Gå til innhold

Monsoon

Medlemmer
  • Innlegg

    639
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monsoon

  1. Jeg krysser alt av fingre og tær for at et av de prosjektene er Netrunner.

    Android: Netrunner er en av de kuleste kortspilla jeg har vært borti, men nesten ingen holdt på med det i Norge.

    Det har lenge vært spekulasjon i Cyberpunk 2077 sirkler om Netrunner kom til å være i spillet, siden CD Projekt RED lagde Gwent for Witcher, og fordi Netrunner er en del av Cyberpunk 2020. En kunne se at det hadde vært et logisk neste skritt, hvis bare alt av lisenser stemte overens. Nå kan altså den drømmen risikere å bli virkelighet. Spennende!

    • Liker 2
  2. Vikander var kul, men filmen imponerte meg lite. Jeg var mer underholdt av den første Silent Hill filmen, og jeg er ikke engang en Silent Hill fan.

     

    Jeg hadde aldri tenkt på å rangere spill filmer, men skulle jeg gjort det trur jeg Mario Bros hadde havnet høyt oppe. Det er en søpplefilm, men en kul søpplefilm. Det må sies at det er betydelig forskjell på en søpplefilm som kan en kan se på og en som bokstavelig talt burde kastes i søppledunken. Mesteparten Michael Bay har gjort hører f.eks hjemme i første kategori.

    • Liker 2
  3. X-COM med bindestrek. Det er bare Firaxis som har skrivd det uten. Det er en bagatell, men det gjorde at jeg klikka her fordi jeg trodde artikkelen gjaldt Jake Solomon.

     

    Ikke for å være stygg mot Gollop, jeg var en stor fan av Apocalypse når det kom ut, men jeg er drit lei av nostalgia åte på Kickstarter. Trenger nok mer enn løfter for å bli interessert i hva gammern holder på med her.

    • Liker 1
  4. En gang var teasere til et nytt Final Fantasy det folk kom til Tokyo messa for. SaGa og Mana var ganske big deals også. Square har fallt langt og lenge siden da. FF er på villspor, SaGa rebooten gikk på trynet og Mana serien henger på hjørnet hvor den selger seg til høystbydende. Square lever praktisk talt hånd til munn via publishing. Uten Dragon Quest og diverse vestlige spill hadde de ikke hatt sjans. Du kan ikke redde serier der hvert spill lener seg hardere inn i dødsspiralen. Alt for mye bagasje, dårlige assosiasjoner, osv. Det er nok på høy tid å starte på ny fra scratch.

  5. Jeg har ikke lest en anmeldelse siden en gang i forrige ti-år, men jeg ser gjerne på film av folk som prøver et spill. Jeg skipper anmeldelser for kinofilm og sånt også. Jeg vet hva jeg liker og trenger ikke andre folks mening, men det hender jeg trenger et opptak av et spill for en følelse av hvordan det er. Og trailere holder ikke, de er villedende drit.

    • Liker 1
  6. mikrotransaksjoner...

     

    da legger det seg på linje med nyeste tribes... broken game.

     

    Du kan så absolutt tilgies for å synes dette, men mikrotransaksjoner er blitt ganske stuerent. Det blir svært få spill i MMO sjangeren som slipper unna med å selge en boks til full pris og så et abonnement på 15 dollars hver måned i disse tider. Spesielt etter at flere flopper som DCUO basically har måttet gå gratis for å få spillere i hele tatt.

     

    For vår del som brukere så er det pretty much samme faen. Enten hadde du betalt et fast abonnement eller så bestemmer du selv å betale samme beløp i mikrotransaksjon hver måned.

     

    ...men med det sagt. Det endrer ikke det fakta at det nye Tribes ser ut som møkk.

×
×
  • Opprett ny...