Gå til innhold

Baini

Medlemmer
  • Innlegg

    311
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Baini

  1. 40 minutes ago, AnthonyEdwardS said:

    Siden det ikke er nevnt som uaktuelt; Du vet det finnes stands som verken skrues i bordet eller må ha tvinge sant? En solid fot holder i massevis (selv hos meg hvor jeg har 2 x 27" vertikalt i høyden) og da kan du også flytte den enkelt ved behov

    Jo ja, har jo ikke nevnt noe, men syns at solid fot tar opp en god del plass på skrivebordet. Ellers hadde jeg nok egentlig bare brukt de inkluderte føttene til skjermene.

  2. Hei,

     

    Er på utkikk etter en monitorstand som støtter mine to 24" skjermer.

    Har ett nå som jeg har måttet skrudd fast i bordet, men siden jeg flytter og da oppgraderer til en ny og fin pult vil jeg helst ikke bore hull i den. Så jeg ønsker at den har en tvinge for å skru fast på kanten. Skjermene har VESA100 hullbilde så alt burde vel passe.

     

    Er det noen som har noen anbefalinger på noen?

    https://www.prisjakt.no/product.php?p=4947138

    Fant dette som så ut til å være et brukbart stativ, kan også bestilles inn til min lokale Clas Ohlson.

  3. Er på utkikk etter et oppsett for lydopptak, i hovedsak til generell tale når jeg spiller spill.

    Jeg trenge ikke noe veldig high end, men noe som er stødig er jo å anbefale.

    Så at Komplett hadde dette settet fra Svive til en grei penge, og de har andre varer fra Svive som kan settes sammen til et litt dyrere oppsett.

    Er dette noe å anbefale? Har et budsjett på vel, ca 1200 kanskje? 

    Usikker på om jeg plasserte dette riktig, så ingen underforum for opptak av lyd.

  4. Er på jakt etter arkitektpapp, eller foam core som det er mest kjent som på engelsk.

     

    Er det noen her som vet om butikker som selger det til privatpersoner? Har sett at det er flere som selger til bedrifter og skoler, men det hjelper ikke meg og evt folk som kommer fra søk. Personlig hadde det vært en fordel om det var en butikk i sørlige Rogaland.

     

    Eventuelt noen som vet om andre mulige stoffer som kommer i ca 6mm tykkelse og som er relativt stødig. Skal brukes til å lage innlegg til brettspill. Vet om underlag fra Montér. https://www.monter.no/hus-og-bygg/gulv/gulvunderlag/opus-gulvunderlag-skum-ekstrem-/7321299/ vet ikke om det  er mulig å male det å få en bra finish, vil helst ikke ha spygrøne innlegg.

  5. Vil anbefale Corsair Sabre Optical RGB, har fungert ypperlig for meg. Finnes også i laser om det skulle være ønskelig, og sitter veldig godt i hånden.

     

    Edit: Veldig typisk jo.. rett etter jeg snakker varmt om musa, skal den bestemme seg for å dø. Jaja, anbefaler den alikevel, er jo sånnt som skjer med alle ting, og en burde jo uansett ha en backup mus.

  6. For meg personlig blir det Heroes of the Storm, selv om det ikke er perfekt på noe vis, og at det er andre spill som er bedre. Så har Heroes gitt meg mest glede på tiden jeg har brukt på det.

     

    Av andre spill så er det ikke så mangen jeg faktisk har kjøpt heller dette året (god del penger forsvant inn til Blizzard), eneste jeg kommer på i farten er Fallout 4 som jeg storkoste meg med også.

  7. Pleier ofte ta de gode valgene, men kommer litt an på spillet.

     

    Sist jeg kan huske at jeg tok et "ondt" valg var i Virtue's Last Reward, der jeg måtte la en av karakterene som virket uskyldige dø for å selv komme meg videre. Sånne valg er helt forferdelige, kanskje pga jeg selv setter meg godt inn I spill jeg spiller eller bøker jeg leser osv.

     

    Men dersom spill som Of Orcs and Men hadde sånne valg, hadde det blitt bad guy hele veien, siden du spiller på en måte en bad guy.

  8. Jeg følte dette spillet var ekstremt uinspirert. Det virker nesten som at utviklerne skjønner at de jobber med noe som er ment til kun å være med på en bølge for å tjene penger.

     

    Helter synes jeg også virket noe kostbar, noe som trekker ned når flere konkurrenter tilbyr alle åpne fra første stund.

     

    Hva er det du mener er uinspirert? Er interessert i å vite siden jeg kan ikke komme på mangen endringer å gjøre innen MOBA sjangeren som de ikke har gjort. De har mangen forskjellige kart med forskjellige objektiver som spiller en stor rolle, alle heltene er unike. De fjernet gull og individuelle nivå for å gjøre det mer lagfokusert. Noe som gjør at spillet er veldig mye mer innbydende for oss som ikke har noen/lite erfaring med MOBA fra før og syns at det blir for mye jobb å lære seg ting bare for å ha det kjekt.

     

     

    At de gjør det for å tjene penger er jo en selvfølge, og at Blizzard kommer senere til en sjanger er også vanlig. Første Warcraft spillet var jo en kopi av Dune såvidt som jeg forstår. Diablo er en simplere versjon av gamle D&D spill, World of Warcraft var også en enklere versjon av Everquest og Ultima Online.

     

    At heltene og kostymer er dyre, det kan jeg si meg enig i, men som jeg forstår så holder Riot på å legge til seperate farger på kostymer som koster en del føreløpig.

    • Liker 2
  9.  

    Kjøpte meg en Yamaha TRBX304 i svart, planer om å bruke den I lag med Rocksmith for å se om det faktisk er noe jeg kan lære å spille. Har litt erfaring med en forferdelig el-gitar med en nakke som sikkert kan brukes som krok.

    Husk at Rocksmith er mer et verktøy som hjelper deg med øvingen, og ikke nødvendigvis et opplæringsprogram.

     

     

    Ja er klar over det, det som er greia er at jeg kan bruke Rocksmith som forsterker, for så å se om det faktisk er noe jeg kommer til å fortsette med. Når jeg finner ut det, kan jeg kjøpe meg en skikkelig forsterker.

×
×
  • Opprett ny...