Gå til innhold

Zhensic

Medlemmer
  • Innlegg

    186
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zhensic

  1. Hei, til helga skal jeg endelig begynne på treningssenteret noe jeg har ventet på i lengre tid. Det jeg da lurer på er jo om noen kan hjelpe meg litt til hva jeg skal trene og hvilke apparater or slike ting i begynnelsen. Også fint hvis det er viktig om dere kan si ett eller annet jeg bør spise fordi jeg prøver å gå opp i vekt, og spiser så mye jeg klarer men ligger på rett under 60 kg da jeg er 193 høy...

    Takker for alle svar og håper noen kan hjelpe meg!

  2. Hei, Jeg skal kjøpe gamer pc og har da et budsjett på ca 11 k.

    Jeg lurte da på om jeg skulle eller burden kjøpe en sånn komplett-Gamer pc og skifte litt ting ogsånn eller bygge den selv? Har aldri gjort det før.

    I pakka skal jeg ha alt, altså skjerm, tastatur, mus og kansje headset. Har veldig lyst på G510 og razer Naga siden jeg skal spille WoW på den.

    Den må takle spill som skyrim og MW3 også. Håper på hjelp! takktakk på forhånd!

     

    -Zhensic-

  3. Hei! Jeg er snart 16 og har da lov til å begynne på treningssenteret der jeg bor. Jeg skal da i den anledning prøve å legge på meg ganske mye fordi jeg er i den situasjonen at jeg er veldig spinkel og veier ikke så mye i forhold til hvor høy jeg er.

    Jeg er ca 1.90 høy og veier 57 kg så jeg lurer på hva jeg bør spise og hvor mye jeg skal spise hver dag for å gå opp så mye som mulig.

    Jeg begynte for et par dager siden å drikke et glass med fløte på morgenen for å se om det funker men jeg har ikke peiling.

    Jeg kan ikke begynnne med noen form for trening enda fordi jeg brakk skulderen for et par uker siden og må holde den i ro.

    Så målet er å spise ganske mye så jeg kan gå opp en del i vekt.

    Noen forslag? Er forresten altetende og tar imot alle tips gledelig!

  4. Jeg lurer på en ting alle sammen, jeg har nylig altså det siste året mistet 3 av mine besteforeldre , 1 senest idag og 1 for 2 uker siden. Dett har gått veldig inn på meg og jeg har derfor lyst til å ta en tatovering på armen til minne om dem da alle døde av kreft.

    Går det greit å ta en tatovering når jeg fyller 16? det er i januar, er det lovlig? vil tatoveringen strekke seg hvis armen vokser, jeg har ganske tynne armer, det er helt nede på armen jeg er ikke helt sikker på hva det heter men hvertfall på innsiden rett under bøyen hvis dere skjønner.

    Jeg tror jeg vil ha en tatovering av en gravstein med r.i.p og merket for kreft på. virker dette som en god ide?

     

    -Tusen takk-

  5. Jeg vil begynne å trene og det har jeg hatt lyst til en stund. Ofte har jeg hatt litt problemer med at jeg er svak i armer og klarer ikke så mye mer enn 1 push up... Det mener jeg spesielt ikke er akseptabelt... Jeg vil også prøve å gå opp i vekt da jeg er 15 år, Jeg veier 57 kg og er ca 185 cm høy. Hva kan jeg gjøre for å gå opp i vekt? Og hva kan jeg trene? Jeg tenkte kansje siden det er sommer å prøve å jogg hvertfall 2 ganger i uka og mens jeg gjør det prøve på så mange push ups jeg kan. Har dere noen tips til øvelser jeg kan gjøre når jeg er hjemme og kjeder meg i stedet for å brenne tid forann skjermen? Har noen mål og det er at jeg vil klare ganske mange pull ups og push ups innen jeg er 18 fordi jeg vil veldig prøve å bli fallskjermjeger. Jeg føler jeg har en mulighet til å nå målet hvis jeg begynner å trene NÅ... Tror dere det er en mulighet at en i elendig form kan klare noe sånnt? Takk for svar håper dere har noen råd!

