Gå til innhold

TheCrayfish

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheCrayfish

  1. Hei, jeg er en 97-er som nylig har fått brev i posten angående førstegangstjeneste. Akkurat som ting er nå, har jeg egentlig lyst til å bli med i militæret, men samtidig så er jeg ikke ferdig på vgs før om 1 år, og kanskje tankegangen min forandrer seg til den tid, blir det for sent å angre?

  2. Jeg bruker vibram sine fivefingers med 4mm skosåle å det fungerer helt supert for min del :)

    Du må løpe riktig når du har sko med tynne såler. Du skal lande på hele foten eventuelt litt på framfoten og ikke lande på hælen når du løper.

    Haha jeg liker dessverre ikke utseendet på de skoene, har du andre forslag? :)

  3. Jeg er 14 år gammel og jeg har lyst til å tjene penger. Jeg jobber hos aftenposten og tjener 3000-4000 i måneden, det er forsåvidt bra. Jeg lurer på om det er noen andre måter jeg kan tjene ekstra penger på? En venn av meg kjøper capser og selger dem for dyrere enn det han kjøper, han tjener ikke altfor mye på det men kanskje jeg burde begynne med noe sånt?

  4. Hei, jeg har et par spørsmål ang. kviser.

     

    Hvorfor er det slik at de fleste får kviser under puberteten?

     

    Er det noe man kan gjøre med kviser som man får pga puberteten?

     

    Jeg har mange kviser, på panna, på nesa, på haka, litt på kinnet, en haug med kviser på ryggen og litt på nakken også, og brystet.

     

    Hvorfor er det sånn at noen får mere kviser enn andre?

     

    Jeg fikk få kviser på panna allerede mot slutten av 7 klasse. Fra der har det bare gradvis blitt verre. Jeg er 14 år gammel nå, og går i niende.

     

    Når er puberteten vanligvis over? Hvis en gutt kommer tidlig i puberteten, vil den gutten være ferdig med puberteten før de andre?

  5. Takk for meningene deres! Kompisene mine og klassekameratene mine har ikke hørt at det å ha på lue/caps inne er dårlig folkeskikk før, men det er vel noe som har vært med oss med tiden.

     

    Likevel synes jeg at det bør være greit, ungdommer som meg nå til dags hadde brydd seg om de så en medelev som brukte lue inne, vi hadde ikke tenkt "du har mangel på folkeskikk, gutt".

     

    Det med at den dekker for ansiktet/øynene synes jeg er det beste argumentet MOT å ha på lue/caps inne. Likevel, det er vel ingen som har på en lue som dekker ansiktet? Capsen dekker øynene litt ja, men det går vel an å justere det. (man kan f.eks snu den :p)

     

    Jeg vil helst også at vi ikke skal diskutere om hijab og religion, vil helst unngå det, takk.

  6. Jeg er en 14 år gammel gutt. Jeg liker å bruke caps, til alle tider, både inne og ute. Når jeg er i klasserommet, ber læreren om å ta av meg capsen. Da jeg spør hvorfor, gir h*n meg ingen god grunn(vanligvis "man skal ikke bruke caps/lue inne"). Hadde jeg diskutert mer, hadde h*n gitt meg anmerkning.

     

    Det er egentlig ingen big deal akkurat, jeg kan godt ta av meg capsen, men jeg vil ha en god grunn.

    • Liker 3
  7. Hei, som tittelen sier holder jeg på å bli syk/er litt syk. Jeg vet dette fordi jeg har alle de symptomene som jeg alltid har før jeg blir sånn ordentlig syk (sånn at jeg må ligge i senga 24/7). De symptomene er kvalme, svimmel, sår hals, klarer ikke å spise og klarer ikke fokusere.

     

    Jeg lurer på om dere har noen tips til hva jeg burde gjøre under denne perioden før jeg blir sånn ordentlig syk/feber. Akkurat nå prøver jeg å drikke mye vann, og jeg spiser saltete kjeks, fordi jeg har hørt at salt er bra når man er syk.

     

    Takk for svar!

  8. Hei, jeg har begynt å merke irriterende/litt vondt i øvre del av ryggen (høyre side). Jeg tror jeg vet årsaken, jeg drev med styrke trening før (driver fortsatt med det) men så la jeg til noe nytt i programmet mitt. Det kalles dumbell rows, og det skal trene ryggen. Jeg hadde egentlig ingen smerter før jeg startet med dumbell rows, så jeg antar at det er årsaken. Kanskje det kan være muskel ubalanse? Og hvis det er det, hva gjør jeg? Skal jeg trene venstre i en periode fremover uten å trene høyre?

     

    Takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...