Gå til innhold

ForTheEmperor

Medlemmer
  • Innlegg

    799
  • Ble med

Innlegg skrevet av ForTheEmperor

  1. La oss si om et års tid, så vinner Trump valget og blir president. Putin bestemmer seg for å ta Svalbard indirekte. Han sende FSB agenter og en liten hær på 200 mann utkledd som siviler. De tar over hele Svalbard og kaller seg for People's Republic of Barentsburg. Ganske identisk operasjon til det som skjedde i Donbass og Krim. Nato trykker på artikkel 5 knappen, men Trump nekter amerikanske styrker til å blande seg inn. Betyr det at Norge må sende sine egne styrker og prøve å ta Svalbard tilbake igjen alene uten hjelp av allierte?

  2. Hva er det verste scenario som kan skje hvis Iran og Israel går til full krig? Da mener jeg at Iran vil prøve å beleire Israel og ødelegge den israelske regjeringen. Mens Israel vil prøve å kaste vekk prestestyret og frigjøre den iranske befolkningen. Er frykten for at andre arabiske land blander seg inn militært? Eller kaoset som vi ser hver gang en diktator i midtøsten blir tatt ut og i vakuumet dukker nye terrorgrupper opp(IS)? 

  3. Simen1 skrev (4 timer siden):

    Hippie-mentaliteten er der allerede. Det er bare å melde seg inn, røyke godt, synge kumbaja, holde i hendene og be om global nedleggelse av alt militært og opprettelse av en frihetens religion.. Lykke til! ;)

    Edit: Jeg så nytt på nytt 12. april og fikk inntrykk av at Ella Maria Hætta Isaksen var langt ute på det planet allerede, så du finner nok fort meningsfeller i et sånt ekkokammer.

    Jeg tror sannsynligheten at menneskeheten kommer til å utrydde seg selv er stort, så ekkokammeret fra både venstre og høyreradikaler kommer til opphøres uansett. 

  4. Gouldfan skrev (3 timer siden):

    Bakke invasjon ja, nå vet ikke jeg rekkevidde på Droner og krysser raketter fra Syria der Russland har baser. Bombe aksjoner litt hist og her som svar på terror og angrep er in for tida, Sist når US bombet Huiti militsen og omkrets/områder.

    Men de må koordinere sammen med Taliban regimet? Taliban har også en egen interesse av å se IS tilintetgjort i deres land. 

    • Liker 2
  5. Kahuna skrev (9 minutter siden):

    Nja, det er kanskje usannsynlig men sannsynligheten er ikke null.

    Som alle som har spilt civilization-spillene vil vite så er det bare å kaste nok kjøtt og ressurser mot motstanderen så vil forsvarerne på et eller annet tidspunkt gå tom for kritiske ressurser. Da kollapser fronten og man kan storme fremover. Håpet til russerne er antagelig at når først Ukraina kollapser så vil vesten også raskt få problemer fordi vi allerede har tømt lagrene våre ved å sende alt til Ukraina. Fra russernes synspunkt er det med andre ord 'tomt' bak den ukrainske fronten, hele veien til Lisboa.

    Men har ikke vi begynt å produsere amminusjoner og styrke forsvaret?

×
×
  • Opprett ny...