Gå til innhold

Tornerosa

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tornerosa

  1. Skandinav skrev (8 timer siden):

    Nyere forskning (ikke validert), viser at en bare litt ulykkelig forelder, kan ha en mye større innvirkning på barnets mentale helse enn man tidligere har trodd. Det dreier seg ikke bare om alvorlige lammende symptomer, men også subtile symptomer som lett angst og noe nedsatt evne til å takle hverdagsutfordringene.
    Dette er for øvrig forskning som har vokst frem fra tesen om at den økende svekkelsen av mental helse hos ungdommer har en sterk sammenheng med foresattes mentale helse.

    Det er akkurat dette jeg frykter, med å bli, men man vil jo prøve i det langste for barnet sin del. Når bør streken settes for godt, tenker jeg. Når man først har bestemt seg for noe så må jeg jo bare gå for det. Vingling og usikkerheten for fremtiden gjør bare ting værre for alle parter. 

    • Innsiktsfullt 1
  2. OJ Doe skrev (19 timer siden):

    Familievernkontoret 

    Parterapi

    Familievernkontoret har vi prøvd en del ganger, ikke nok hjelp for oss. 

    Parterapi, hvor finner man en skikkelig parterapaut, har ikke klart å google meg frem til en enste en i flere titall mils omkrets. Finnes det parterapauter som gir timer online uten at det skal koste 4-5.000,-pr time? Jeg har ellerede en veldig trang økonomi og vet at han ikke gidder å bruke penger på slikt.. 

    • Innsiktsfullt 1
  3. Simen1 skrev (På 1.4.2024 den 10:52 PM):

    Hvis dere går fra hverandre er det viktig at dere snakker om hvordan. Både praktiske ting om bosted, barnefordeling og sånt og prøve å holde en forholdsvis god tone. Det kan være lurt å ta den praten på familievernkontoret. Barnet har best av at dere samarbeider og har fornuftig kommunikasjon selv om dere bor fra hverandre, så det kan være en dårlig ide å prøve å få mest mulig på "sin side" av bruddet

    Simen1 skrev (På 1.4.2024 den 10:52 PM):

    Hvis dere går fra hverandre er det viktig at dere snakker om hvordan. Både praktiske ting om bosted, barnefordeling og sånt og prøve å holde en forholdsvis god tone. Det kan være lurt å ta den praten på familievernkontoret. Barnet har best av at dere samarbeider og har fornuftig kommunikasjon selv om dere bor fra hverandre, så det kan være en dårlig ide å prøve å få mest mulig på "sin side" av bruddet.

     

    Vi har ingen kommunikasjon, for han snakker aldri med meg, jeg prøver, men det går inn det ene øret og ut det andre. 

    Han sier han elsker meg og jeg tror han mener det. Men han ser meg/oss ikke.

    Poenget mitt er vel, jeg står i det, selv om det er sårende, for barnet sin del. 

    Jeg tror jo det beste for barnet er om vi holder sammen, og vil kanskje høre hva andre har erfart. Hjernen er helt tom, føler at jeg ikke klarer å tenke klart, for jeg har gått så lenge i dette.. 

    Sikkert derfor jeg ikke klarer å holde helt fokus heller i denne tråden 😕

  4. Svein M skrev (38 minutter siden):

    Det virker som dere har prøvd en tid. Det er slik at mange forhold ender i at en går fra hverandre. Så ofte blir forholdet mellom foreldre så dårlig at det beste er å gå fra hverandre. Dette kan like gjøres nå som senere om du har bestemt deg for det.

    Jeg har ikke bestemt meg for å gå ifra han, jeg har bare bestemt meg for at jeg må bestemme meg. 

    Jeg vil gjøre det som er best for barnet og om det er å bli, så blir jeg, jeg er villig til å "spille skuespill" og leve resten av livet i denne elendigheten hvis alternativet er at barnet får ett vanskeligere liv om vi går fra hverandre. 

    Hverken jeg, samboer eller noen av mine venner har skilte foreldre, så jeg aner rett og slett ikke hvordan dette kan påvirke barnet 

  5. Tornerosa skrev (6 minutter siden):

    Vi har prøvd parterapi og vi har vært til familievernkontoret. Det har vært fint noen dager/uker etter møtene, så blir alt glemt. 

    Takk for svar ❤️

     

    OJ Doe skrev (15 minutter siden):

    Familievernkontoret 

    Parterapi

    Du må regne med å møte han er sted i midten før dere går i gang, ellers er det best å skille lag med en gang. Barn har det best i et godt, lykkelig og stabilt hjem. Fortrinnsvis med begge foreldrene, men godt, lykkelig og stabilt er viktigere.

     

  6. RRhoads skrev (3 minutter siden):

    Det er undervurdert hvor mye barn får med seg. Det er ikke bra for et barn å vokse opp der en eller begge foreldrene er (dypt) ulykkelige. 

    Jeg vet at han allerede får med seg, bare når vi snakker til hverandre sier han husj eller slutt, selv om vi aldri krangler/diskuterer høylytt eller når han er tilstede. Han bare merker stemningen. 

    Poenget mitt er om jeg gjør mitt aller beste og krever det samme fra han så kan muligens praten mellom oss bli bedre, vi vil neppe få det bedre oss i mellom. Men om vi klarer å skjule for barnet, at vi ikke har det bra, er ikke det best for barnet i det lange løp? 

    • Liker 1
  7. Bør man holde ut i forholdet til den andre foreldren "no matter what" så lenge det ikke er vold eller utroskap i bilde? 
    Om ikke, når er det klokeste tidspunkt å forlate hverandre. Nå, senere eller når barnet har blitt voksen? 

