Gå til innhold

L1234567890

Medlemmer
  • Innlegg

    637
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av L1234567890

  1. Hovedkort - MSI Z77A-G41

    CPU - Intel i5 2500k OC 4,3 GHz

    RAM - Crucial BallistiX 8 GB 1600 MHz

    Skjermkort - MSI GTX560ti "Hawk"

    Harddisk - En gammel 500gb og en WDC Black 1TB

    PSU - Chieftec 550w.

    Windows 7 64bit

     

    PCen har funket flott for det meste siden jeg kjøpte den, uten om at jeg har bytta hovedkort og RAM en gang. I dag kræsjet GPU driveren noen ganger før det begynte å komme artifakter over hele skjermen og fikk blåskjerm til slutt. (0x116)

     

    Det ble bare verre og verre utover dagen helt fram til den får blåskjerm med en jeg logger på PCen. Har prøvd å reinstallere driverene, uten hell. Den funker helt fint vist jeg starter den i safe mode eller uten Nvidia driverne installert.

     

    Frykter at det er GPUen som begynner å bli ødelagt, men håper det er noe annet.

  2. Merker at jeg gleder meg som en unge nå til spillet kommer ut, og da spesielt historiedelen av det. Eneste jeg er bekymret for, som flere påpeker her er kjøringen. Klarte ikke å dy meg for å se den, så i spoileren er det to gif animasjoner fra et annet forum. For meg virker kjøringen hvertfall ikke så ille. Hva synes dere?

     

     

     

     

     

    Den andre gifen er akkuratt som jeg håper det blir, gleder meg som en unge. :p

  3. :dribble::dribble::dribble::dribble::woot: Jeg er så jeeevl hypet!

    Forhåndsbestilte GTA 5 på fredag, og skal hente det kl 12 i stavanger i morgen. Har fri på tirsdag så det blir svett gaming 20 timer i strekk :p Noen som har noen gameplay videoer i god kvalitet..

     

    http://www.youtube.com/channel/UCFiHjGyrJux8Rt4e6mUPU-w

     

    Han er veldig grei, han legger ut info om spilet, men ikke gameplay videoer ;/

    Det har vært en del streamer vist du er interessert i gameplay, både story og bare free roam. Tror ikke de er så vansklig å finne vist du vil se :p

    • Liker 1
  4. Jeg har ikke spillet, så jeg aner ikke hvordan det er å kjøre ennå. Men som nevnt tidligere, det jeg ser og hører andre sier om kjøringen er sitter jeg med en smule fremmedfrykt. :p

     

    F.eks. i stedet for at de tar runde, myke svinger, kjører de grusomt kantete. Om det er på grunn av kontrollene eller at det er sånn de kjører vet jeg ikke. Ser nesten ut som de kjører med tastatur, for å sette det på spissen.

     

    Fikk følelsen av at du hadde spilt det fra det første avsnittet ditt, haha :p

     

     

    Fant dette fra et annet forum:

    Driving is better under Franklin. Maybe that's why people are thinking it looks poor but remember he has the driving boost. Michael is ok and Trevor feels more like the heavy GTA IV.

    Hvis det blir slik, så blir det mest kjøring med Trevor for min del...

     

    Noe sånt jeg trodde det var, ja. Blir nok mest kjøring med Trevor her og.

  5. Vist du har med deg en av dine foreldre er det garantert ikke noe problem.

     

    Men det er vel slik at man har lov til å kjøpe spillet selvom en ikke er gammel nok. Aldersgrense er vel bare en anbefalt alder du må være for å spille spillet?

     

    Vet at noen butikker egentlig krever av ansatte og sjekke alder, selv om det ofte ikke blir følgt. Husker selv jeg ble stoppet hele tiden når jeg skulle kjøpe 16 års spill på Elkjøp når jeg var 14.

  6. Krasj og skader er greit det, men kjørefølelsen. Jeg liker veldig godt å ikke klemme triggeren i bånn, kjøre litt fornuftig - uten at jeg nødvendigvis følger fartsgrenser eller trafikkregler.

     

    Liker også å bruke den analoge stikka moderat, slik at jeg har mer følelse på hvor mye jeg svinger. Har ikke prøvd Midnight Club, men var en på en stream her nå som sa at kjøringa minner om Saints Row. Den horrible kjøre-følelsen i Saints Row er mye av grunnen til at jeg ikke gidder å spille det. Håper inderlig at jeg får en positiv opplevelse når jeg en gang får fatt i spillet.

     

    Har du kjørt bil med alle personene? Trevor sin special ability gjør at kjøring blir mer som Saints Row ol.

  7. Hmm... kjøringen i spillet er jeg også blitt skeptisk til.

    Ser ut som de har gått noen steg tilbake for å få det mer likt som saints row og midnight club.

    Krasjer man i full fart får man bare en liten ripe i lakken...

    Kommer kanskje til å savne kjøringen og skadesystemet fra GTA IV der den var god nok :/

     

    Jeg tror det der er motbevist, det er flere streams som har knust bilene lengre enn det gikk ann på GTA IV.

    • Liker 3
  8. Hei! Skrudde PCen av i går kveld, også når jeg skulle starte den i dag tidlig ville den ikke gå til innloggings skjermen. Den booter, også etter Windows er ferdig med å lade, så blir skjermen svart der du skal logge inn.

     

    Jeg har prøvd å fikse den med Startup Repair. Det går heller ikke ann å starte i Safe Mode. Når jeg først skulle starte den i safe mode, så stoppa den etter den hadde lastet inn "classpnp.sys". Ett kjapt søk på Google anbefalte meg å rename fila med CMD så Windows lastet inn en ny versjon av filen.

     

    Da kom den forbi den delen, men fikk bluescreen. Etter det, får jeg bluescreen istedet for svart skjerm når jeg starter den vanlig og. Bluescreenen er der i så kort tid at jeg ikke får lest errorkoden skikkelig, men den er cirka "0xFC034" (Dette kom jeg fram til med å filme skjermen, for også gå bilde for bilde frem til blue screenen)

     

    Jeg har prøvd chkdsk, system restore finner ingen gamle gjennoppretnings punkter, fikse div. ting med bootrec.exe . Jeg har også prøvd å starte uten noen USBer i, prøvd med bare en RAM brikke i, "Clear BIOS jumper", bare HDDen med OSet på.

     

    bootrec.exe /ScanOS finner bare gamle Windowsinstallasjonen. (C:\windows.old)

     

    Specs

    8 GB ram

    Intel i5 2500k

    MSi GeForce GTX560ti HAWK

    ASUS P8Z77-V LX

  9. Jeg har selv opplevd å bli "urettferdig" behandlet angående karakterer. Jeg krangla en del med engelsk hovedmål læreren min, så jeg endte opp med en del dårlige karakterer. Men etter jeg skjerpet meg og var mer aktiv i timen, så ble hun mye greiere med karakterer.

     

    Vist du opplever at hun ikke setter karakterer, skal det være mulig og få en annen lærer til å sette karakterer på deg. Snakk med rådgiver eller rektor vist du føler det blir for urettferdig. :)

×
×
  • Opprett ny...