Gå til innhold

paaland

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av paaland

  1. I utgangspunktet er Chrome OS Flex for nettbaserte apper. Men du kan slå på det de kalle Linux utvikler støtte. Da får du et virtuellt Debian 11 miljø hvor du kan installere linux apps via apt som vanlig. Chrome OS har xwindows server så du kan gjøre linux UI applikasjoner som terminal, visual studio code m.m. Har til og med installert Brave nettleseren så jeg bruker ikke Chrome på Chrome OS. Integrasjonen er veldig bra, du kan dobbelt-klikke på en .deb fil i Chrome OS og den blir installert i Linux-miljøet. Du får ikoner i start-menyen for å starte dem.
  2. Har testa den et par dager på en gammel laptop. Fungerer overraskende bra. Med Linux-støtten får du installert det meste av apps som ikke er tilgjengelig "native". En liten morsomhet jeg har oppdaget er at du i startmenyen kan sortere apps alfabetisk eller etter farge, det har jeg aldri sett noe sted før.
  3. Skulle akkurat til å skrive det samme. Det må bli slutt på å se på personnummer som noe hemmelig og som kan gi tilgang til sensitiv informasjon. Som du sier må vi se på det som like lite hemmelig som et telefonnummer.
×
×
  • Opprett ny...