    Jeg er dypt ulykkelig fordi jeg føler meg så utrolig ensom da jeg aldri blir sett, hørt eller respektert. 

    Hadde det ikke vært for barnet, hadde jeg forlatt han for lenge siden. 

    Likevel når det er sagt, så skal jeg stå i det til jeg dør om det er det beste for barnet vårt. 

    Jeg trenger å høre andres råd/erfaringer 

     

  8. Da ble det fisher sin F4, fikk den i posten på lørdag, har fått testen den litt fornøyd så langt :)

    Men det er en ting jeg ikke skjønner helt. Det virker som dybde måleren er helt på bærtur, har testet med diverse ting og selv om jeg holder detektoren på samme avstand når jeg svinger den, viser den forskjellig dybde for hver gang jeg sveiper åver objektet...

  9. Har lenge hatt veldig lyst å prøve metallsøking som hobby, men siden

    jeg er nybegynner er jeg usikker på hvilken jeg bør velge.

     

    De er i en relativt lav prisklasse, men hvilken er den beste??

    Da teker jeg på brukervennlighet, vekt og om det i det hele tatt er mulig å finne mynter og andre metaller med alle disse.

    Det står mellom disse fire:

    Bounty Hunter Fast Tracker - http://www.detektor.no/subdet167.htm

    C-Scope CS1MX - http://www.detektor.no/subdet136.htm

    C-Scope CS3MX - http://www.detektor.no/subdet134.htm

    Fisher 4 - http://www.detektor.no/subdet110.htm

     

    P.s. Har du rettningslinjer om bruk av metalldetektor/låver og regler, vennligst benytt en annen tråd.

     

    Håper noen kan hjelpe meg, alle tips mottas med stor takk!

  10. Jeg har kjøpt meg en ny pc med vista som jeg hadde tenkt å bruke til spilling.

    Jeg har lastet ned flere av de store spillene fra bigfish og innstalert de.

    Men når jeg klikker på ikonet for å kjøre spillet skjer det ingen verdens ting (dette gjelder alle spillene)

    Prøvde å kopiere ett spill til en usb minnebrikke å kjøre den på en annen pc som jeg har med windows 2000, der kom spillet med en gang. Er det noen innstillinger som må gjøres på vista for å kunne kjøre spill? Eller finnes det noen annen forklaring?

     

    P.S. Visste ikke helt hvor jeg skulle poste dette, så hvis det er feil, kan moderator bare flytte dette til ett annet passende emne.

  11. Først vil jeg si at innsekter kan finnes i alle frukt/grønt avdelinger, uavhengig av butikk-kjede.

    Jobber selv med frukt/grønt og jeg har flere ganger oppdaget edderkopper, sneiler, larver o.l på varene. Man kan aldri få noen garanti for dette. Anbefaler derfor alle å skylle grønnsaker og frukt før det spises :)

  12. Jeg og samboeren min akseperte et bud vi fikk på huset vårt for noen dager siden. Vi skulle flytte for å komme nermere jobben hans. Men nå har vi ombestemt oss, vi ønsker ikke selge likevel!

    Det er flere grunner til dette -flest personlige, men også fordi:

    1. Vi har oppdaget at taket er lekk og ønsker ikke selge for evt senere å måtte betale for eventuelle skjulte skader som blir/har oppstått pga av dette. Ønsker i såfall å rette opp dette og evt selge senere om vi finner en ny plass å bo.

    2. Samboeren min fikk vite at bedriften hans skulle flytte knappe 1 km fra huset vi bor nå.

    Hva kan vi gjøre her? Vi har heller ikke funnet noen ny plass og flytte til, det virker som leiemarkedet er helt sprengt. Vil nødig flytte til annen kommune/by siden vi begge får jobbene våre her nå også har vi ei datter som går på skolen her.

    Vi selger privat og har ikke skrevet under noen salgspapirer enda.

    Kan vi bryte denne avtalen? Evt hvordan?

    Alt vi ønsker er å beholde huset vårt.

  13. Jeg vil tro at dette er noe du vokser av deg med årene, unge ekperimenterer ofte med ulike følelser og tanker i forhold til sexualitet. Dette er bare sunt -og noe mange av oss fortsetter med når vi blir voksne. Jeg har også mange "rare" fantasier av og til...

     

    At du angrer etterpå kan være fordi at du føler at du har gjort noe "galt" Men du skal vite at det er ingen ting å skamme seg over.

  14. Jeg er ei jente i tjue årene som har røyket siden 16 års alderen, fant ut jeg skulle prøve snus som en medhjelper til å slutte å røyke. Det har gått veldig bra, jeg har ikke hatt lyst på en sigarett siden og dette er 14 dager-3 uker siden.

    Men her er casen!: Jeg som nesten aldri har vært opphisset før har blitt forvandlet om til DET sexdyret. Jeg blir råkåt hver gang jeg putter en snus under leppa, musa renner og det dunker som bare det. Jeg kan få opp til 5-6 orgasmer under ett og samme samleie. Typen min er overlykkelig, men også dødsfortvilet fordi han kan ikke gi meg nokk. Jeg onanerer flere gang for dag, t.o.m på jobb. Jeg digger å kunne bruke snus isteden for å røyke, særlig med de fordelene dette har gitt meg.

    Ønsker å høre hvilken erfaring andre har i forhold til dette, er dette jentenes nye potens middel? Hva sier dere? Eller er det bare meg?

     

    P.S Dette er ikke ment som noen oppfordring til å begynne å snuse, men et åpent spørsmål til dere som allerede har prøvd dette.

×
×
  • Opprett ny...