn av et velsmurt PR-maskineri. Akkurat som GTA IV, som forøvrig var mye dårligere enn 10/10 anmeldelsene som florerte. Media skaper et bilde av et spill som er et must buy, når det egentlig ikke er det.

  6. Vil berre nemne at trass svært gode omtalar og ein hyggjeleg pris på under 200kr så er ikkje går ikkje salet av spelet så veldig bra. Akkurat no håpar dei berre på at dei kan få nok pengar til å fortsette å utvikle spel..

     

    "The team also mentioned concerns about piracy, noting the extremely discouraging instance of a pirated copy of Amnesia: The Dark Descent becoming available a day before release. Even more troubling was the fact the "source of the illegal copy was one of our review copies (with tracking info hacked away)." Though it's unfortunately true that no game is ever entirely safe from software criminals, it's especially reprehensible when such piracy is waged upon a small company like Frictional Games, whose financial future is hanging in the balance."

     

    http://www.shacknews.com/onearticle.x/65641

  7. Hahahahahah.. nå lo jeg godt her :)

     

    men dette var tragiske greier.. får håpe noen jeg kjenner kjøper det så jeg får prøvd det før jeg legger dette helt dødt..

     

    hadde de brukt moderne grafikk på det her hadde det helt klart blitt ett kjøp :) klart.. grafikk er ikke alt men dette var tragiskt å se på!!

     

     

    Spelte du i det hele tatt Goldeneye 007?

     

    I dag er det for stor fokus på grafikk, noko som har gjort at gameplay ikkje har fått like stor fokus. Gameplay på 90 og tidleg 00-talet var mykje betre enn i dag!

    • Liker 3
  8. Hei

     

    Har ein Acer Aspire 5810t i huset her som låsar seg ofte ved ulike spel, t.d. Spore og Sims 3.

     

    Maskina har 2 skjermkort, eit intel og eit ATI 4330 skjermkort. Problemet er at maskina har ein tendens til å automatisk skifte på kva skjermkort som skal vere i bruk. Samstundes som at ATI 4330 kortet ofte låser seg. "Sparemoduskortet" yter faktisk betre enn 4330, tru det eller ei. Sjølv om INTEL sitt integrerte skjermkort fungerar, skiftar altså då maskina tilbake til 4330 i tide og utide, noko som gjer at det låsar seg.

     

    Har no konkludert at nye driverar må til.

     

    Sjølv om eg har tukla med drivera tidlegare, har eg aldri sett på maskiner med to skjermkort. Spørsmålet er, må ein oppdatere driver til begge skjermkorta? Og sidan det er vista, må alt avinnstallerast FØR eg restartar og innstallerar på nytt?

     

    Takk for svar!

  9. Har ikke BC2 en no CD greie om du kjøper det på CD også?

    Tror du får med DRM av noe slag da.

     

    Du får valget om du vil aktivisere spelet gjennom serverane deira eller ikkje. Vel du å gjere det slepp du å bruke DVD-plata når du køyrer opp spelet. Takkar du nei, så må du bruke DVD'en afaik.

     

    Sjekk prisane på Bad Company på amazon.co.uk eller play.com forresten. Du kan gjere eit bra kupp! Dobbeltsjekk at prisen fortsatt er under 200 kr, så slepp du toll.

     

    Men personleg hadde eg foretrukket å hatt spelet på STEAM, på grunn av gode features. Dessverre er prisen på AAA titlar som sel godt, særleg Modern Warfare og Bad Company 2, ganske høge på steam i forhold til play.com og amazon.co.uk.

     

    EDIT:

    amazon.co.uk : 16 pund

    play.com : 25 pund

  10. Grafikk er så lite vesentleg. Bra gameplay og historie bør prisast mykje høgare.

     

    Eg spelte demoen på PC, og eg vart svært skuffa over gameplayet. Lukta konsollport med en gang, dessverre. Dette var mest på grunn av aimen. Autoaim samt at det er mogleg å skyte folk når ein siktar nokre meter(dog litt på avstand) til sides for fienden, dette sannsynlegvis på grunn av at siktet hadde "identifisert" fienden.

     

    5/10.