     

    -Zhensic-

  6. Hei jeg går i 9 klasse og har begynt å tenke på hvilken skole og hvilken jobb jeg har tenkt å satse på videre i livet.

    Jeg har alltid hatt en engasjert interresse for alt som har med data, spill og tegning, så jeg har funnet ut at jeg vil blir spillutvikler, eller noe som har med spill og data å gjøre. Jeg lurer på hvilke skoler man søker på for dette og hvilket snitt som er greit å ha? Jeg hadde 4,9 i snitt til jul vil det være ok? Hvor lang utdannelse vil jeg trenge å ta? Hvordan er det med å søke jobb?

     

    på forhånd takk

     

    -Thomas-

  7. Jeg skal snart kjøpe ny stasjonær pc da primert til spilling og film. Jeg har alltid hatt lyst å bygge en selv og ser på meg selv som en ganske datakyndig person i forhold til de fleste andre på min alder. Problemet mitt er at jeg ikke er sikker på om jeg klarer det. Kjøpet skal være en ferdig pakke fra komplett som ser slik ut http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=486145. Jeg vet jo at delene passer sammen og alt det der byggingen går sikkert helt fint det også men typisk meg hvis det ikke starter er nærvøse sammenbrudd. Jeg er 15 år, er det virkelig så vanskelig å sette sammen en pc? Hva skjer hvis jeg ikke får den til å starte er det bare å kaste den da? Tips hadde vært fint har forresten lest HW sin guide på pc bygging inn og ut.

     

    -Zhensic-

  8. Jeg skal kjøpe en psp snart, men jeg er usikker på hvilket valg jeg skal ta.

    For det første skal jeg bare bruke lovlige spill ikke hacke pspen og slike ting.

    Jeg skal bruke den mye til film og spill generelt.

    På psp go følger det jo med 10 spill når du kjøper den og det er jo et stort pluss.

    Psp go har også 16 gb minne som også er et pluss da jeg senere skal sette inn et 32 gb minnekort.

     

    Hva synes dere? Positive og negative sider ved begge?

    Trenger svar fort.

    -Thomas-

  9. Hei! Jeg har i lengre tid hatt lyst å oppgradere mitt speilrefleks fordi jeg føler det ikke yter nok, og mangler en del funksjoner. Jeg skater mye og har da lyst å ta bilder i den lokale skateparken, da trenger jeg jo et kamera med rask autofokus og tar flere bilder i sekundet, men så er det også veldig mørkt i parken så da trenger jeg jo også høyere iso. Jeg har da tenkt på kameraene d90 i utgangspunktet hele tiden da skal jeg ha en 50 mm linse og batterigrep og masse annet, men så kom d7000 og da virket det også interressant men da har jeg ikke råd til alt det andre som vertikalgrep, blits og 1-2 ekstra objektiver, i tillegg når d7000 kom kom også d300s ganske mye billigere enn før og det tar mange bilder i sekundet og er jo ganske bra.

    Så jeg lurer på siden det snart er jul om hvilket kamera som passer meg best? skal ta actionbilder, i mørke haller. jeg har også en tendens til å ofte la kameraet ligge hjemme, men det er fordi jeg vet at d40 en ikke klarer å ta bilder der jeg vil ta bilder, jeg er sikker på at jeg hadde fortsatt mye mer hvis jeg hadde hatt et bedre kamera.

    Håper på svar Thomas

  10. Jeg fikk et spill av en kompis helt fint og så ubrukt ut. problemet er at når jeg har spillt en stund ca 5 minutter så får aldri kommet til neste bane så kommer det opp en så svart skjerm og en melding der the står "there is a problem with your disc. it may be dirty or damaged." Jeg tar ut plata for å se om det er noe dritt på den men den er heelt fin ikke en ripe utenom en bitteliten en, hvis man hadde sett på den ville man trodd den var helt ny! dette er assassins creed 1 spillt på en ps3 slim 250 gb. Hva kan det være fornoe? alle andre spill funker brillefint!

×
×
  • Opprett ny...