Gå til innhold

kristiania

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kristiania

  1. Vet at det er en type som heter f-cart, de får du i 50ccm og 100ccm.

    De er det mulig å registrere til veikjøring med mopedlappen. 100ccm med billappen.

    Butikken registrerer den for deg tror jeg.

     

    Søk på f-cart på google.

     

    Takker, men vet noen hvor man kan få kjøpt en f-cart, fant ingen butikker.. :(

  2. Sebbe har den generelle tanken, men tror det blir litt for lettvint å svare det..

     

    Du MÅ spise mer enn du forbruker, ganske enkelt. Hvorfor spiser du så lite? Er du mett eller "har du ikke tid"?

    Det er fordi jeg blir mett.

     

    Hvis du trener fotball så får du ikke trent overkroppen så mye uansett da.

    Jeg spiller håndball og er 185cm og veier 85Kg, så jeg ser problemet ditt når det kommer til taklinger osv.

    Vi har jo styrke trening på fotballen :p og jeg er spiss da, så blir liksom tatt på styrken av så godt som alle som jeg har spilt mot :p

  3. Frokost: 1-3 brødskiver med pålegg (ofte pølse)

    Lunsj (skole): en litago og en skillingsbolle

    Middag: alt foreldre serverer kyllig, pasta, tomatsuppe, fisk osv.

    Kveldsmat: 2-5 brødskiver med pålegg (ofte pølse) og noen få ganger kebab eller pizza.

     

    Men det store problemet er vell at jeg spiser veldig lite: 1 liten kylling med saus og ris, 1 porsjon pasta, 1 skål tomatsuppe osv.

  4. Jeg er 13 år og spinkel, og jeg klarer ikke å legge på meg uansett om det er muskler eller fett.

    jeg føler at de fleste begynner å ta meg igjen, jeg vil helst være så sterk som mulig, fordi jeg holder på med fotball.

    jeg trenger tips til hvordan jeg kan bli sterkere i overkroppen, jeg er i fysisk aktivitet hver dag, styrke og utholdenhet, men jeg klarer ikke å få mer muskler i overkroppen.

    noen som har noen tips?

     

     

    bare spørr hvis dere vil vite noe mer.

  5. kan hende jeg virker voldsom, men når noen slår meg, dytter meg, legger meg ned i bakken, pleier jeg enkelt og ta grep som gjør like snille som kaniner (tar bare i hvis de gjør motstand) og etterhvert så er du den med mest respekt på skolen :thumbup: men du må passe på å vite forskjellen på selvforsvar og angripe! ;) bommer du kan du få seriøse problemer, kanskje hos politiet.

  6.  

    Halla folkens , føler for å ta en liten field rapport fra igår, litt av lærdommen er vell å analysere en kveld for å finne feilene, finne det du gjor riktig og bygge det så here it goes:

     

    Våkner opp i rundt 12 tida, med all mulig teori bak meg etter å ha lest Double Your Dating, Be a alphamale og gått gjennom en del på forumene for å finne en stil jeg likte, har ikke sans for rutiner fra A til Å , men liker å bruke en del setninger og sånn for å mixe opp med natural cocky/funny. Lusker meg til vorset vi skulle ha, rundt 6 stk fyrer som kjente hverandre fra før. Begynte rolig med musikk og prating og dermed kom vi innpå temaet PUA og jeg lovet dem at om de spanderer en øl hver ikveld så skal jeg winge alle om det kommer cockblocks i veien, ingen av dem har aldri hørt om pua at all.

     

    Transport var fiksa, en FEIT Chrysler Grand Voyager stod utenfor å venta på oss i 10 tida før vi miga ut til Bergen By og Tiger tiger. Ankommer stedet med SJUKT høy state, om ikke for mye state, men åpna det jeg såg på veien bort og fikk med det vekk all AA jeg skulle ha den kvelden. Ankommer tiger tiger rundt 11, og 2 av oss stikker bort til baren, og åpner smooth ett 2 set , begge pulbare. Jeg begynte bare med å si : Hvor utrolig frekt det er å ikke hilse på oss når vi sitter ved siden av dere, med cocky/funny stemme, og di beklaga seg med en gang og gav oss en klem og begynte å prate om hvor bra det var her egentlig.