  11. For noe tull! Nå blir det PirateBay på meg fremover, jeg som kjempet på for at kompisene mine faktisk skulle kjøpe spill fremfor å piratkopiere. :(

     

    DU gjer det vondt verre med å fortsette å piratkopiere. Forstår du ikkje?

     

     

    Jo, jeg forstår det, men jeg gidder ikke å betale for et produkt som er dårligere enn piratkopien. :) Hadde utgiverene tatt til vettet og lansert spill uten de pokkers "piratsperrene" (som kun er en lek for de store piratene), og heller trukket det de brukte på å utvikle sperren fra spillprisen hadde jeg mer enn gjerne kjøpt spillet. Kjøper jeg spill nå er det enten via Steam eller på billigsalg. Nye spill som krever ditt og datt for at jeg ærlig skal få spille, det nekter jeg å betale 400 - 500 for.

     

    Det er sjølvsagt heilt fair og forståeleg. Om kunden ikkje er interessert i produktet, så skal han/hun sjølvsagt sleppe å kjøpe det! Men det betyr heller ikkje at kunden kan fritt piratkopiere spelet og kose seg deretter. Då er det større sannsynlegheit at den onde sirkelen vil fortsette.

     

    Det eg frykta er at piratar tenkjer at "alle" produkt har slik DRM, og vil difor rettferdiggjere all piratkopiering.

  12. Bra slagkraft propagandaen til dei f.eks Skidrow og folk flest bak piratsider har! Dei bidrar 0, Niks , NADA for PC-plattforma, tvert imot dei øydelegg plattforma vi har så kjær.

    Jeg vil si det går i en sirkel. Vi vet vel alle hva som kom først av høna og egget her, men Ubisoft og EA fikser ikke problemet med frarøve frihet fra de som faktisk kjøper spillet.

     

    Når de som laster ned produktet uten å betale for det slipper alt dette tullet med DRM og tilkobling til internett er det noe galt. Jeg sier ikke at det nødvendigvis rettferdiggjør piratkopiering, men disse tullete antipirattiltakene er med på å drepe PCen som spillplattform like mye som piratene gjør.

     

    Riktig, difor er det frustrerande å lese at mange kun skuldar på DRM og "onde menn i dress".

  13. For noe tull! Nå blir det PirateBay på meg fremover, jeg som kjempet på for at kompisene mine faktisk skulle kjøpe spill fremfor å piratkopiere. :(

     

    DU gjer det vondt verre med å fortsette å piratkopiere. Forstår du ikkje?

     

    Bra slagkraft propagandaen til dei f.eks Skidrow og folk flest bak piratsider har! Dei bidrar 0, Niks , NADA for PC-plattforma, tvert imot dei øydelegg plattforma vi har så kjær. Er ikkje rart dei driv på når dei får eit stort anntal donasjonar og reklameinntekter(dei som eig piratportalane).

     

    "The Business of Piracy

     

    A major reason why the piracy debate is such a confusing minefield of misleading and sensationalist information is because piracy pays, and pays well. As the saying goes, in any legal dispute, the only people who win are the lawyers. Similarly, when piracy is rampant, both gamers and game companies stand to lose a great deal in the long run; the only people who are laughing all the way to the bank are the owners of piracy sites, and the companies that sell copy protection and DRM."

     

    "Virtually all piracy sites of reasonable size would be making substantial sums given they're absolutely saturated in ads and have large amounts of traffic. While most sites don't disclose anything about their income, a recent spat on the medium-sized ReleaseLog website resulted in a disgruntled staff member publicly revealing on the site that the owner makes $5,000 US a month from advertising alone, equating to a comfortable $60,000 a year, simply for linking to various torrent releases. This is at the same time as he was asking for donations and free hosting, not paying his staff anything at all, and also linking to images on other sites to minimize his bandwidth costs."

     

    "The 26 year old founder of the members-only Oink music piracy site has been found by Police to have$300,000 in his personal Paypal accounts derived from member donations."

