Gå til innhold

Fiffi

Medlemmer
  • Innlegg

    197
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fiffi

  1. Jeg har bachelor i Markedsføringsledelse med Logistikkledelse som fordypning. Fra BI Nydalen år 2014. 

     

    Av relevant arbeidserfaring har jeg jobbet i ca 2 år i salgsbransjen som salgskonsulent. Hos et Telemarketing firma og hos et annet mer seriøst firma som er blandt Nordens største på betalingsløsninger. 

     

    Men jeg begynner å bli lei av salg bl.a når man ikke har stabil lønn. Altså når fastlønna er månedlig og provisjon er kvartalsbasert. Jeg er lei det daglige presset og telefon som verktøy. Skjermtitting i mange timer blir også litt mye når man ikke blir utfordret på å være litt kreativ og tenke løsninger. Alt blir rutinert selvom det er mange forskjellige, spennende produkter å utvikle kompetanse innenfor. Jeg har jobbet i dette firmaet i 5 måneder, og både selskapet og jeg har investert mye tid i opplæring av produkter. Likevel ser jeg at selve salgsbransjen ikke er for meg. 

     

    Hvilke yrker kan jeg med min utdannelse søke etter og som tilbyr god nok fastlønn og ingen provisjon? Samt at man gjerne ikke bruker telefon som arbeidsverktøy konstant. Noen som evt har valgt en helt annen vei uten å måtte studere på nytt i maaange år? 

     

     

    Er åpen for alle forslag samt innspill i hva dere med nogenlunde lik utdannelsesbakgrunn jobber med.

     

    Bor i Skedsmo kommune og jobber i Oslo, så dere vet hvor dette er geografisk hehe :) 

     

    Med vennlig hilsen og godt nytt år! default_Happy.gif


  2. Jeg må si at treningstilbudet er så ufattelig dårlig for voksne i Norge .. har søkt så mye men finner ingenting! De tar inn kun barn og ungdom fra 10 år til maks 19/20 år og de fleste vil vite hvilken tidligere sportsklubb man har gått på tidligere.. 


    Saken er at jeg har aldri vært medlem av no sportsklubb men er fortsatt i form til å delta på noe nå! 


     


    Jeg er kvinne 24 år og har lyst å begynne å spille Volleyball, Basketball, Fotball eller Taekwondo i Oslo / Skedsmo / Akershus omegn. 


    Vet noen av dere hvilke sportsklubber som er verdt å undersøke? 


     

  3. Hei! 

    Nedenfor står det det jeg har gjort i den rekkefølgen det står. 

    Jeg har sendt en melding til en facebook-bruker som jeg ikke er venn med. Som jeg ikke har på mine kontakter. 

    Jeg ville så finne ut om det går an å "angre" den meldingen jeg sendte til brukeren. At meldingen ikke dukker opp hos h*n. 

    Jeg leste på nettet at det hjelper å deaktivere kontoen i minst 3 timer,- så jeg deaktiverte den ila hele natten. Og aktiverte den om igjen dagen etter. Jeg sjekket så statusen på meldingen jeg sendte h*n og det står fortsatt "levert" - og ikke "sendt". Hva betyr det? 

    Har hørt at det vedkommende ikke får noe form for varsel/meldingsforespørsel når avsender deaktiverer og aktiverer kontoen på nytt.. dette er så uklart... 

     

    Noen som har peiling på dette? Vil vedkommende få sjansen til å lese meldingen? 

     

    NB: Jeg lot det gå 1 dag etter jeg sendte meldingen, før jeg valgte å deaktivere kontoen. Og da mener jeg at statusen stod først som "sendt" og deretter "levert" etter at jeg aktiverte igjen... 

  4. Jeg skal hjelpe en venn med å starte opp en betalingsløsning med terminal på butikk, og vi prøver å lære oss forskjellene mellom de ulike terminalene: 

     

    1. ICT 250 E
    2. IPP 350
    3. IWL 250 G
    4. IWL 250

    Syns det er så dårlig forklart på nettet generelt og på hjemmesidene til de ulike terminalleverandørene mtp funksjonalitet og hva som skal til for å at man som kunde skal bruke den og hvordan bredbånd og andre ting kommer inn i bildet. Er vel mest ICT og iWL det går i, har vi skjønt.

     

    ICT er stasjonær mens iWL er trådløs og går på simkort og oppladbar batteri. Men hva mer bør man kunne om dem?

     

    Og hva betyr SecureAccess? 

     

     

  5. Da har jeg fått et inntrykk etter de første 2 ukene av jobben... og jeg må si at jeg er litt skuffet innerst inne.. fordelingen er jo superskeiv av teamet, det er 13 gutter og bare 4-5 jenter inkl meg. Og jentene har jo hatt første uka sammen på å bli kjent. Og de drar ut på utesteder sammen og sånt av og til hører jeg... De er alle norske så selvfølgelig er alkohol superlimet mellom dem. 

    Ellers på jobb er vi alle inkluderende mot hverandre, roser hverandre og har det hyggelig. Men skulle ønsket jeg kunne vært litt mer meg selv mot en jente-kollega som faktisk også kan være en venninne.. veldig skuffende... --' ... 

     

    Menmen.. det begynner vel nye ansatte i løpet av året har jeg hørt, så... måtte bare få det ut et sted :p ... 

×
×
  • Opprett ny...