Gå til innhold

zeebra

Medlemmer
  • Innlegg

    10 785
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Hjelpsomme svar

  1. zeebra's innlegg in reprasjon av playstation? ble markert som svaret   
    Litt. Har byttet "cooling paste" i PS og har byttet blu-ray drevet (laser enheten inni drevet). Total sett har jeg vel skrudd fra hverandre PS4 90% 2-3 ganger, og 30-50% 2-3 ganger.
     
    Min erfaring er at PS4 er et totalt rot inni og om det er mulig å unngå å skru den fra hverandre så er det nok det beste valget.
     
    Et defekt hovedkort hadde jeg nok ansett som en defekt PS4. Det er dog fint mulig å kun bytte hovedkort rent fysisk sett. Er ikke sikker på om det vil fungere. F.eks hadde blu-ray enheten et kort som har en eller annen softwarelås slik at om man bytter hele blu-ray enheten vil ikke det fungere fordi kortet ikke er det originale. Løsningen er jo å beholde det gamle kortet på en ny blu-ray enheten. Men poenget er at bytte av hovedkort selv om det fysisk sett vil være mulig, ikke nødvendigvis vil fungere.
  2. zeebra's innlegg in Hva er best? Leie ut bolig eller spare i fond? ble markert som svaret   
    Regne med 8% årlig? Nei, det kan du ikke.
     
    Finnes det ingen ja takk begge deler her? Beholde leiligheten og investere overskudd fra det i aksjer/fond? Greit å ha 5500 i ekstra inntekt. Ikke verdt å selge det for 500k.
     
    Å investere i fond nå er også et rimelig dårlig tidspunkt. Markedet er "all time high" osv. Så du kan faktisk tape en hel del på å sette inn nå. Om man f.eks får en korreksjon i markedet.
×
×
  • Opprett ny...