     

    "

    What's objectionable about this practice isn't so much the amount of money these people are making, but the fact that they're doing it without contributing a single cent to the people who are actually responsible for creating the content that is being pirated. These sites are the ultimate free riders, because their content is almost entirely made up of other peoples' hard work. It also reveals the fact that there are millions, maybe billions of dollars up for grabs in the lucrative world of piracy, so for obvious reasons piracy sites love to put on the front that piracy is all about freedom and altruism, that DRM and big companies are evil for opposing piracy, and that there are endless flimsy studies which purportedly show that piracy is actually beneficial, despite actual evidence and logic to the contrary. Plausible misinformation is the key to their survival, so they've become extremely adept at it. It's a very successful business model and there are millions of eager users who are more than happy to swallow any excuses given to them as long as it gives them access to lots of free stuff. It appears that the idealistic concept that P2P is supposedly all about sharing without profit is not one shared by those who actually profit from it: piracy sites."

  14. Laster ned nesten hele tiden ned singleplayer spill, med untak av virkelig gode titler.

     

    Kvifor? Og kan du kome med eksempel på virkelig gode titler.

     

    Dette er ein av grunnane til at vi aldri ser PC ekslusive singleplayer spel til PC lenger, med unntak av strategi-sjangeren(skjønt RUSE, Red alert 3 og Supreme commander 2 viser at dei vel å gå vekk frå PC-ekslusivitet).

     

    Det vi ender opp med er spel som blir lansert på multiplattform, som til dømes:

     

    Supreme commander 2

    Dragon Age

    Deus Ex 3

    Max Payne 3

     

    Alle desse vil og er tilpassa restriksjonane ein konsoll har.

    Dragon Age var ein god PC tittel, men er dessverre berre blåbær iforhald til Baldur's Gate 2.

  15. Internett er en no-issue for meg selv og ALLE jeg kjenner, så jeg tror nok folk overdriver en god del. Denne typen beskyttelse er null problem. Har runda Assassin's Creed 2 100%, og den ene gangen jeg ikke fikk kobla til var det pga. hackere.

     

    For enkelte blir det er problem når spillselskap gjør produktet dårligere.

     

    Faktum er at cracket versjon er mer brukervennlig. Det betyr altså at piratkopiert materiale ikke bare er gratis, men også mer brukervennlig. Og man tror dette vil bekjempe piratkopiering?

     

    Endel vise menn har påpekt at den beste måten å bekjempe piratkopiering er å gjøre lovlig versjon mer brukervennlig enn ulovlig. Spillselskap lytter tydeligvis ikke til vise menn, men til dumme menn i dress. EA og Ubisoft er vel de fremste forkjemperne for piratkopiering slik de holder på og vi blir aldri kvitt dritten så lenge selskap tror man bekjemper ild med bensin. :)

     

    Du meinar vel brukarvenleg som i gratis?

     

    Nei, brukervennlig som at hvis ISPen din har litt problemer den dagen, så får du fremdeles spillt spillet. Eller du sitter på hytta og kjeder deg, eller om DRM serveren til selskapet er nede. (UBI hadde jo som kjent slike problemer med AC2 og Silent hunter 5 lanseringen - jeg bryr meg en døyt om det var DoS angrep eller ei, poenget her er at en idiotisk løsning sørget for at det var MANGE som ikke fikk spille).

     

    Og forøvrig så er jeg ikke trygg på at selskapene tar seg bryet til å patche vekk DRMen før de legger ned driften av serverene som sørger for at man kan spille i fremtiden...det skjer - EA stengte for ikke så lenge siden auth serverene til flere av spillene sine - Det var fortsatt mange som spillte dem online. EA drepte regelrett spillene for at kundene skulle bli tvunget til å kjøpe årets utgave.

     

    http://ps3.ign.com/articles/105/1057869p1.html

     

    Godt poeng og enig her. Som eg har sagt fleire ganger tidlegare er eg sterkt imot denne type DRM, som Ubisoft og no EA brukar. Dette betyr då ikkje at alle spelstudio brukar slik DRM, som eg skreiv i forrige post.

     

    Faktum er at sjølv dei spela som ikkje har DRM blir piratkopiert i minst like stor skala, og dette får the big dogs i EA og Ubisoft til å undre litt.

