Gå til innhold

SAved

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SAved

  1. Ja ivr det var vår V3S =) det var jo helt klart bilen med mest utstyr inne i. Vi mistet for det meste bare Backup equipment dog. Det går bra, vi syntes helt klart det var mer morro at vi fikk en biljakt en det faktum at vi eier den. Kunne ikke brydd oss mindre at den sprengte (Den gjorde det når vi skøt på deg den siste gangen) alt i spillet respawner! Vi ser den vel igjen en dag. Takk for morroa dog!

    • Liker 1
  2. Jeg har så mye på hjertet, men gir egentlig faen i å ta meg bryet med å skrive det fordi folk med normalt (folke)vett burde skjønne det.

     

    Så derfor vil jeg bare understreke det eneste jeg faktisk synes er viktig. Alt det andre er småpirk.

    Så da begynner jeg, og formulerer dette enkelt og greit slik at alle burde skjønne det:

     

    Ettersom jeg har skjønt, så tilhørte campen 5-6 spillere. Her er en liste over kjøretøyene gutta hadde lagra (av det jeg kan komme på dagen etter):

    2 Orange ural, Hvit UAZ, GAZ, Felleskjøpetbilen, rustkjerra, rød traktor, 2 blå hippievogner, svart SUV, Hvit bil, Hvit Pick-up, V3S lastebil.

     

    Totalt 13 kjøretøy på hjul. 13/6 (i beste fall) er 2.17, altså over to kjøretøyer per pers.

    Hvor mange fremkomstmidler det er totalt på serveren vet jeg ikke, men om man sier 30, og trekker ifra helikopteret, pbx, 2stk fiskebåter, 3 sykler og en hvit båt så ender vi opp med 21. (100/21)*13=62% av alle biler og lastebiler på serveren.

    Mao. det eneste dere manglet var 2-3 atv'r, 2 UAZ'r, en blå ural, 3 busser og en hvit pickup (av det jeg vet) Og ja, da er det nok mer enn 30 kjøretøyer. MEN ALIKEVEL. skjerp dere! En gruppe på 5-6 klarer seg i massevis med 4 biler. Det synes jeg er et raust antall. Er man helt alene synes jeg man kan ha feks.en lastebil og en atv, men når man er i en stor gruppe kjører man aldri rundt alene, ihvertfall så kjører ikke alle seks rundt i hver sin bil til hvert sitt sted, og de kjører ihvertfall ikke 2-3 biler hver samtidig, det blir for dumt. hva skal dere med en traktor når dere har alt annet å velge imellom? seriøst....

    Jeg er ikke den som sliter mest med å skaffe seg et fremkomstmiddel, men tenk på hvor mye morsommere nye spillere har det hvis de finner en bil! Tenk også på hvor mye mer morro og actionfylt det hadde blitt for alle...

    Om noen er uenige i dette, så vet jeg ærlig talt ikke hva som er galt med dem annet enn at det er noe alvorlig.

     

    Skjønner mye av det du sier på slutten der. Du har også antageligvis rett ang mengde biler vi hadde. Vi hadde relativt dårlig oversikt over antall biler vi hadde. slik som det er nå dog mistet vi alle untatt 4. Vi har nå satt opp en ny camp og vi vil fortsette og ta de bilene vi føler for. Dere er velkomne til og lete etter den. Vi syntes delen med morroa av dette spillet er og samle på ting. Jo fler biler vi har jo mer plass til ting vi har. Det er mange vehicles som er uønskedde av oss. Vi beklager at vi sprengte v3s når Ivar eller hva han heter kjørte den men vi syntes det var en kul opplevelse med "char chase". Nå vil det da være rundt 10 biler av de forrige vi hadde som har respawnet rundt brettet og igjen availiable for freshly spawned players. Så lenge reglene ikke spessifiserer at det vi driver med er ulovelig så vil IKKE endre praksisen våres. Vi håper du kan forstå det og at du kanskje blir ekstra motivert til å lete etter den!

    • Liker 1
  3. Dupet til den store gullmedalje? Har Aldri dupen noe MED vilje ever! Det nærmeste jeg har kommet duping var at det sto et lik av med selv etter jeg logget ut og inn for og save "backpacken" når man tar på seg en camo suit.

