Gå til innhold

Cleaf

Medlemmer
  • Innlegg

    620
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cleaf

  1. Kjøpte meg nylig en Asus Padfone 2, og den erstatter i hovedsak min bærbare mac. Nå skal det sies at jeg har en kraftig stasjonær maskin som brukes til spilling og andre ting ellers. Jeg ser gjerne for meg at i framtiden vil enhetene være mer "en"het... F.eks som med padfone 2 som kan dockes til en større skjerm. Det blir jo spekulasjoner, men kanskje mobiltelefonene våre en gang når punktet der de kan trådløst kobles sammen med større skjermer, tastatur og mus o.l. og dermed utføre tyngre oppgaver som kraftigere maskiner tar seg av i dag. Trådløs strøm ville vært nyttig på dette punktet.

     

    Moro å spekulere i sånt. Men ja, jeg tror pcen erstattes. Det er dog noen år fram til dette vil være tilfelle.

  2. Hei. Når VLC eller spill kjører så stuttrer lyden som om den "mister" data for å gjøre lyden ren.

    Jeg har da et GTX 590 i min maskin, og dersom jeg skrur av SLi så forsvinner stutteret. Det er derimot ingen problemer dersom lyden kjøres gjennom Spotify eller Windows Media Player, kun tyngre applikasjoner og HD video framkaller problemet.

    Jeg har forsøkt med driverene fra ASUS sin side. som er over et år gamle, og helt nye fra VIA sine sider, men jeg blir ikke kvitt stutteret likevel. Hva kan jeg gjøre? Må jeg satse på å kjøpe nytt lydkørt / hovedkort for å unnslippe dette?

     

    Her er mine komponenter:

    AMD Phenom II X6 1055t @3.8ghz

    ASUS Crosshair IV Formula

    Zotac GTX 590 3gb

    Kingston DDR3 1333mhz RAM - 4x2gb

    Corsair HX 750W modulær

    3x WD Caviar Blue 500gb raid-0

    1x WD Caviar Green 2tb

    1x Samsung SpinPoint F3 500gb

     

    Har vurdert muligheten med et dedikert lydkort, noe jeg tror kunne hjulpet, men dersom jeg kunne slippe unna det så hadde det vært kjempegreier.

    Alle hjelpsomme svar tas imot med takk.

  3. Nå har det vært helg vet du så du har nok pakken din på Tirsdag :) Hit hvor jeg bor så bruker Dustin (eller posten da) fire dager og det er på post i butikk litt utenfor Tr.heim.

     

     

    Rekner med den kommer imorga : ) for den blei sikker frakta til ålesund fredagen, så blir den registrert der imorgen og send til den plassen jeg bor :D

     

    Dersom det stod at pakken var "Status OK, scanned" så betyr det at den ikke har kommet lengre enn at den enten er på vei til oslo eller er kommet dit. Du kan spore pakken med sporingsnummeret du finner på dustin hos Posten.no også, ikke bare PNL. Det er samme firma såvidt jeg husker. Posten.no viser vel ikke noe før den er kommet til Norge.

  4. Tror nok du er litt naiv ja. Komplett eller f.eks DustinHome er gode butikker med fin support. I tillegg har du full angrerett i 14 dager, dersom du ikke er fornøyd så er det pengene tilbake uten spørsmål. Tror du får noe av den samme ordning i butikk, men er ikke noe negativt med å handle hos Komplett eller Dustin.

    • Liker 1
  5. Jaha... Så de tror dette kommer til å gå uten at det blir konsekvenser?

    For oss brukere er dette et stort tap dessverre, vi blir overvåket på nettet... Skal sikkert ikke mye til for å lagre "litt ekstra" informasjon... F.eks kortnummer osv. Da blir det lett for korrupte jævler å forsyne seg.

    Nei... Dette her blir ikke bra...

  6. Nå får vi vel samle oss og prøve å finne en måte å skjule våre data på da, slik at DLD blir helt ubrukelig iallefall mot noen av oss. Det er uansett latterlig at dette skal innføres. Har ganske store tvil om at de kommer til å ta noen med hjelp av DLD dersom de ikke har kapasitet å gjøre noe på "gamlemåten".

     

    Men nei. Vi skal iallefall være best å følge EU-direktiv, selv om vi ikke er medlemmer. Betal en 500 millioner kroner i året for å få handle med EU-land som utestående, men la oss ikke stoppe der, hvorfor tar vi ikke steget videre og går for så godt som 100% innføringer av EU's bestemmelser mens vi først er i gang med å øse ut penger?

     

    Denne regjeringskombinasjonen kommer ikke til å sitte på stortinget igjen før om maaaaange år etter valget............

    • Liker 7
  7. 2stk Sapphire Radeon HD 5770's

    AMD Phenom II X6 1055t @3.8ghz

    8gb Kingston 1333mhz ddr3 RAM

    3stk WD 500gb's i RAID-0, 1stk Samsung SpinPoint F3 500gb til småbackups

    ASUS Crosshair IV Formula

     

    Generelt veldig fornøyd med maskina, kunne tenkt meg litt mer ytelse fra skjermkortenes del kanskje, men de tar det meste jeg spiller (Starcraft 2, Bad Company 2, AvP, Bioshock 1+2, holder på å gjennom på hard på begge to og andre nye titler som blir sluppet). :)

     

    Bærbar:

    HP Envy 1085-eo

    Core i7 Q720 1.6ghz (quad)

    AMD Radeon HD 5850 1gb gddr5

    6gb 1333mhz RAM så langt som jeg har fulgt med

     

    Fornøyd med den bærbare også, blir gjerne litt varm, men ellers en kjempe maskin.

     

    Pleide å spille mye wow, men spiller ikke noe særlig lenger, logger knapt på. Vel å merke drar begge maskinene WoW med godt over akseptabel framerate.

  8. Hei og takk for svar så langt.

    Er ikke helt interessert i å ha "buzze"-lyder fra skjermen dersom den ikke har mye farger framme på en gang dessverre.

     

    @Langdon, den skjermen koster 3000kr mer enn hva jeg ønsker å betale. I tillegg har den litt for høy oppløsning, har 2stk HD 5770 i crossfire og jeg tviler litt på at FPSen i spill vil nyte godt av en såpass mye høyere oppløsning, ellers er det sikkert en fantastisk skjerm.

     

    EDIT: Skulle bare nevne at 23.5/.6" er nært nok 24" for meg. 23" beint blir kanskje litt for lite, da beveger vi oss i grunnen utenfor hva jeg ønsker.

×
×
  • Opprett ny...