     

    Om ein ser vekk frå slik DRM som Ubisoft har med AC2 så er det vel:

     

    Meir brukarvenleg å laste ned frå piratbay enn det er å måtte skrive inn visakortnummer og personalia når ein handlar(skjønt ein kan lagre desse data) på digital- eller nettbutikk

     

    Meir brukarvenleg å bruke ein cracka versjon slik ein slepp å måtte skrive inn ein cd-key

     

    Sjølvsagt hadde det vore meir brukarvenleg å sleppe å logge inn på f.eks battle.net.

     

    Sist men ikkje minst, det er vel greit å spare 300-400 kroner? Men hei, reality check, me må faktisk betale for produktet slik at dei som produsentane kan fortsette å utvikle spel.

  16. Endte omsider opp i copper league, noko som er litt flaut, med tanke på at eg ser meg sjølv som ein starcraft og warcraft 3 veteran.

    Kan hende du hadde ekstremt uflaks når det kommer til motstandere i kvalifiseringskampene, men om du har erfaring fra sc1 og ikke er en grønnsak bak tastaturen burde du fint greie å pløye deg gjennom både copper og bronze league.

     

    Samtlige eg spelte mot i placement matches hadde nettopp fått betaen, og alle hadde spelt både SC og WC3 aktivt..

     

    Men korleis fungerar ligasystemet eigentleg? Kva må til for å promotere?

  17. Fekk betakey i går og kosar meg. Mine 10 placement matches endte opp i 4-5 Protoss vs Protoss... Tilsaman 3 wins og 7 tap, ikkje akkurat det eg hadde planlagt! Men møtte ein del starcraft veteranar.

     

    Endte omsider opp i copper league, noko som er litt flaut, med tanke på at eg ser meg sjølv som ein starcraft og warcraft 3 veteran.

     

    Uansett trur eg protoss er den rasen som har endra seg mest frå forgjengaren, og krev difor ein god dose tid før ein meistra den.

  18. Internett er en no-issue for meg selv og ALLE jeg kjenner, så jeg tror nok folk overdriver en god del. Denne typen beskyttelse er null problem. Har runda Assassin's Creed 2 100%, og den ene gangen jeg ikke fikk kobla til var det pga. hackere.

     

    For enkelte blir det er problem når spillselskap gjør produktet dårligere.

     

    Faktum er at cracket versjon er mer brukervennlig. Det betyr altså at piratkopiert materiale ikke bare er gratis, men også mer brukervennlig. Og man tror dette vil bekjempe piratkopiering?

     

    Endel vise menn har påpekt at den beste måten å bekjempe piratkopiering er å gjøre lovlig versjon mer brukervennlig enn ulovlig. Spillselskap lytter tydeligvis ikke til vise menn, men til dumme menn i dress. EA og Ubisoft er vel de fremste forkjemperne for piratkopiering slik de holder på og vi blir aldri kvitt dritten så lenge selskap tror man bekjemper ild med bensin. :)

     

    Du meinar vel brukarvenleg som i gratis?

     

    Majoriteten av pcutgivelsar har forøvrig ikkje slike DRM-tiltak som EA og Ubisoft. Pirat-ratioen på spel som blir lansert uten DRM er ikkje akkurat positiv lesing! Difor synest eg at argumentet ditt blir litt feil.

     

    Eg diggar spel på PC, plattforma byr på mykje betre gameplay enn på ein xbox eller ein PS3. Difor har eg liten sympati med piratane som definitivt er med på overtale spelstudioane om at konsollplattforma er der pengane ligg!

     

    Og kva faen Skidrow? Ved å skrive "kjøp spelet om du likar det" på slutten av readmeteksta så er alt greit?

  19. Er derfor jeg i alle år kjøper spill fra Blizzard. Da slipper man dette, og du vet at kvaliteten er 100% ærlig gjennomført. Ikke at jeg er wow fan, nei...

    Du har vel fått med deg at Starcraft 2 kommer til å kreve internett tilgang for å spille single player campaign'en. Blizzard er ikke noe spesielt bedre enn de andre, sjøl om de lager bedre spill da.

     

    Feil!

     

    Du må ha internett-tilgang den første gangen du startar opp spelet, for å lage battle.net accounten din. Singleplayer kan du deretter spele offline.

×
×
  • Opprett ny...