     

    Prøv og samle gear klokka 3 på natta og loote baracksen om og om igjen. Dette har jeg faktisk fått bekreftet av en venn av en admin på TS at var lov. Nå skal ikke jeg gå å si at en venn av en admin er 100% korrekt men I'll take my chances. Igjen om en admin eller "guardian" vil komme å si til meg at dette ikke er lov så akkspterer jeg det og slutter med den praksisen.

  4. Et par faktafeil her gitt. Meg og kammeratene mine (5 stykker) Hadde funnet en del biler ja. For å være helt nøyaktig hadde vi de bilene som står å brenner i skogen + en v3s civ og en ural. Uralen og v3sn mista vi i dag. Bestemte oss for å flytte kamp men gadd ikke flytte alle bilene så vi sprengte alle untat de vi kunne kjøre umiddelbart. Det står et par brente biler i skauenn de var våres. +4 biler vi har med oss og de 2 vi mista. Det kan jeg garantere ikke blir 15. Du sier også at det er 95% av alle kjøretøyene på serveren. Noe som også er feil. Jeg vet om MANGE vehicles på serveren blant annet 2 UAZ's 1 SUV 2 busser 1 v3s 1 ural, 1 traktor, 1 s1203 van 2 til 3 sykkler. 1 pbx, mange sånne fiskebåter, er HELT sikker på at det finnes mange flere vehicles på serveren. Jeg nekter også plent å tro at vi har den eneste campen på serveren. Er helt sikkert andre som har vehicles stored et eller annet sted.

     

    Det neste jeg har og si er at det IKKE er ulovelig og hoarde biler. Vi nøyet oss med de vehicles vi hadde i kampen I det siste har vi IKKE hentet busser suv'er UAZ'er vi har sett når vi har vert på tur. Her er direkte quote fra hjemmesiden til ourdayz (http://ourforums.net...re.50/#post-207)

     

    Creating camps/hording vehicles outside map is NOT ALLOWED. (Vehicles outside map will be deleted on server restart.)

     

    Ergo vi gjorde ALDRI noe galt. Vi var IKKE uttafor kartet. Vi var vel mer eller mindre dirkte VEST fra LOPATINO ca 1000/1500m vil jeg si.

     

    Skjønner at du er litt sår, det var max uflaks at du skulle møte på eierene av campen etter du hadde stålet en bil derifra. Vi var akkurat ferdig med og drepe en 3mans gruppe i en blå sexmobil ved siden av en crashed helicopter som vi dro tilbake til fordi vi hadde akkurat blitt drept der av en sniper eller 2.

     

    Jeg mener ikke å forsvare mine actions. Men ifølge min interpretation av "loven" så har jeg ikke noe galt. Sist jeg sjekket hadde vi 4 biler en til vær av oss. Vi kommer fortsatt til å samle biler vi syntes vi fortjener men vi har ikke en så skrudd fårestilling at vi vil stjæle alle bilene på serveren. Det vil jeg tro er meget meget vanskelig. Syntes det er synd du reagerer som du gjør men det er en del av gamet. Blir vi fortalt av en admin eller vakter at det vi gjorde var galt (Samle ca 10/11 biler INNENFOR kartets grenser) så gjør vi selvfølgelig ikke det. Men da må dere nesten gi oss en rimlighetsgrense? 1 bil per pers? 1 bil per 4 pers?

     

    Vil også ta denne muligheten til å beklage skrivefeil og grammar errors. Er ikke fryktelig god i norsk.

     

    Btw, tell LUDO we said hi! (om du kjenner han da)

  5. Jeg å 3 venner fant en rød gammel bil i Stary sobor i dag, vi hadde ingen parts til å reparer den med så vi valgte at 2 av oss skulle lete etter parts i industrial areas og 2 av oss bli igjen for å passe på bilen. Jeg var en av oss som var igjen i stary sobor med en CZ 550, kammeraten min med en m4a1 det hele endte med at kammeraten min dævva 2 ganger og jeg drepte 5 stykker. Var en hel vill situasjon som varte i over 4 timer. Vi fikk nok parts til bilen til slutt og fikk gjemt den etter meget mange timers slit.

  6. Ser også at en forbedring av Zombi AI ville vært greit. Blir så frustrerende at om man vil spare ammo så må man mer eller mindre vent til de begynner og slå på deg før du kan begynne og skyte, med tanke på at når de løper mot deg så løper de som halshøgde høner.

     

    Håper egentlig mer av alt at noen åpner øynene sine for den modden her og ser hvilket potensiale ideen har.

×
×
  • Opprett ny...