     

    Så mens vi drakk opp og prata om hvordan dagen hadde vært og om det egentlig var noe liv her, ville begge ha med oss på dansegolvet. Men dette måtte de rett og slett gjøre seg fortjent til så da fikk jeg ett kyss fra HB1 og kompisen fra HB2. Uheldigvis var det litt for mye væske så jeg for på dass og gjorde mitt. Der inne var det prat om hvor bra kampen Arsenal-Villarreal var, og jeg joina lett. Må si Villarreal spilte insane bra fotball i 1 omgang. Gikk ut igjen , denne gangen på dansegolvet. Fant meg bare et random target, ei brunette med fint ansikt og bra kropp. Begynte jævli slow med bare vanlig dansing, men etter 5 hviskra jeg bare i øret hennes at dette var for dårlig dansing, og dytta henne litt vekk lekent, hun kom tilbake 2 sec etterpå og ba meg bare se, og dermed var grindinga starta for real, tror jeg hadde ståkuk i 1 time. Når ene handa mi var på låret og den andre på puppen, gjor jeg en famøs spin of glory, tok en C i ansiktet og kiss-closa. Ble rimelig heftig, folk stod rundt å ropte porno etc men det var care egentlig. 15 min før det stengte måtte hun og vennina stikke, men jeg fikk et farvelskyss, klem og nummeret hennes. RIMELIG fornøyd med kvelden. Dette skal så sies at det er første gangen jeg virkelig har gått ut for å ha det fun med kompiser og skape verdi rundt meg, ikke bare drikke fordi det er obligatorisk siden alle andre skal.

     

    Ting jeg lærte:

    -Dette er min egen realitet, og andre skal bare være glad for å komme inn i den

    -Kan ikke være sjenert og usikker på dansegolvet, da blir du bare afc

    -Kino eskalering er DIGG.

    -Negs og push'n'pull fungerer til en viss grad om det går slow og jenta har rimelig bra selvtillit.

    -Det er en selv som lager grenser på hvor attraktiv en skal være.

    -Det er sant det som sies , at det bare er to kategorier av jenter, di du ville pult og di du ikke ville pult.

     

    Ting jeg må bli bedre på :

    -Raskere med kino eskalering og isolere target, i denne situasjonen skulle jeg dratt med hun ut av klubben eller dratt hun til toalettet for litt action.

    -Må bli bedre med stemme leie og må klare å gjøre DHV historier.

    -Fikk litt AA når jeg faktisk våkna halveis av rusen, og hadde hun i min hule hånd.

    -Comfort zone må bli likegyldig, må våge dette her i edru eller i mindre rusa tilstand.

    -De to jentene fra baren var egentlig i boks, hadde vi ikke bare stukket ;(

     

     

    Nice :new_woot:

  7. Helt enig meg Ari Gold! Parkour er en sport som alle kan holde på med! du kan gjøre det så godt som over alt, holder litt på med det selv :w00t: og du er aldri for gammel til å begynne! Og turn er en stor fordel i parkour :new_woot: :!: prøv disse linkene: parkour.no , denne og denne :thumbup:

    PS: å bli den beste er litt optimistisk, veldig god er fullt mulig, men for å bli best i parkour må du slå han som oppfant parkour (David Belle), men hvis du blir god kan du få noen reklame/film jobber :new_woot:

  8. ehm... når jeg gikk i 4. klasse, det var helt mørkt og jeg og kjæresten min klinte litt, men mitt første kyss var vell i 2. klassen tror jeg :!: jeg og kjæresten min var sammen fra barnehagen til 4. klasse :!: og nå er vi bestevenner :) men det var egentlig sånn barnehage forelskelse :p men den første gangen jeg kyssa/klinte ordentlig var i 7. klasse :p

  9. Ikke hør på erik den rauden, trådstarter. Har man lyst har man lov heter det! Kjør på og pul i vei! Vi lever bare en gang! :D

     

     

    hører du på han kommer du til å bli en IDIOT!!! da lover jeg deg at den eneste "typen" du får er horene!!! men hvis du har lyst til å ha en ny hore hver uke, så kan du høre på han :) men jeg kan love deg at du kommer til å angre!!! hvis du har det bra med en dame og har vært sammen med henne i flere år, lover jeg deg at du kommer til å angre så sinnsykt!!! du kommer til å tenke "FAEN!!!! hvorfor gikk jeg bort fra henne for ett ligg?! (eller fler da)" hver eneste dag!!!

×
×
  • Opprett ny...